Nefunguje antistun?
-
LeMan
- Lv.7

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Nefunguje antistun?
Ahojte..
Chcem sa vás spýtať, čo mám robiť zo stunom ...
Samozrejme že ve štitu antistun mám , ale pridju do svate nebo kamkoliv a na každej pádit dostanu stun .. 5 minut ho hádžu v inventári, sundavam ho hore dolu, a i tak ho dostanu ... Stejné je to i pri dropovy když jdu pvp že VZDY chytím stun .. Ja to už fakt nechápu co mám delat s tím štítem a dost me to sere pac zbytočne strácím CB...
Diky všem za rady ...
EDIT: Warn za vulgarity.
Alea
Tagy: Nefunkční antistun, omráčení, stun, 90%.
/Script
Chcem sa vás spýtať, čo mám robiť zo stunom ...
Samozrejme že ve štitu antistun mám , ale pridju do svate nebo kamkoliv a na každej pádit dostanu stun .. 5 minut ho hádžu v inventári, sundavam ho hore dolu, a i tak ho dostanu ... Stejné je to i pri dropovy když jdu pvp že VZDY chytím stun .. Ja to už fakt nechápu co mám delat s tím štítem a dost me to sere pac zbytočne strácím CB...
Diky všem za rady ...
EDIT: Warn za vulgarity.
Alea
Tagy: Nefunkční antistun, omráčení, stun, 90%.
/Script
-
bysta
- Lv.25

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 69 poděkování
Re: NONSTOP STUN (pomoc)
taky sa nam to z manzelku stava ve swampu ze dostane takych 50 stunu v prubehu minuty jelikoz ma 100% buff tak ju to nezabije ale musi vzdy relognut lebo nepomaha ani ked sunda a nasadi stit
-
LeMan
- Lv.7

ale to je stun od prišer ale tohle je pvp ve svatý kde jde o CB.. tvl sem skoro rozbil PC včera
- Theron
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
za 1. nefunguje na 100%, stun vynechava i kdyz znovu klines na elik napr... na hodnotu utoku, nebo kdyz ti dojdou sipy, taveniny atd..... potom mam zkusenost v pvp proti valecnikum napr.... ty davas nejake kouzlo s delsi animaci a v tu chvilku ti da war padit kdyz se provadi animace a ja z vlastni zkusenosti temer na kaszde jeho padit kdyz ja zrovna provadel kouzlo jsem ten stun dostal
-
LeMan
- Lv.7

muže to být to , prootže sem ninja arceher a kým dá ohnivý šip to neco trvá + je tma dost efektu .. ale ja tne stun chytám i když mám dyky na pruniky nebo proste jen utikam a hodí mi padit a šup stunTheron píše:za 1. nefunguje na 100%, stun vynechava i kdyz znovu klines na elik napr... na hodnotu utoku, nebo kdyz ti dojdou sipy, taveniny atd..... potom mam zkusenost v pvp proti valecnikum napr.... ty davas nejake kouzlo s delsi animaci a v tu chvilku ti da war padit kdyz se provadi animace a ja z vlastni zkusenosti temer na kaszde jeho padit kdyz ja zrovna provadel kouzlo jsem ten stun dostal
- Phantoom
- Lv. 12

- Dal poděkování: 64 poděkování
Skús viackrát dať hore dole štít. Mne to robilo tiež dosť často tak, že aj 50 krát nešiel po sebe... Ale to len málokedy. A antistun funguje neak na 90%.
-
qweqwe
- Lv.19

- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Neruší to i když se napijete modrého nebo červeného elixíru? To by by l pak problém 
- Theron
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
to ne to jen pokud ti dojdou eliky treba pod klavesou 1 a das si tam novej balicek eliku tak potom to rusi stun a nasadit znova stitqweqwe píše:Neruší to i když se napijete modrého nebo červeného elixíru? To by by l pak problém
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
- Kakite
- Lv.8

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování