Situace 1.
Potřebuji najít něco o biologovi.
a) kouknu se SEM
b) pokud zde nic nenaleznu (což je velice nepravděpodobné) kouknu se zde SEM
>> PRŮVODCE
c) pokud ani zde nic nenaleznu ( to se moc často u takto důležitých témat nestává ) zbývá mi poslední možnost a to prohledat všechna témata , to uděláme takto:

>> Napíšeme to, co chceme najít (v tomto případě biolog)

>> Protože vyhledávání není moc přesné, můžeme ještě více upřesnit, co hledáme. Zadáme tedy v tomto případě další slovo, které by nás mohlo posunout blíže k výsledku. (já např zadal slovo „předměty“ ale vy, když budete hledat třeba něco o droperovi do Kerindoru, použijete třeba heslo „výbava“)

>> a po zadání tohoto hesla mi to vyhodilo již naprosto přesné téma, které sem potřeboval najít a které mi poslouží do budoucna

Situace 2.
● Dále se tu stále rozmnožují témata typu jaké šperky na toho a toho tam a tam … taky by neškodilo, kdyby jste použili již zmiňované tlačítko hledat a nebo se přímo podívali do jednotlivých kategorií určené pro jednotlivé postavy

Stačí se podívat a všechno se dá max 5 kliknutími dohledat
Ps. To samé témata se skillama … těmi mimochodem sekce s postavami přímo přetékají
Další situace
● Dále také témata „mám takovou a takovou výbavu, dám toto či tamto?“, co takhle to vyzkoušet? A nespamovat tím fórum?
● Témata stylu „KDE EXPIT?“ si taky strčte někam. (obecná rada. Od lvlu 95 nahoru najeďte ne meteory 90 a od 100vky táhněte do Swampu.

● Témata stylu „on mě zabil tam a tam.“ (Je to sice hyenismus zabíjet lidi ve Swampu/Kerindoru – pokud si o to neříkají

RADY PRO VÁS:
- Než založíte téma, podívejte se pozorně, jestli už takové téma založeno není.

-Návrhy házejte do Off-topicu, protože s diskuzí o hře mají většinou pramálo společného, neboť sou plné spamu.
-Nic neříkající názvy témat jako Co to je? ; Proc furt JÁ Či GM Sagy vijádři se > jsou sice dobré k upoutání zájmu uživatele se mrknout dovnitř, ale zároveň znesnadňují ostatním uživatelům následné hledání, kdyby měli stejný problém, či je zajímala podobná věc. (ostatně mohli ste si všimnout, že se BM a BA hodně snaží témata přejmenovávat a tak buďme tak hodní a práci jim trochu usnadněme

Když se dozvíte odpověď na svou otázku, nebuďte sobci a nechte název tématu jak ste ho zadali, jen napište BM či BA o zamknutí. Usnadní to vyhledávání.

DALŠÍ VĚCI, KTERÉ MĚ ŠTVOU A NEMŮŽI SI NA NĚ TEĎ MOMENTÁLNĚ VZPOMENOUT, DOPÍŠU PŘÍŠTĚ.
Veškeré připomínky či návrhy mi piště do zpráv. Pokud by se mi chtělo a pokud bude návrh přijat (jestli tohle čtete, tak zajisté byl