Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno
JourSBuff
Zakladatel tématu
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 1
Registrován: stř 01. úno 2012 10:41:38

Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE

Příspěvek od JourSBuff » ned 04. bře 2012 18:58:43

Ahoj potřeboval bych s tímhle pomoct.. když zapnu Launcher tak zadám ID a heslo a potom mě vyskočí tohle..(obrázek1)..
Spoiler:

Kód: Vybrat vše

Launcher start 4.3.2012, 18:40:54
Version : 5.57
1. New Launcher
1.1. Dwnl
1.1. Done
2. Check Launcher
2.1 Main
2.1.1 Get
2.1.1.1 
2.1.2 Get
2.2. Sec Main
2.2.1 Use Main
3. Game Info
3.1. Dwnl Info
3.1.1 Info Server
3.2. Get Info
3.2.1 Dwnl Info Web
3.2.2 Ok web
4. Test Client
4.1. Dwnl List
4.1.1 Done
4.2. Ok
4.2.3 Done
5. Done Tests
5.1. Show Login
5.2. Read Old
5.3. Can Login
6. Start Game
6. Run Test
6.1. Test OK
6.2.1 Prepare
6.2.2 Prepared
NET framework verze 4
Ještě předevčírem jsem hrál úplně normálně a pak jsem si nainstaloval Homefront (který jsem si chtěl jen vyzkoušet) a to chtělo různý instalace atd. .. Tak jsem se všechny potvrdil a nelíbilo se mně to tak jsem to zase smazal.. jenže potom mně nejel metin.. tak jsem hledal chybu a našel jsem že musím nainstalovat NET framework min. verzi 3.5 a updatoval jsem ji na 4 .. potom jel metin normálně (to bylo včera) a večer ještě taky.. dnes ráno taky ještě normálně a potom kolem poledne jsem to vypnul celý a te´d večer mě to nechce jet.. říkám si asi nějaká chyba.. takže znova update.. .. to už nepomohlo a tak jsem to reinstaloval všechno znova a pořád nic.. tady jsem taky nic nenašel co by pomohlo takže jsem ztracen z tý fotky.. poraďtě prosím děkuji..

Klíčová slova: Ekura.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Electrix
Lv.22
Lv.22
Příspěvky: 392
Registrován: pon 06. pro 2010 11:34:04
Bydliště: Invincibles
Poděkoval: 175×
Má poděkování: 945×

Re: LOG.Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE...nějaká chyba :

Příspěvek od Electrix » ned 04. bře 2012 20:32:17

Ahoj, nejspíš máš jen nějak poškozenou instalaci grafických ovladačů, zkusil bych stáhnout nové ze stránek výrobce a přeinstalovat: V menu té stránky si najdi správný ovladač pro svůj typ grafické karty a operační systém. Pokud tyhle údaje neznáš, můžeš použít volbu "Automatically Detect", ta by měla vhodný ovladač vyhledat sama.

Jinak zaslaný log je v pořádku. Podle obrázku soudím, že máš Windows 7, takže ani s FrameWorkem 4.0 by problém být neměl. Dej vědět, jestli to pomohlo ;-).
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Uživatelský avatar
Matheus
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 07. říj 2010 20:25:39
Poděkoval:

Větší problém

Příspěvek od Matheus » čtv 05. črc 2012 18:43:54

Podobný problém na Windows Vista:

Nevím co se děje, pomohl by mi někdo :(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
Obrázek Obrázek

FeaRka15
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 30
Registrován: sob 09. dub 2011 14:34:30

Re: Větší problém

Příspěvek od FeaRka15 » čtv 05. črc 2012 19:02:28

Dej spustit jako aministrátor :) Taky mi to psalo :)

Uživatelský avatar
Matheus
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 07. říj 2010 20:25:39
Poděkoval:

Re: Větší problém

Příspěvek od Matheus » pát 06. črc 2012 9:23:10

Nevím, co bylo za problém, ale přeinstaloval jsem Mt2 a poté dal "spustit jako správce" a šlo to.
Obrázek
Obrázek Obrázek

kado
Lv.39
Lv.39
Příspěvky: 1914
Registrován: pon 02. kvě 2011 14:51:30
Poděkoval: 83×
Má poděkování: 178×

Problematicke spustenie WIN 8

Příspěvek od kado » pát 14. čer 2013 22:38:13

Windows 8
Ahoj vela ludi ma problem so spustenim hry na najnovsej "hracke" od micosoftu (win8)
a vybehavaju im chyby typu
Spoiler:
Obrázek
alebo launcher neraguje a podobne problemy tak postupujeme tymto sposobobom
1. nabehneme si na inkonku launcheru
2. zmackneme prave tlacidlo a dame vlastnosti
3. vyberiem kompatibilita a nastavime rezim kompatibility na win 7/ vista alebo starsie verzie

Edit /Script:
Pokud by Vám výše popsaný postup nepomohl, je nutné ještě Vaše Windows aktualizovat na verzi 8.1. To provedete přímo přes Windows Update, v případě potíží využijte tento návod.

Edit: Sloučeno.
/Script
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout

Zamčeno

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ pikasek « úte 10:43 pm »
@TomasFoxx :  :think: :heart:
@ TomasFoxx « úte 10:39 pm »
@pikasek :  hrdinové se aktualizujou vždycky v celou, takže ty cb co tam byly jsou od začátku války do 8 (těch 11 minut) :D
@ pikasek « úte 8:43 pm »
Asi to bude jenom do osmi
@ pikasek « úte 8:42 pm »
GM ? na statistikách jsou nějak blbě cb :P
@ Borda91 « úte 8:42 pm »
a ty staty :D :D
@ JohnDoe « úte 8:02 pm »
chci dva draky, 4 nejlepší košťata a půl skladu elíků L+ - ne že bych o ně snad příšel, ale ta šance tam nepochybně byla...
@ Ivetka « úte 7:50 pm »
super, díky
@ Lacius « úte 7:49 pm »
@Mionix :  :up:
@ Mionix « úte 7:39 pm »
Poprosím. O náhradu elixírů si můžete požádat na supportu hry, stejně jako třeba při pádu HG a podobně. Na supportu stačí nick postavy + jaké elíky jste použili. Jinak maličké upozornění, kdo by chtěl podvádět a žádat něco, co neklikl, tak může očekávat zaslouženou odměnu. :lol:
@ Borda91 « úte 7:26 pm »
@TomasFoxx :  nechtěl bych :D
@ Ivetka « úte 7:26 pm »
si zkus sehnat elíky před valkou ;) dost nemožný
@ TomasFoxx « úte 7:26 pm »
@JohnDoe :  :D :D Lka klikat je hnus
@ Ivetka « úte 7:18 pm »
souhlasím
@ TomasFoxx « úte 7:15 pm »
@Mionix :  je nějak možný abych ještě před "novou" válkou dostal náhradu elíků? xD L+ teď nikde neseženu už
@ Mionix « úte 7:15 pm »
@All :  Povedlo se nám dohnat GA. Za chvíli bude u PC a řešit problém. Omlouváme se.
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
akorát to nedává cb ani :D
@ Borda91 « úte 7:12 pm »
Nedává to pry CB
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
resp. 5 nás tu je
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
ale ta válka funguje
@ Borda91 « úte 7:11 pm »
Dejte pozor na nepřatelské sabotáže...to už jsou i GMka proti nám? :D
@ INParadise « úte 7:10 pm »
To je válka už jako aréna ne? Pro 20 nejrychlejších. A ještě jí dáme na 10 ráno :D:D:D:D
@ TomasFoxx « úte 7:10 pm »
:D :D :D
@ Borda91 « úte 7:10 pm »
To je tak když chceš být rychlejší než ostatní :D
@ pikasek « úte 7:10 pm »
@TomasFoxx :  máš být žid jak my a neklikat je vubec ;)
@ TomasFoxx « úte 7:09 pm »
rip hodinový elíky
@ Krudan « úte 7:05 pm »
@JohnDoe :  Ale dik Temuchin, aspon som si konecne uvedomil jaka je healer sranda a po vrateni sa som vytvoril vlastneho :)
@ INParadise « úte 7:04 pm »
Krása zase :D
@ Kaenos « úte 7:03 pm »
Víme o tom, sháníme GA
@ Theopizit « úte 7:03 pm »
co bude s tou válkou?
@ TomasFoxx « úte 7:03 pm »
pokákla se válka, některý to pustilo a ostatní ne :D
@ pikasek « úte 7:02 pm »
nějaké gm ? Nejde nás vlést do war
@ JohnDoe « úte 7:02 pm »
dovedu si představit minimálně dvě různé postavy od kterých by se teď mohl GA odrážet, a ani jedna nesouvisí s prací :)
@ Borda91 « úte 7:01 pm »
skvěla war :D
@ Krudan « úte 7:00 pm »
@JohnDoe :  To bolo od teba hnusne :D Tak ci tak som postavu ferovo vyhral v stavke :P aj ked uz ani nepametam co bola zac xD ci to bola nejaka otazka? To je fuk :D
@ Mionix « úte 6:58 pm »
@JohnDoe :  Právě že musím nějak nasimulovat, aby se GA měl od čeho odrazit. Ono většinu věcí se hrozně špatně dohledává. :D
@ JohnDoe « úte 6:56 pm »
O tom se nehádám, chtěl jsem ji uvést v obecné podvědomí... Postavu jsi dostal, že jsem byl ožralej jako prase :) a tys byl první známá postava po ruce... ani to nevadí - jen to zrakvení byl takový nežádoucí konec
@ Krudan « úte 6:50 pm »
@JohnDoe :  Mozes byt hrdy Temuchin :) malo kto by s tou postavou nalozil presne podla tvojich ocakavani :) Do slova som splnil do bodky co si po mne chcel a to ani nebol dovod preco som tu postavu dostal :) Mozes byt spokojny :) Limba si tu uz pameta kazdy :)
@ JohnDoe « úte 6:48 pm »
po smajlíku to už tak úplně neodpovídá, ale budiž - své dny slávy si nepochybně užila :D
@ Krudan « úte 6:40 pm »
@JohnDoe :  Ano a bola mi dana zo slovami aby zazila posledne dni svojej slavy co sa stalo :) A ze ak by som niekedy koncil, nech ju darujem alebo s nou urobim co ja chcem a to som aj urobil :)
@ JohnDoe « úte 6:38 pm »
@Krudan :  pochop, byl jsi poslední zodpovědná postava... pro mne je v podstatě nezajímavé, kdo ji zrakvil... důvěra byla daná tobě, a je úplně nepodstatný, na koho jsi ji převedl ... zdravá postava šla tobě
@ Krudan « úte 6:31 pm »
@JohnDoe :  Limbo zabil tak treti majitel po mne.. :D tam je perma myslim..

Som daroval postavu ked som koncil naposledy. :)
@ JohnDoe « úte 4:51 pm »
@Mionix :  nesimuluj :D
@ Mionix « úte 4:29 pm »
@Seamus :  Má pravdu ten chlapec. Nasimuloval jsem a předal GA.
@ JohnDoe « úte 4:24 pm »
@Krudan :  když už tě tu vidím, zdálo se mi to, nebo jsi Limbo zabil?
@ Krudan « úte 2:47 pm »
@Seamus :  To vyzera na bug v tom pripade.. mozno team nechal omylom, mozno pre nejake dovody schvalne, nvm.
@ JohnDoe « úte 2:37 pm »
@Seamus :  tak budeš rychlej jako vítr, buď rád, některé historické anomálie se nemažou :) třeba to bude ten případ
@ Hakan « úte 1:59 pm »
:help: :help: :help: :help:
@ Seamus « úte 11:20 am »
@Krudan :  ale ide to natočiť aj tam, kde už to v základe je...
@ TomasFoxx « úte 10:23 am »
@ TomasFoxx « úte 9:25 am »
@Moonlight5 :  drš
@ tyranka « úte 8:27 am »
@Moonlight5 :  děkuju
@ Moonlight5 « úte 8:26 am »
@tyranka :  Brko jako upomínkový předmět a 5 dní VIP 😄
@ tyranka « úte 8:04 am »
vážení klikal někdo včera na husu a podělí se o odměnu :-) předem děkuju
@ Krudan « úte 1:00 am »
@Seamus :  Vzdy sa dalo len to vecsinou neslo kôli tomu ze vecsina botiek ma uz v zaklade ten bonus.
@ Seamus « pon 8:59 pm »
Nie je chyba aj to, že do bot ide natočiť rýchlosť pohybu? Kedysi to tak nebývalo aspoň čo si pamätám, teda okrem dračích. ale teraz mi to skáče do všetkých.
@ Krudan « pon 8:47 pm »
@INParadise :  Ked uz nic ine tak mam plny block list deciek ako si ty a tiez scrollovat nejde :)
@ INParadise « pon 4:21 pm »
Krudane, když nemáš kamarády tak ti tam nepůjde rollovat dolů...
@ Lejno « pon 12:53 pm »
@Krudan :  Mne to funguje tiež bez problemu.
@ Krudan « pon 11:07 am »
@Mionix :  Screenshot toho nemam ako urobit no.. :D
Myskou to urcite nieje.. funguje vsade bezchybne.. a neviem kde inde by mohol byt problem potom este.. naviac funguje aj pri inych funkcionalitach.
@ Hakan « pon 8:27 am »
Nudaaaaa :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

Kdo chatuje

offline Mionix