Vyhlášení
Ahoj, tak se opět setkáváme. Múza už se ke mně navrátila a možná za to vděčím i Vám. Nejen, že jsem v krčmě Vaše krásné příběhy a básně za doprovodu své loutny zazpíva - mimochodem, sklidily úspěch, ale také mne inspirovaly k napsání nových balad. To budou teprve štamgasti koukat! Děkuji Vám, zachránili jste mi kůži. A jak jsem slíbil, tak se také odměním! A já zase utíkám ke svému stolu, je tady pořádná kosa, brrrr. Tak na brzkou shledanou!

Teď k samotnému vyhlášení. K níže uveřejněným výsledkům jsme se dostali na základě bodového hlasování, kterého se zúčastnilo celkem 11 členů týmu, tímto děkujeme herní sekci za spoluúčast v porotě
. Už Vás nenecháme napínat, konečné umístění naleznete ve spoileru.

Výsledky:
1. místo - Mytologie (55 bodů)
160 SD +
+ 
2. místo - Thiago (41 bodů)
110 SD +
+ 
3. místo - Nippousek (35 bodů)
60 SD +
+ 
Cenu útěchy si pak odnášejí Makarov (23 bodů) a sizmik (11 bodů), bez kterých by nejspíš k vyhlášení soutěže nedošlo
.
Děkujeme všem za účast.
160 SD +

2. místo - Thiago (41 bodů)
110 SD +

3. místo - Nippousek (35 bodů)
60 SD +

Cenu útěchy si pak odnášejí Makarov (23 bodů) a sizmik (11 bodů), bez kterých by nejspíš k vyhlášení soutěže nedošlo

Děkujeme všem za účast.
Opět poprosím, aby mi, tentokrát první tři umístění, zaslali do PM jméno postavy, na kterou chtějí poslat odměnu. Ta bude zaslána do IS skladu, kde si ji můžete vyzvednout. Také zároveň všechny požádám o trpělivost. V období svátků má i tým právo odpočívat, a z toho důvodu se může odměna opozdit, nicméně podstatné je, že Vám dorzí, o to se nebojte
.