V další slíbené soutěži budete tipovat na zajímavé údaje ze statistik Supportu a fóra. Úkol je jednoduchý, pokuste se co nejpřesněji odhadnout odpověď na níže uvedené otázky. Soutěž probíhá pouze dnes 4. června do 23:59 Své tipy pište do jednoho příspěvku Pořadí tipů seřaďte dle zadání od 1 do 6, jednotlivé tipy viditelně oddělte (čárkou, novým řádkem) Je zakázáno příspěvky dodatečně editovat
Odměny
Autor nejbližšího tipu každé otázky bude odměněn následujícími cenami: VIP Premium (27+3) + 100 SD + VIP na fóru 14 dní + losovaná odměna
@Ezzo95, tipovačka už skončila. Pri zapojení sa, buď do tipovačky, alebo do vytvárania priania, získaváš tú istú časť talizmanu. Šancu na získanie amuletu pumy máš už len do 6.7.
Dobrý den, OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
No už vím čím to je u mě já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.