Uzamknutí výbavy
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
- ZeDDys
- Lv. 18
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
Uzamknutí výbavy
Zdravim, přicházim s návrhem, kterej by podle mě byl pro všechny dost užitečnej a hlavně by se aspoň trochu zamezilo okrádání...
Vtomto návrhu jde oto, aby se dala uzamknout výbava a co to znamená? Že prostě jak můžete vidět na obrázku :
Tak by se někde poblíž výbavy udělal nějakej zámek na kterej když by se kliklo tak by vyjela tabulka něco jako u skladníka :
"Chcete výbavu uzamknout?"
"Zadejte libovolný 6 místný kód"
Poté by tam každej zadal kód jakej by chtěl no a následovně by už nešlo s výbavou manipulovat pokud by byla zamknutá a když by ji zase někdo chtěl odemknout tak by zase kliknul na zámek a vyskočila by na něj :
"Chcete výbavu odemknout?"
"Zadejte vámi zvolený 6 místný kód"
Dle mého by to byla docela užitečná věcička, když to uvedu třeba na příkladu tak prostě někdo by chtěl půjčit buffa, ale ten druhej neví zda mu ho má půjčit, protože neví zda by ho neokradl a takhle by si vpohodě uzamkl výbavu a nemusel by se o nic bát a to samé když třeba někdo hraje dual, tak prostě by se jednoduše uzamkla výbava a dle mého by se dost předešlo okrádání.
Co vy na to?
Vtomto návrhu jde oto, aby se dala uzamknout výbava a co to znamená? Že prostě jak můžete vidět na obrázku :
Tak by se někde poblíž výbavy udělal nějakej zámek na kterej když by se kliklo tak by vyjela tabulka něco jako u skladníka :
"Chcete výbavu uzamknout?"
"Zadejte libovolný 6 místný kód"
Poté by tam každej zadal kód jakej by chtěl no a následovně by už nešlo s výbavou manipulovat pokud by byla zamknutá a když by ji zase někdo chtěl odemknout tak by zase kliknul na zámek a vyskočila by na něj :
"Chcete výbavu odemknout?"
"Zadejte vámi zvolený 6 místný kód"
Dle mého by to byla docela užitečná věcička, když to uvedu třeba na příkladu tak prostě někdo by chtěl půjčit buffa, ale ten druhej neví zda mu ho má půjčit, protože neví zda by ho neokradl a takhle by si vpohodě uzamkl výbavu a nemusel by se o nic bát a to samé když třeba někdo hraje dual, tak prostě by se jednoduše uzamkla výbava a dle mého by se dost předešlo okrádání.
Co vy na to?

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Re: Uzamknutí výbavy
Za mě ne -> Příklad : Někteří lidé chodí v joan/či jiné zemi s kostmi na pvp, po pvp si je sundají-> Kdyby bylo zavedeno to co říkáš tak by museli psát pořád heslo. Myslím že to by nikoho nebavilo.
Nápad máš dobrý ale chtěl by poupravit.

- ZeDDys
- Lv. 18
A kde se píše že by ten inventář byl furt uzamknutej?Makarov píše:Za mě ne -> Příklad : Někteří lidé chodí v joan/či jiné zemi s kostmi na pvp, po pvp si je sundají-> Kdyby bylo zavedeno to co říkáš tak by museli psát pořád heslo. Myslím že to by nikoho nebavilo.
To by bylo jen pro ty co chtějí a kdo by nechtěl tak by ho měl normálně otevřenej jak tomu bylo do teď...

- Universality
- Lv.15
- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zajímaví nápad
, dávám ano. Věřím tomu že by to bylo asi celkem těžké zrealizovat.

-
- Lv.15
- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
- souky255
- Lv.19
Za mě zatím ne, řeknu to asi takhle. Nikdy nikomu nic nepůjčůj, pokud o tu věc / účet .... příjdeš, je to jen tvá vina ... Jinak Pravda je, že si lidi celkem hojne půjčují postavy do keri, hlavně buffery, takže by se tak mohlo nějakým těm zbytečným krádežím předejít. Nechám si to ještě projít hlavnou, ale zatím ne, počkám si ještě na pár názorů a pak teprve budu hlasovat
Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam
(verze pro GM ... abych nedostal ban
)

Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU
- ZeDDys
- Lv. 18
No mě osobně furt nejde do hlavy proč je někdo proti tomu?
Já neřeknu kdyby to byl návrh, kterej by byl opravdu nějaká blbost, ale na todle se snad ani nedá říct Ne ne?
Nebo aspoň mi teda řekněte důvod proč by něco takového nemohlo být zavedeno?
Dobře jeden důvod pro Ne mě napadá to takovej, že čorky budou mít poprdeli a další?
Fakt to sem zvědavej teda, dle mého by to dost bodlo aspoň takhle když se někdo dostane někomu na účet tak ještě nemusí mít zdaleko vyhráno, jelikož ten dotynčnej by měl uzamknout výbavu a rázem ten co ho chtěl okrást mu veme maximálně tak nějaký drobnosti, ale to hlavní - výbavu ne.
Prostě další stupeň bezpečnosti.
Já neřeknu kdyby to byl návrh, kterej by byl opravdu nějaká blbost, ale na todle se snad ani nedá říct Ne ne?
Dobře jeden důvod pro Ne mě napadá to takovej, že čorky budou mít poprdeli a další?
Fakt to sem zvědavej teda, dle mého by to dost bodlo aspoň takhle když se někdo dostane někomu na účet tak ještě nemusí mít zdaleko vyhráno, jelikož ten dotynčnej by měl uzamknout výbavu a rázem ten co ho chtěl okrást mu veme maximálně tak nějaký drobnosti, ale to hlavní - výbavu ne.

-
- Lv.9
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Keď sa ti ktosi dostane na účet je to len tvoja vina nemáš dávať ID a heslo .... pečatidla na účet sú podla mňa už dobrá ochrana na ochranu proti okradnutiu či nie ? načo robiť dalšiu vec ? Zbytočná práca ? Aj tak si väčšina ľudí dáva veci do skladu ktoré máš tieš na 6 miestne heslo takže je to úplne to isté tak načo ? pričom do skladu si môžeš dať všetko nie iba to čo máš na sebe .... cwak ?ZeDDys píše:No mě osobně furt nejde do hlavy proč je někdo proti tomu?
- souky255
- Lv.19
Přesně, pokud ti někdo něco ukradne, je to jen tvá hloupost, pokud nechceš aby ti někdo něco ukradl, přečti si náhody, myslím, že tam někde byla bezpečnost
podle mě jestli to je "jenom proti čorkám," tak to NEMÁ SMYSL ! kdyby to sloužilo k něčemu "vyššímu" .... tohle je na
ale jak už jsem psal, klidně mě zkus přesvědšit o tom, že to má nějaký vyšší smysl ...

Pro všechny PvP lamy co zabijí v metinlandu / bosslandu, pro všechny zlodějíčky, hackery a já nwm co všechno .... JDĚTĚ DO .... kostela samozřejmě .... kam jinam
)

Spoiler:
Vše jednoho dne skončí, dokonce i ta největší hvězda jednou vyhasne, jen lidská blbost, ta je věčná...
Spoiler:
Teď NEHRAJU
- necromander
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Jsem pro ... hraju trial a ne duál ...
Co znamená že sme traja namiesto dvoch ...
Ale mam aj kamošov z cechu a pod ktorý často chcejú bufa zvlášť ak je to PVP buff a ma bufi 106% ...
Svojím spoluhráčom v týme verím ale ak ma niekto žiada o požičanie buffa a je z cechu alebo tak aj tak nemám istotu že to nie je čorka ale ak je cech skutočné na úrovni ako DEATHCOMING tak si nie je problém pomáhať aj takto ale stale je tam ta neistota ....
A takýto systém by bol super výbavu mať bude ... bufovať sa môže a určite mi nič ukradnuť nemôže .... a naviac pomáham tak kolegom z cechu a nemusím potom vyzerať jak držgroš že nene bufa ti nepujčím ...
Myslím že je to krok správnym smerom ...
A ta práca čo by stým admini mali by určite stála za to a mnohý by sa im za ňu veľmi poďakovali ... veď sindi pokiaľ viem je stále povestné a preslávene tým že Admini sa o hráčov zaujimajú a starajú aby boli spokojný preto rastie obľubenosť sindi a klesá u ostatných privátov a o ofiku nehovorím hrajú tam sami čorkari ... a vládne tam anarchia.... takže rozhodne som PRO ...
Co znamená že sme traja namiesto dvoch ...
Ale mam aj kamošov z cechu a pod ktorý často chcejú bufa zvlášť ak je to PVP buff a ma bufi 106% ...
Svojím spoluhráčom v týme verím ale ak ma niekto žiada o požičanie buffa a je z cechu alebo tak aj tak nemám istotu že to nie je čorka ale ak je cech skutočné na úrovni ako DEATHCOMING tak si nie je problém pomáhať aj takto ale stale je tam ta neistota ....
A takýto systém by bol super výbavu mať bude ... bufovať sa môže a určite mi nič ukradnuť nemôže .... a naviac pomáham tak kolegom z cechu a nemusím potom vyzerať jak držgroš že nene bufa ti nepujčím ...
Myslím že je to krok správnym smerom ...
A ta práca čo by stým admini mali by určite stála za to a mnohý by sa im za ňu veľmi poďakovali ... veď sindi pokiaľ viem je stále povestné a preslávene tým že Admini sa o hráčov zaujimajú a starajú aby boli spokojný preto rastie obľubenosť sindi a klesá u ostatných privátov a o ofiku nehovorím hrajú tam sami čorkari ... a vládne tam anarchia.... takže rozhodne som PRO ...
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )
Cti ke slávě
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »