Ďáblova rokle - rozdělení sestupu

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).
Odpovědět

Uvítali byste tuto změnu ?

Ano. Obrázek
11
52%
Ano ale mám připomínku. Obrázek
0
Žádná hlasování
Ne a napíšu proč Obrázek ( je mi jasné že skoro nikdo nenapíšete proč ... Obrázek)
10
48%

Celkem hlasů: 21

L3XOUN
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Ďáblova rokle - rozdělení sestupu

Příspěvek od L3XOUN » pát 17. úno 2017 23:10:37

Zdravím, Obrázek
už delší dobu jsem si pohrával s myšlenkou jak zatraktivnit sestup do rokle. Když si to tak vezmete tak největší dominantou tohoto serveru je právě Ďáblova rokle. Je to nejpropracovanější mapa co na ekuře máme a je škoda, že se skoro nevyužívá, a nevyužívá se z jediného důvodu a to proto, že to trvá dlouho ( cca 5 hodin ) a člověk nemá možnost udělat za tu dobu na svém učtu nic jiného, i kdyby to chtěl rozdělit třeba na 2 dny, v tom případě by přišel o možnost odevzdat biologa, karmu nebo druhý den večer navštívit třeba výlov a nebo válku říší.

Můj návrh spočívá v tom, že by se tento sestup rozdělil na dvě části, a to následovně.

Výprava by se sestoupila do 11. patra rokle ( všichni kováři + obchodnice ) a při vstupu do tohoto patra by každý člen výpravy dostal " Ďáblův prsten ". Tento prsten by měl určitou trvanlivost ( jak dlouho je na uvážení GM, dejme tomu 48 hodin ).

Pak nastávají 2 možnosti:

1.)

V tomto patře by mohl hrdina opustit rokli, jít do města a jakkoliv pokračovat ve hře, večer se třeba zúčastnit války nebo výlovu atd. Pokud by pak chtěl pokračovat v sestupu tak by si musel doběhnout za strážcem rokle, který by ho přivítal a zeptal by se jestli chce nový vstup do rokle, a nebo jestli chce pokračovat v započatém sestupu. Hráč by vybral možnost pokračování v sestupu a hlídač by ho přenesl do 12. patra rokle a za přenesení by si vzal Ďáblův prsten a hráč by mohl pokračovat v sestupu dále už beze změn.

2.)

Hrdina by chtěl v sestupu pokračovat a sestoupil by do dalšího patra. Při přemístění do 12. patra by se Ďáblův prsten rozplynul ( Zdejší atmosféra je pro tento prsten nesnesitelná a prsten se rozplynul. ) a hráč by mohl pokračovat v sestupu dále už beze změn.

Rád uvítám jakékoliv připomínky na úpravu.

PospyForko
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 224 poděkování

Re: Ďáblova rokle - rozdělení sestupu

Příspěvek od PospyForko » sob 18. úno 2017 0:33:28

Za mě ne, už takhle si myslím, že je ta rokle jednoduchá... a není na ni co měnit. Prostě si zvol buď jdeš, nebo nejdeš... Pak to bude takhle i s hgčkem, taky chci jít první patro a třebas večer dojít druhé, sorry :down:
ERZO - 150 lvl - Karma P (útok) - KONEC - již není v mém vlastnictví
Navarro - 141 lvl - Karma P (útok)
Pomalu se blížíme ke konci, nebo začátku? Nejspíše poslední mixtape v přípravě... =)

L3XOUN
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 87 poděkování

Příspěvek od L3XOUN » sob 18. úno 2017 7:40:48

PospyForko píše:Za mě ne, už takhle si myslím, že je ta rokle jednoduchá... a není na ni co měnit. Prostě si zvol buď jdeš, nebo nejdeš... Pak to bude takhle i s hgčkem, taky chci jít první patro a třebas večer dojít druhé, sorry :down:
V pohodě, já to beru, alespoň jsi napsal proč nesouhlasíš, ostatní to napsat neumí.
Mně šlo jen o to tuto mapu zase oživit, protože je skvěle propracovaná a je škoda že ji skoro nikdo nechodí.
Děkuju za reakci, a že jsi napsal i důvod proč ne.Obrázek

rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Příspěvek od rudlaninja » sob 18. úno 2017 9:30:27

Za mě taky ne.Rokle se dá proběhnout i za kratší čas,spíš jde o to že už nikdo moc nepotřebuje shellka extázek sou taky mraky jinak je tam ten drop celkem k ničemu kovat chodí většinou do věže je to časově méně náročné.Být tam lepší drop více využitelný,který nejde dropnout jinde tak by se zase oživila.Když byl event první na dračí +6 tak rokle byla přeplněná,každý chodil pro tajné recepty:)
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 215 poděkování
Dostal poděkování: 197 poděkování

Příspěvek od Spartaa16 » sob 18. úno 2017 10:34:56

Rokle se nechodí, pitvat se někde 5 hodin a dostat jen shell +0 to fakt ne.
To že to rozdělíš, tím nic nezmění, neříkám že je to zlý nápad, ale podle mě spíš zbytečný.
Rokli bych zatraktivnil dropem nebo něčím jiným. Takže k návrhu: za mě ne.
Takhle by tu rokli chodilo ještě méně lidí než ta hrstka co jí chodí teď(jestli jí vůbec ještě někdo chodí) :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

emloy
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od emloy » sob 18. úno 2017 10:53:57

Určitě pěkný nápad, ovšem také nesouhlasím. Rokle by přišla o své kouzla, člověk se musí připravit a rozmyslet si, zda do toho jde nebo ne. Je to výprava a dle mého názoru, tak by měla výprava vypadat... Určitě podobný systém by mohl být např v nějaké nové mapě... Máme "Ďáblovu rokli", tak by nebylo od věci udělat mapu např. "Nebeská cesta" nebo tak něco...která by měla více pater a časovou náročnost např. 12h a více, v takovém případě by vytvoření stejného nebo podobného systému nebylo od věci. :)

Potwora
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Potwora » sob 18. úno 2017 13:59:00

Též nesouhlasím. Je každého věc jestli do rokle půjde nebo ne. Pokud si myslíš že to nestihneš do další války, výlovu nebo než budeš moct udělat bio a tolik ti to vadí, nechoď tam. Jak sám píšeš, je to mapa zhruba na 5 hodin, což je pořád míň než jak můžeš odevzdávat karmu, takže tě to nijak neomezuje, jen si musíš najít správný čas, kdy tam jít. Když neodevzdáš 2, 3 biology, tak co, budeš mít full bio o den dva později? Při odevzdávání biologa 3x denně s výzkumáky ti to zabere 165 dní, i kdyby se to natáhlo na 170 nebo 175 tak si myslím, že ten rozdíl je zanedbatelný. Navíc pochybuji že někdo odevzdává každý den bio 3x a nikdy nic nevynechal.

PS: I Kdyby se přidala mapa na 10+ hodin, stále bych neviděl důvod něco takového zavádět. Chceš tam jít, tak proto musíš něco obětovat.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:

Who is chatting

offline Fogru 
offline Fozzy 
offline Kacii 
offline Mionix 
offline creeew