Jak ořezat a vložit screen ze hry?

Další návody, které nespadají do žádné z výše uvedených kategorií.
Nejužitečnější: Bonusy, část I. - Základní informace, Bonusy, část II. - Seznam bonusů, Seznam příkazů a kódů
Návody pro fórum: Jak se registrovat, Jak vyhledávat, Jak vytvořit tabulkový podpis

Odpovědět
Aaliyah
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 14 poděkování

Jak ořezat a vložit screen ze hry?

Příspěvek od Aaliyah » stř 19. led 2011 23:46:07

Jak ořezat a vložit screen ze hry? Návod pro Windows 7
Zdravím..
Chtěla bych také pomoci tady s tímto, protože mě celkem štve, jak většina vašich screenů roztahují fórum.. Toto bych osobně zakázala.. A tak z5 k věci ;) Snad vám to ulehčím, protože podle mě je to nejlehčí způsob..

1. Stáhnete imageshack uploader http://imageshack.us/content.php?page=uploader -> instalujete podle pokynů
2. Jděte do hry a zmáčkněte tlačítko ,,Prt Sc´´ neboli Print Screen
3. Zapněte malování -> dejte Ctrl + V
4. Další postup jsem vám tam napsala - očíslovala
1. Lila - klikněte na - v rámečku
2. Tmavě modrá - vyberte co chcete mít ve screenu
3. Béžová - ořízněte

poté hotovo
Obrázek
Pro objasnění : Neměli by tam být ty mé poúpravy, jen celá vaše obrazovka , v momentě , když jste zmáčkli ,,prt sc´´
5. Jak uděláte poslední krok - oříznutí , zavřete malování a uložte si to kam chcete
6. Obrázek máte hotov , teď otevřete nainstalovaný soubor - Imageshack uploader
7. Přetáhněte tam daný obrázek (pokud chcete aby screen neroztahoval toto fórum -> Image resize a pod tím je okénko a tam vyberte ,,640x640 For message boards) -> klikněte na ,,upload´´
8. Jak se to uploaduje , objeví se vám okénko a tam máte Direct link a pod tím nějaké URL -> zkopírujte (ctrl + c) -> udělejte nový příspěvek -> vyberte pod předmětem ikonku ,,Img´´ -> vložte (ctrl + v)
9. HOTOVO

Musím nechat , že to vypadá nejspíš složitě :D Ale vůbec není :) Jak to jednou uděláte , můžete jen otevírat a přetahovat screeny do okna,změnit rozměr a hotovo.. Toto je podle mě velmi podrobný návod :D
Tak můžete klidně i vkládat avatary třeba na toto fóro pomocí toho odkazu - direct linku.. Výsledek uvidíte samy ;)
Poznámka : Pokud ste si to ořízli třeba jako mám to mám vyznačené na tom screenu , ani jej nemusíte zmenšovat.. Pouze přetáhnout, upload..
36duší a "áleluja" P.. Je to možný ? :(
Platinum > 4ever
Skončila jsem za šamanku.. Hezky posloužila ,ale teď mám v plánu rozšířit mou ninjicu > Sharyl
Chunjo
*Na blbou otázku, blbá odpověď :P

matesWSW
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 2 poděkování

Jak ořezat a vložit screen ze hry

Příspěvek od matesWSW » úte 22. lis 2011 22:52:51

Jak ořezat a vložit screen ze hry? Návod pro Windows XP
Nejdříve je potřeba udělat screen ve hře. A to pomocí tlačítka Print Screen nebo speciálního programu např. Fraps.
Vyjde nám z toho asi něco takového..

Obrázek

Poté si najdeme složku, kde máme uložený tento screenshot. A otevřeme si ho v malování. Dostanem přibližně toto.

Obrázek

Zde vybereme nástroj Výběr a vybereme danou část screenu, kterou potřebujeme.

Obrázek

Tuto část zkopírujeme. (pravé tlačítko myši/ctrl+c). Otevřeme si nové okno(ctrl+n) a vložíme(ctrl+v). a máme tohle

Obrázek

Nyní doporučuji stáhnout bílý podklad na velikost, jakou má obrázek.

Obrázek

...takže to bude vypadat takhle

Obrázek

Toto je filnální obrázek, takže uložíme a zavřem. Když máme uloženo jdeme na stránky http://imageshack.us/. Vedle pole Upload je tlačítko Browse. Na to kliknem a najdem si složku, kam jsme finální obrázek uložili. Potom kliknem na Upload Now. Tím se nám obrázek uploadnul na server. Teď už stačí jen zkopírovat text, který je v poli Forum code a ten vložit do topicu zde na foru. Finální obrázek by měl vypadat takhle.

Obrázek

Uploaded with ImageShack.us

NinjaNika
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Kam a jak nahrát vaše obrázky?

Příspěvek od NinjaNika » pát 06. led 2012 14:42:31

Jak využívat ImageShack.us?

Zdravíčko

Rozhodla sem se udělat návod jak využívat stránku IMAGESHACK.US

Krok první : Naťukáme si stránku viz obrázek:
Obrázek

Pro línější, klikněte ZDE
Dobře. Deme dál

Krok druhý Mělo by se Vám zobrazit tohle.Viz obrázek:
Obrázek

Pak si klikneme na BROWSE. Obrázek níže.

Obrázek

Pak si vybereme obrázek kterej chceme uploadnout.
Klikneme na OK.
Pak klikneme na UPLOAD NOW. (viz obrázek dolu)
Obrázek

Dobře.Tohle by sme mali.Pak se Vám zobrazí tabulka:
Obrázek

To v červeným rámečku VŠECHNO zkopírujeme,vložíme do tématu v kterým bude obrázek.Mělo by to vypadat takhle:

Obrázek

Doufám že sem aspoň trošku pomohla. ;)

Připravuji:
Podrobný návod k mapě ZP (Země přitažlivosti)
Podrobný návod jak pořádně stunovat.
Návod k mapě kerindoru.

Díky.
Obrázek

Můj obchodík
|
|
V
viewtopic.php?f=14&t=105993

KutyEkura
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 2 poděkování

[Jak] Vložit podpis (obrázek) na fórum

Příspěvek od KutyEkura » úte 27. srp 2013 14:55:45

[Jak] Vložit podpis (obrázek) na fórum
Ahoj , tudíž se vyskytla otázka ve hře jak vložit obrázek do podpisu , tak jsem se rozhodl udělat na to návod doufám,že se vám to bude líbit tady je:
1) Mít přichystaný obrázek který si chcete vložit do fórum podpisu
2) Nahrát obrázek na IMG uploader http://imageupload.pjweb.cz/
3) Dát procházet , tam si najdete svůj obrázek který chcete vložit na fórum a poté dáte nahrát
4) Jakmile dáte nahrát po chvilince se vám zobrazí taková tabulka zdrojových kódů zvolíte si hned první zdrojový kód tudíž tím je BBCode (Forum)
5) Tento link zkopírujete a dáte Uživatelský panel -> Profil (otevře se submenu) -> Podpis -> a tam ho vložíte do toho textového pole -> Odeslat -> Podívejte se do svého příspěvku nějakého pokud se Vám opravdu obrázek do podpisu uložil.

Obrázkový návod:
Spoiler:
NávodPodpis - Prochazet.JPG
NávodPodpis - Prochazet.JPG (11.94 KiB) Zobrazeno 9979 x
Prochazet-Seznam.JPG
NahratObrazek.JPG
NahratObrazek.JPG (12.6 KiB) Zobrazeno 9979 x
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix