Zdravím..
Chtěla bych také pomoci tady s tímto, protože mě celkem štve, jak většina vašich screenů roztahují fórum.. Toto bych osobně zakázala.. A tak z5 k věci

1. Stáhnete imageshack uploader http://imageshack.us/content.php?page=uploader -> instalujete podle pokynů
2. Jděte do hry a zmáčkněte tlačítko ,,Prt Sc´´ neboli Print Screen
3. Zapněte malování -> dejte Ctrl + V
4. Další postup jsem vám tam napsala - očíslovala
1. Lila - klikněte na - v rámečku
2. Tmavě modrá - vyberte co chcete mít ve screenu
3. Béžová - ořízněte
poté hotovo

Pro objasnění : Neměli by tam být ty mé poúpravy, jen celá vaše obrazovka , v momentě , když jste zmáčkli ,,prt sc´´
5. Jak uděláte poslední krok - oříznutí , zavřete malování a uložte si to kam chcete
6. Obrázek máte hotov , teď otevřete nainstalovaný soubor - Imageshack uploader
7. Přetáhněte tam daný obrázek (pokud chcete aby screen neroztahoval toto fórum -> Image resize a pod tím je okénko a tam vyberte ,,640x640 For message boards) -> klikněte na ,,upload´´
8. Jak se to uploaduje , objeví se vám okénko a tam máte Direct link a pod tím nějaké URL -> zkopírujte (ctrl + c) -> udělejte nový příspěvek -> vyberte pod předmětem ikonku ,,Img´´ -> vložte (ctrl + v)
9. HOTOVO
Musím nechat , že to vypadá nejspíš složitě

Tak můžete klidně i vkládat avatary třeba na toto fóro pomocí toho odkazu - direct linku.. Výsledek uvidíte samy

Poznámka : Pokud ste si to ořízli třeba jako mám to mám vyznačené na tom screenu , ani jej nemusíte zmenšovat.. Pouze přetáhnout, upload..