Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
rudlaninja
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 350 poděkování
Dostal poděkování: 461 poděkování

Re: Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Příspěvek od rudlaninja » stř 19. dub 2017 18:26:45

Ono,jak tak pozoruji ceny při chození po tržnici,tak ty sloupy už brzy tak zajímavé nebudou protože cenu map a okouzlení neustálím přísunem map totálně odrovnají.
Je zajímavé,že ze sloupů jdou pustit bossové z cido,ale entariánský ani jeden.Prostě bych vzala ze sloupů drop map.Dřív nebyli a mapy se dropovaly i tak tohle je jen učení hráčů zaměřit se pouze na jednu možnost výdělku ve hře.
Proč by se měla tedy kdy v budoucnu přidávat nová mapa?
Viz entarian nač tam chodit když si vydělají daleko víc u orků ušetří střep běhání,proč by se snažil když hra umožňuje si vydělat tak lehce?
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.

Cyklista
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od Cyklista » stř 19. dub 2017 19:04:37

Sloup teoreticky můžou pustit jen 3 lidi týdně (bavíme se o masivním vymlacování cido bossů).... do entarianu můžou všichni... takže 3 lidi týdně si můžou vydělat u orků lépe než v entu

Ale na druhou stranu... souhlasim, že příliv map do oběhu začíná být dost nekontrolovatelný, tudíž bych možná zauvažoval o snížení šance na drop mapy o několik %... teď je drop mapy cca 50%, změnil bych to na 35% (šance na drop určená podle toho jak to padá mně, nevím jaká je skutečná šance na drop)

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » stř 19. dub 2017 20:29:48

Cyklista píše:... souhlasim, že příliv map do oběhu začíná být dost nekontrolovatelný, ...
co třeba jednoduchý timer - za 30 minut ze sloupu max 1 mapa, nebylo by to už moc kontrolované?
docela se mi líbí ten evilkův nápad, že by cido potvory šly vyvolat jen ze sloupu umístěného v cidonii
dílem by se našlo více hráčů ochotných pomoci při sklizni a dílem by nebyly mapy pro malé lv zapleveleny velkými moby, které se zkrátka nevyplatí zabíjet
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Pajik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 41 poděkování
Dostal poděkování: 255 poděkování

Příspěvek od Pajik » stř 19. dub 2017 22:57:20

JohnDoe píše:
Cyklista píše:... souhlasim, že příliv map do oběhu začíná být dost nekontrolovatelný, ...
co třeba jednoduchý timer - za 30 minut ze sloupu max 1 mapa, nebylo by to už moc kontrolované?
docela se mi líbí ten evilkův nápad, že by cido potvory šly vyvolat jen ze sloupu umístěného v cidonii
dílem by se našlo více hráčů ochotných pomoci při sklizni a dílem by nebyly mapy pro malé lv zapleveleny velkými moby, které se zkrátka nevyplatí zabíjet
mno asi důvod, proč evila v cidonce jen tak někdo nevidí, v podstatě dárci CBček, není snad účel, aby ceny šly dolů? Aby se k talíkům lepším dostali i ti menší hráči?
Je to na slušnosti hráčů, aby to vymlátili po sobě u sloupů (já, lyr ad. to čistíme snad do poslední skupinky -> až na ty, které se objeví okamžitě po smrti :D ).
Obrázek

JohnDoe
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 186 poděkování
Dostal poděkování: 516 poděkování

Příspěvek od JohnDoe » stř 19. dub 2017 23:10:03

Pajik píše:Je to na slušnosti hráčů, aby to vymlátili po sobě u sloupů (já, lyr ad. to čistíme snad do poslední skupinky -> až na ty, které se objeví okamžitě po smrti :D ).
vím co jsem viděl a zažil a osobně si myslím, že s uklízením by mohlo pomoct, kdyby každá vlna, která není zničena během 10 minut, brala z pokladny opakovaně 50% z ceny nutné k vyvolání, až do jejího úplného zničení
pořád tu ale nevidím odpověď na klíčovou otázku - 1 mapa za 30 minut, byla to už přílišná kontrola přísunu?
konec konců by se to dalo rozšířit i na celý server - stávající mapy budou prohlášeny za bugnuté a začne na nich běžet odpočet na 48 hodin (co vytěžíte je vaše a zbytek zmizí) následně se bude na celý server uvolňovat každých 5 minut 1 mapa - tady už ovšem bez rozdílu sloup / metin
u malých by to asi průchozí bylo, jak se na to dívají králové (bývalí / současní / budoucí)?
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Příspěvek od MostEVILEK » stř 19. dub 2017 23:15:51

Jestli jsi si nevšiml tak od nového roku nedělam na ekuře skoro nic krom válek říší :D

Když jsem chodil do cido málo kdo mě tam zabil.... jestli mě tam za celou dobu co tam padají mapy v PVM zabilo 10 lidí ? A kolik jsem jich tam zabil já?

+ by mě teda zajmalo,kde jsem zabil těch 1000 bossů abych měl hodnost když mi to počítá jen cido bosse,enta bosse,hg bosse :D
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1256 poděkování

Příspěvek od Cepino » čtv 20. dub 2017 12:13:22

Mluví se tu jen o mapách, když zkrouhnete drop, zkrouhnete ho i droperovi v přitažlivce, který na ní čeká celý den, na druhou stranu se tu vůbec nemluví o prutech 25kk a 50kk, které z Cido bosů padají a možná ve výsledku při dnešní ceně mapy, dají větší cifru než ty mapy. :-)
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

diver
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 137 poděkování
Dostal poděkování: 81 poděkování

Příspěvek od diver » čtv 20. dub 2017 12:35:53

Cepino píše:Mluví se tu jen o mapách, když zkrouhnete drop, zkrouhnete ho i droperovi v přitažlivce, který na ní čeká celý den, na druhou stranu se tu vůbec nemluví o prutech 25kk a 50kk, které z Cido bosů padají a možná ve výsledku při dnešní ceně mapy, dají větší cifru než ty mapy. :-)
Naprosto souhlasím, ve finále by ti udělal větší výdělek nespočetno prutů než samotné mapy. Docela mě ale zarazilo, že už je lidé vykupují za 50kk, to pro malé lvly už nemůže být ani potěšení, když jim čirou náhodou spadne. :down:

OnOff
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 80 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování

Příspěvek od OnOff » pát 12. kvě 2017 23:22:34

Toto je normální?
Spoiler:
Obrázek
Uviděl sem v chatu hlášku, že bude trénink. Tak sem si řekl proč ne. Můžu se tam jet podívat a hned na začátek mi bylo napsáno toto.
Není snad pouštění sloupů pro říši? A ne pouze pro někoho? Jestli to tak není, tak "Královský" systém trošku postrádá smyslu. Protože pak je to "Královský" přínos pouze pro "Krále" celé říše.
ObrázekAlarwanObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
30k min.+
Jinno
97
Tabulky Tugyise
M2
0
17
5P
0k
Nový začátek, vše v progresu. Dříve znám jako Andriana či NEIL.

ondra852
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 218 poděkování

Příspěvek od ondra852 » sob 13. kvě 2017 1:27:39

OnOff píše:Toto je normální?
Spoiler:
Obrázek
Uviděl sem v chatu hlášku, že bude trénink. Tak sem si řekl proč ne. Můžu se tam jet podívat a hned na začátek mi bylo napsáno toto.
Není snad pouštění sloupů pro říši? A ne pouze pro někoho? Jestli to tak není, tak "Královský" systém trošku postrádá smyslu. Protože pak je to "Královský" přínos pouze pro "Krále" celé říše.
Klasicke chovani 99% hracu, kteri na serveru vydrzeli hrat delsi dobu. Jsou to zavislaci co maji misto mozku yangu hromadku v inventari. Ponozka, cegoll... klasicky priklad hrace co premysli stylem "prosedel jsem tu 5 let, tak se muzu chovat jak hulvat ke kazdemu, koho potkam".

Kralovsky system na Ekure je nejhorsi vec, kterou jsem kdy na jakemkoliv metin serveru videl. Prijde mi, ze jim za to nekteri z hracu co toho "zneuzivaji" plati pekne castky.

Za poslednich par let mam z Ekury pocit, ze chteji na serveru co nejmene hracu a tak se co nejvice zvyhodnuje hrstka "TOP" hracu (hracu co u toho prosedeli nejdelsi cas nebo spis nakoupili na facebooku), aby se zvetsil co nejvic rozdil mezi novackem a hracem co tu hraje dele a ukazalo se novackum, ze pokud nekdy chteji na serveru neceho dosahnout (a to treba jen toho, ze se nekdy budou moct ucastnit PvP), tak proste bud nakoupi za real a nebo budou hrat 16 hodin denne 2 roky - tudiz jim jesne naznacit, ze na tomto serveru si jen tak zadnou zabavu neuziji. Kralovsky system jednoznacne neni urcen jako system, kde hraci rise stradaji penize, aby z toho meli nasledne nejaky uzitek. Kralovsky system je zalozen na tom, ze 99% hracu je okradano o penize, ktere jsou darovany zbyvajicimu 1% hracu, kteri jsou vetsinou ta nejvetsi spina, na kterou ve hre narazite. Trenink neni zadny trenink nebo zabava pro risi, ale zpusob jak prevest penize techto 99% hracu do kapsy "TOP" hracu.

A je mi zcela jasne, ze vedeni serveru moc dobre vedelo predem, jak bude system vyuzivan a jak budou treninky probihat a jaky vliv to ma na hru vedi mnohem lepe nez vetsina hracu co o tom pise na foru, takze musi mit svoje duvody proc system je takovy jaky je. Jsou holt servery, kde chteji, aby se bavila vetsina a pak je treba i Ekura, kde chteji aby se ve hre bavila hrstka hracu na ukor vetsiny.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)
@ Lelaion « pát 5:02 pm »
půjde nějak udělat hodnost trololo ? otázky u duchu nebyly a říct správci že jsem starý monokl ztratil taky nejde
@ Suko201 « pát 1:55 pm »
J4rniVanek píše: Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
údržba bývá vždy čtvrtek 9.00, ale když je mimořádná, tak bývá i v jiné časy.
@ J4rniVanek « pát 11:23 am »
Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
@ Suko201 « pát 11:18 am »
Fozzy píše:
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
jupí <3
@ Fozzy « pát 11:17 am »
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
@ J4rniVanek « pát 10:59 am »
Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
@ sch1zo « úte 3:42 pm »
Šiel by som first time roklu s dakym kto sa vyzna ze by mi dal dake know how a hura na shellka, ked tak pm v hre
@ angrylunaxx « pon 7:48 pm »
rum X vodka ?
@ ShienZhao « pát 1:13 pm »
Tak jedine založit si nový e-mail, vytvořit nový účet na ekure a přes ten potom napsat ticket. Jiná možnost asi není.
@ Kubee333 « pát 1:07 pm »
To áno ale prvé 3 písmená mi nepomohli a tiket treba potvrdiť na maily keď ho chcem poslat
@ Kubee333 « pát 12:59 pm »
ShienZhao píše: Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ ShienZhao « pát 11:00 am »
Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ Kubee333 « pát 9:25 am »
Dá sa nejako zistiť mail k účtu ? Zabudol som prihlasovacie meno k mailu
@ Kubee333 « pát 9:24 am »
Ahoj
@ kovardominik « čtv 6:40 pm »
moc to tu nežije no
@ Makarov « čtv 11:08 am »
xalo86 píše: tu nikdo není? :D
moc lidí na forum už nechodí...... frčelo to kdysi..
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
xalo86 píše: ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
postavu maš zadara stačí ist zabehat alebo do fitka a oblečení zkús nekde v nakupnim centru
@ xalo86 « stř 8:01 pm »
tu nikdo není? :D
@ xalo86 « stř 7:55 pm »
ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
@ Suko201 « pon 8:38 pm »
Medvidek píše: RE Suko201 - děkuji že uznáváte že tuto hru hrají hráči - lidi. A ne zvířata. To je správný názor, jen prosím pokračujte ... P.S. Netuším proč reagujete, pokud vím, reagoval jsem na komentář Stronga ne na ten Váš ...
netušíš proč reaguji? :D to říkáš ty, který tady věčně házíš random slohovky, které ani nikomu nedávají smysl, nebo jsou úplně mimo? Opravdu se zamysli nad sebou a tvým chováním.
@ Medvidek « pon 7:43 pm »
qSTRoNgMANp píše: Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
Děkuji, jsem rád, že se tu sám usvědčujete ze lži. Prosím pokračujte ... :-) :-) :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 6:45 pm »
Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
@ Medvidek « pon 6:23 pm »
qSTRoNgMANp píše: @Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
Vážně? Kde berete tu jistotu? Takže, klasicky tu dělají chytráky Vám podobní - což je směšné, ale budiž. Bludu a lži jste se dopustil vy, když mě chcete napadat, pak mě prosím citujte přesně, nebo vůbec! Vědět absolutní nic je slovní nesmysl. Pište prosím korektně - bud něco vím nebo nevím nic, nebo vůbec nic. Absolutní je pouze nula ... :-) A děkuji za doporučení - a to samé doporučuji Vám. Méda :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 4:36 pm »
@Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
@ Nonepovideeej « pon 4:22 pm »
@Medvidek,  Buď se přestaň chovat jako robot, a nebo nepiš, prosím.

Who is chatting

offline Mionix 
offline tasik1