Healer - karma útok/obrana v dnešní době
Pravidla fóra
- Pro dotaz ohledně konkrétní rasy vyberte prosím příslušnou sekci.
- Pokud se jedná o dotaz, ve kterém se vyskytuje více postav, využijte sekci tuto.
- Russian
- Lv.8
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Healer - karma útok/obrana v dnešní době
Hele, ono to je celkem jedno co budeš mít za karmu co týče "výdrže" za Healera ve válce ..
Ode mě tě to bude bolet i kdyby jsi měl karmu do obrany ( pokud nejsi teda v modré )
Ale osobně bych na Healera dal karmu do útoku , měl jsem tu možnost si healera vyzkoušet a on sám o sobě ten DMG nemá ( Nebo možná jsem jen moc náročný co se týče DMG )
Ode mě tě to bude bolet i kdyby jsi měl karmu do obrany ( pokud nejsi teda v modré )
Ale osobně bych na Healera dal karmu do útoku , měl jsem tu možnost si healera vyzkoušet a on sám o sobě ten DMG nemá ( Nebo možná jsem jen moc náročný co se týče DMG )
Nový začatek ? Návrat ?
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Už se to tu xkrat řešilo natočil jsem i video které ukazuje rozdíl .. nechapu proč se zbytečně ptáte furt na to samé
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
- INParadise
- Lv.14
- Dal poděkování: 40 poděkování
- Dostal poděkování: 60 poděkování
Ať s karmou do utoku nebo do obrany, s healerem vydržíš prd tak i tak A vůbec neposlouchej ty uplákánky skrz utoky atd Já dal krále 3x s obranama a karmu mám G5 do utoku Jen jediný týden ztoho jsem používal nebeský náramek. Jak psal Junkiáč. Je to o rukách a štěstí
- Kurinozka
- Lv.10
- Dal poděkování: 122 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Hezkej screen, problém akorát v tom, že i ta sewain by mu v oné výbavě dávala tak 15k, což v tom videu šlo i vidět, když po objevení dostal nějakých 13,5 od heala.. takže pro porovnání karmy útok/obrana s někým, kdo útoční z mřenky je trošku bezvýznamný.Spartaa16 píše: ↑úte 19. pro 2017 12:59:44Souhlasím, víceméně na většinu postav, co útočí na dálku viz. healer, archer, bm teoreticky i mentál dost karma do útoku pomůže a je znát.Spoiler:Pajik píše: ↑úte 19. pro 2017 11:38:1115dmgů za healera asi ani nedostaneš, je většinou někde stranou, na tebe naskočí mevrik, který ti přes 82 ninju a 60 dýku dá na bleskáč kritikem 3,9, no bohužel vydrtí i healera s karmou do obrany (odzkoušeno). Ve výsledku na tebe bude naskakovat pár lidí, kteří si přehodí na šamany a pak je skoro jedno, co máš za věci, můžeš mít karmu obranu i útok, můžeš mít víc na ninje, buď je to průnikář a nebo to je někdo, kdo v cidonce flusne za 28k přes pvp healerovi.
Karmu bych do obrany u healera nikdy nedal, musíš vzít v potaz, že healer sám o sobě má snad nejslabší spelly. Leckde bereme z healera prd a to i s nauškama, co mají lidi + náramkem na útok a dračíma botkama. Karma sice znát je, no healer je i celkem flexibilní, pokud se člověk s tím naučí utíkat, tak je rozhodně lepší útok.
V dalším případě to lze udělat jako nejmenová hvězda, vzít si hromadu praporů, dát spell a hned prapor.
Pak také záleží na říši. Pokud jsi v červené, kde do války chodí 30+ lidí, pak si dej v klidu útok, přes tu hromadu lidí se málokdy dostane nepřítel.
Na druhou stranu co kdyby se změnily mapy, případně styl boje(vlajky, náhodný respawn) pak si myslím, že byste vy s karmama do útoku pěkně zabrečeli a bohužel, karma se změnit nedá.
Takže ano, na healera 100% karma do útoku, ale příjde nová mapa, nové věci, nový styl boje, nové pvp věci, nový druh válek a vy s karmama do útoku tak můžete pěkně zaplakat.
Domisall
Hele u healera, ten stojí někde daleko a jen háže, jakmile se něco přiblíží k němu, hned se přemístí nebo uteče.
Na druhou stranu souhlasím, je příjemnější dostat od mentála na kritik do 10k než když ti lupne na průraz 20k+
Takhle bolí průraz od mentála, když má člověk karmu do útoku, 2 kvalitní mentálové z jedné říše a smazali by celý chumel.
A nazývat kvalitním mentálem (nebo jakýkoliv jiný char) někoho, kdo útoční neviditelný má asi stejnou váhu jako srovnávat cb mřenkaře s hráčem bez nich, ono když nejdeš nakliknout jde dmg nahnat značne snadněji - čímž nechci říct, že bez nich nic nebere
/Mev
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 17 poděkování
Myslím, že nemá smysl řesit postavy jako Peaceful apod. Samotná postava má daleko ke karmě G5+, takže je bezpředmětné se tu o něčem takovém bavit. Dmg bude bolet od každé postavy, která lítá ve válce s útoky v mřence. To, že sama postava Sewain chodí s útoky je už věc druhá (dmg je irrelevantní).
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 132 poděkování
Tu bych tedy oponoval. Říkáš útoky o hráči který přehazuje pouze náramek. Jsou tu i tací, kteří přehazují i 4 věci (včetně mě) a že by heal s útokem nějak vydržel když od mentála s obranou a solidní pvp výbavou dostane 14k, to už je opravdu těžké něco srovnávat.
Junkia | TB | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dagger | 40 |
¥ 6/2018
VastoLordes | |||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dagger | Jinno | 145 | 4xP | P(O/Y) | M7 | P | Complete | 1/5(příšery) |
☼1.12.2019
DangaiForm | TB | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BM | Jinno | 136 | M3 | 0 | Complete | 1/5(příšery) |
WillySchmi | TB | ||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Healer | Jinno | 160 | G5 | 0 | Complete | 2/5(s/š) |
- Spartaa16
- Lv.25
- Dal poděkování: 215 poděkování
- Dostal poděkování: 197 poděkování
Spoiler:
Lorianne píše: ↑čtv 21. pro 2017 8:16:40Hezkej screen, problém akorát v tom, že i ta sewain by mu v oné výbavě dávala tak 15k, což v tom videu šlo i vidět, když po objevení dostal nějakých 13,5 od heala.. takže pro porovnání karmy útok/obrana s někým, kdo útoční z mřenky je trošku bezvýznamný.Spartaa16 píše: ↑úte 19. pro 2017 12:59:44Souhlasím, víceméně na většinu postav, co útočí na dálku viz. healer, archer, bm teoreticky i mentál dost karma do útoku pomůže a je znát.Spoiler:Pajik píše: ↑úte 19. pro 2017 11:38:11
15dmgů za healera asi ani nedostaneš, je většinou někde stranou, na tebe naskočí mevrik, který ti přes 82 ninju a 60 dýku dá na bleskáč kritikem 3,9, no bohužel vydrtí i healera s karmou do obrany (odzkoušeno). Ve výsledku na tebe bude naskakovat pár lidí, kteří si přehodí na šamany a pak je skoro jedno, co máš za věci, můžeš mít karmu obranu i útok, můžeš mít víc na ninje, buď je to průnikář a nebo to je někdo, kdo v cidonce flusne za 28k přes pvp healerovi.
Karmu bych do obrany u healera nikdy nedal, musíš vzít v potaz, že healer sám o sobě má snad nejslabší spelly. Leckde bereme z healera prd a to i s nauškama, co mají lidi + náramkem na útok a dračíma botkama. Karma sice znát je, no healer je i celkem flexibilní, pokud se člověk s tím naučí utíkat, tak je rozhodně lepší útok.
V dalším případě to lze udělat jako nejmenová hvězda, vzít si hromadu praporů, dát spell a hned prapor.
Pak také záleží na říši. Pokud jsi v červené, kde do války chodí 30+ lidí, pak si dej v klidu útok, přes tu hromadu lidí se málokdy dostane nepřítel.
Na druhou stranu co kdyby se změnily mapy, případně styl boje(vlajky, náhodný respawn) pak si myslím, že byste vy s karmama do útoku pěkně zabrečeli a bohužel, karma se změnit nedá.
Takže ano, na healera 100% karma do útoku, ale příjde nová mapa, nové věci, nový styl boje, nové pvp věci, nový druh válek a vy s karmama do útoku tak můžete pěkně zaplakat.
Domisall
Hele u healera, ten stojí někde daleko a jen háže, jakmile se něco přiblíží k němu, hned se přemístí nebo uteče.
Na druhou stranu souhlasím, je příjemnější dostat od mentála na kritik do 10k než když ti lupne na průraz 20k+
Takhle bolí průraz od mentála, když má člověk karmu do útoku, 2 kvalitní mentálové z jedné říše a smazali by celý chumel.
A nazývat kvalitním mentálem (nebo jakýkoliv jiný char) někoho, kdo útoční neviditelný má asi stejnou váhu jako srovnávat cb mřenkaře s hráčem bez nich, ono když nejdeš nakliknout jde dmg nahnat značne snadněji - čímž nechci říct, že bez nich nic nebere
/Mev
Ale ono taky záleží, z jaké říše si. Viz. války 10 modrých, kde slušnou pvp má max. tak Wojta, Brienne a Peaceful to sbírají max. tak s mřenkama a praporama, ze žluté tak 5-7 kvalitních pvp hráčů a z červené 40 hráčů a to ještě v mřenkách a praporech.
Tím chci apelovat na to, že z červené healer zaleze dozadu a jen hází, klidně i kdyby měl výbavu hlavně na útoky, kdežto z chunja ať má obranu útok či obranu, když jsou na 1 hráče 4 hráči v přepočtu, nehledě na počet zrušek, minuťáků, tak to není tak jednoduchý.
https://www.youtube.com/watch?v=TPSvmPNh6rc&t=837s
tady by třeba nepomohlo, ani kdyby měl člověk 2 karmy do obrany P
Třeba já jsem měl rád vždy auru P1P097, určitě si pamatuješ ty naše fighty ve válce, kde jsem tě moc rád tahal.
Ale nevím co bych zmohl v dnešní době s 5 žlutýma proti 30 červeným s charem na blízku.
P1P097 ©
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí.
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816
Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.
- Kurinozka
- Lv.10
- Dal poděkování: 122 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Byla otázka na karmu... nehádejte se mi tu prosím
Ruslanek | |||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Healer | Jinno | 160 | P (Obrana) | Full |
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Pokud planuješ postavu na pvp tak utok pokud na pvm tak obranu nazdar
Navždy legendou...
Už jen forum..
Už jen forum..
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.
@
Mionix « ned 2:12 pm »
@
Gulik « ned 9:07 am »
@
ShienZhao « sob 10:48 pm »
@
Gulik « sob 9:02 pm »
@
Makarov « sob 6:46 pm »
@
Vydesenej « sob 7:10 am »