[Mixtape] Rebirth - miran102

Sdílejte zajímavé okamžiky ze hry s ostatními hráči prostřednictvím screenů nebo videí.
miran19658
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

[Mixtape] Rebirth - miran102

Příspěvek od miran19658 » sob 30. pro 2017 17:05:59

Zdravím všechny hráče i nehráče,
od vydání minulého mixu uběhla docela dlouhá doba. Ihned po dokončení minulého mixu jsem začal shromážďovat materiál pro budoucí mixtapy. Poté přišel patch s novým vzhledem dračích brnění. Proto jsem se rozhodl vydat mix právě s obsahem do tohoto období.
Znamená to, že bude pokračování? Nebo moje mixtaperská kariéra skončí tímto mixem? To ukáže čas.
Určitě budu rád za každou reakci, připomínku nebo komentář. Ve hře jako vždy miran102.
Díky za podporu :)
Premiéra 8.12.2018 v 20:15 po válce.
Naposledy upravil(a) miran19658 dne pát 06. pro 2019 18:28:31, celkem upraveno 10 x.
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
miran102
150
P
P
P
P
4/5
HOTOVO
10

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Re: miran102 - Awakening Mixtape 2017

Příspěvek od yatchman » sob 30. pro 2017 17:30:04

"miran102 (ten aurák 132 z červené co přehazuje)" - nejlepší podpis ever :D
Hraju, protože jsem debil...

TomasFoxx
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 644 poděkování

Příspěvek od TomasFoxx » sob 30. pro 2017 17:48:09

Nejlepší video/mixtape co jsem z ekury kdy viděl :D A ta část s Canavarem.. :D :D :D
Obrázek

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » sob 30. pro 2017 17:52:08

TomasFoxx píše: sob 30. pro 2017 17:48:09 Nejlepší video/mixtape co jsem z ekury kdy viděl :D A ta část s Canavarem.. :D :D :D
Musím souhlasit, lepší video jsem taky ještě neviděl...konečně mělo nějaké video taky trochu nějaký "scénář" :) :up:
Hraju, protože jsem debil...

megac
Lv.27
Lv.27
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 123 poděkování

Příspěvek od megac » sob 30. pro 2017 18:03:23

neni to špatné, ale stále to má na môj vkus malé nedostatky (y) :lol: :lol:
Zaynev BM sura 109

menší comeback ;) tentokrát už nie tryhard :hello:

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od DrTom » sob 30. pro 2017 18:15:48

Musím říct, DOBRÁ PRÁCE :up:

když jsem viděl, že to má 28 minut, tak jsme si říkal, to se kouknu maximálně 5 minut.. opak je pravdou, opravdu skvělá práce a za výběr hudby :up: :up: :inlove: konečně slušná hudba :whistle:

Pokud uděláš další, rád se podívám.

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

miran19658
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 69 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od miran19658 » sob 30. pro 2017 18:43:51

Díky všem za kladné ohlasy :shinsoo: :fight: :heart:
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
miran102
150
P
P
P
P
4/5
HOTOVO
10

BeerBelly
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 100 poděkování

Příspěvek od BeerBelly » sob 30. pro 2017 21:37:23

najs :up:
Jeho revírom je Shinsoo :shinsoo:. Jeho tempo je smrtiace. Jeho súpermi sú afk hráči, dropovia a buffky. Je v nasadení vo dne v noci. Lejno z Jinna :jinno:. Naša smrť je jeho prácou :hello:
Obrázek
BeerBellyYT:https://www.youtube.com/channel/UCksM6G ... subscriber

TxGaRxT
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 137 poděkování
Dostal poděkování: 137 poděkování

Příspěvek od TxGaRxT » ned 31. pro 2017 10:52:47

Akože fakt som nechápal čo každý vidí na nejakom mixe z ekury, ale fakt treba uznať že lepší mix z tejto hry ešte asi nevznikol :D klobúk dole ...
Obrázek

pikasek
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 68 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od pikasek » ned 31. pro 2017 11:35:23

Nejlepší zase přeci jen ne, nesmíme zapomínat na Dejva, ale určitě budeš v těsném závěsu :D Mix parádní, teším se na další video :)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)
@ Lelaion « pát 5:02 pm »
půjde nějak udělat hodnost trololo ? otázky u duchu nebyly a říct správci že jsem starý monokl ztratil taky nejde
@ Suko201 « pát 1:55 pm »
J4rniVanek píše: Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
údržba bývá vždy čtvrtek 9.00, ale když je mimořádná, tak bývá i v jiné časy.
@ J4rniVanek « pát 11:23 am »
Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
@ Suko201 « pát 11:18 am »
Fozzy píše:
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
jupí <3
@ Fozzy « pát 11:17 am »
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
@ J4rniVanek « pát 10:59 am »
Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
@ sch1zo « úte 3:42 pm »
Šiel by som first time roklu s dakym kto sa vyzna ze by mi dal dake know how a hura na shellka, ked tak pm v hre
@ angrylunaxx « pon 7:48 pm »
rum X vodka ?
@ ShienZhao « pát 1:13 pm »
Tak jedine založit si nový e-mail, vytvořit nový účet na ekure a přes ten potom napsat ticket. Jiná možnost asi není.
@ Kubee333 « pát 1:07 pm »
To áno ale prvé 3 písmená mi nepomohli a tiket treba potvrdiť na maily keď ho chcem poslat
@ Kubee333 « pát 12:59 pm »
ShienZhao píše: Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ ShienZhao « pát 11:00 am »
Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ Kubee333 « pát 9:25 am »
Dá sa nejako zistiť mail k účtu ? Zabudol som prihlasovacie meno k mailu
@ Kubee333 « pát 9:24 am »
Ahoj
@ kovardominik « čtv 6:40 pm »
moc to tu nežije no
@ Makarov « čtv 11:08 am »
xalo86 píše: tu nikdo není? :D
moc lidí na forum už nechodí...... frčelo to kdysi..
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
xalo86 píše: ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
postavu maš zadara stačí ist zabehat alebo do fitka a oblečení zkús nekde v nakupnim centru
@ xalo86 « stř 8:01 pm »
tu nikdo není? :D
@ xalo86 « stř 7:55 pm »
ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
@ Suko201 « pon 8:38 pm »
Medvidek píše: RE Suko201 - děkuji že uznáváte že tuto hru hrají hráči - lidi. A ne zvířata. To je správný názor, jen prosím pokračujte ... P.S. Netuším proč reagujete, pokud vím, reagoval jsem na komentář Stronga ne na ten Váš ...
netušíš proč reaguji? :D to říkáš ty, který tady věčně házíš random slohovky, které ani nikomu nedávají smysl, nebo jsou úplně mimo? Opravdu se zamysli nad sebou a tvým chováním.
@ Medvidek « pon 7:43 pm »
qSTRoNgMANp píše: Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
Děkuji, jsem rád, že se tu sám usvědčujete ze lži. Prosím pokračujte ... :-) :-) :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 6:45 pm »
Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
@ Medvidek « pon 6:23 pm »
qSTRoNgMANp píše: @Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
Vážně? Kde berete tu jistotu? Takže, klasicky tu dělají chytráky Vám podobní - což je směšné, ale budiž. Bludu a lži jste se dopustil vy, když mě chcete napadat, pak mě prosím citujte přesně, nebo vůbec! Vědět absolutní nic je slovní nesmysl. Pište prosím korektně - bud něco vím nebo nevím nic, nebo vůbec nic. Absolutní je pouze nula ... :-) A děkuji za doporučení - a to samé doporučuji Vám. Méda :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 4:36 pm »
@Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
@ Nonepovideeej « pon 4:22 pm »
@Medvidek,  Buď se přestaň chovat jako robot, a nebo nepiš, prosím.

Who is chatting