Zdravím jak je to zde momentálně se hrou?
Chystá se nějaký velký update v tomto roce ve hře?
děkuji za odpověď
Dotaz na hru?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- filipaser
- Lv.15
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 189 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Re: Dotaz na hru?
Ahoj, nejsem členem týmu, přesto se domnívám, že čistě názorově to tušíme všichni.
Pokud by měla přijít nějaká obrovská předělávka, nikdo to samozřejmě dopředu nesdělí. Dalo by se říci že to podléhá utajení. A pokud již bude znám finalní produkt - který bude podléhat otestování, potom jistě bude nějaká bližší ochutnávka - reklama.
Nic z toho se neděje, takže zřejmě určitě nějaké ty úravy eventů probíhají, jistě se testují nějaké nové věci - zbraně a tak - ale onen obrovský update by asi stál strašně moc peněz, navíc by asi byly den či dva vypnuté servery atp. To asi nikdo z nás hráčů chtít nebude.
Proto jsou updaty menšího charakteru, tak aby se servery nemusely na tak dlouhou dobu vypínat, což je plus pro nás hráče, ale i pro majetele hry/serveru.
Tot je můj názor Medvídka. Děkuji
Pokud by měla přijít nějaká obrovská předělávka, nikdo to samozřejmě dopředu nesdělí. Dalo by se říci že to podléhá utajení. A pokud již bude znám finalní produkt - který bude podléhat otestování, potom jistě bude nějaká bližší ochutnávka - reklama.
Nic z toho se neděje, takže zřejmě určitě nějaké ty úravy eventů probíhají, jistě se testují nějaké nové věci - zbraně a tak - ale onen obrovský update by asi stál strašně moc peněz, navíc by asi byly den či dva vypnuté servery atp. To asi nikdo z nás hráčů chtít nebude.
Proto jsou updaty menšího charakteru, tak aby se servery nemusely na tak dlouhou dobu vypínat, což je plus pro nás hráče, ale i pro majetele hry/serveru.
Tot je můj názor Medvídka. Děkuji
Největším nepřítelem člověka je on sám sobě. Mít srdce, lidskost a projevovat lásku neznamená že je život nulou - i když vše je relativní Hledat nepřátele znamená být sám/a.
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 278 poděkování
Nikto nevie čo je za tým, ale to nekonečné čakanie na nič bez nejakých ďalších informácií a hranie sa na mŕtveho chrobáka s občasnými textovými korekturami vo štvrtok - mňa a predpokladám že aj XY ďalších ľudí presvedčilo s Ekurou skončiť..
Dával som Ekure stále dookola šancu ale už som si povedal, že stačilo.
Strávil som tu kopu času a nelutujem toho, ale problém je, že tím sa o hru evidentne nestará a komunite je to aj tak jedno, pretože prevažnú väčšinu aktívnych hráčov tvoria tí, ktorí sú spokojní za to ako to tu je a každý update by bol pre nich ulahčenie, alebo by to zničilo ekonomiku alebo klasický argument "my sme to doteraz nemali tak to nepotrebujú ostatní" (V tom prípade by títo hráči mali vypnúť počítače a vyhodiť ich von oknom, lebo ľudia 50 rokov dozadu ich takisto nemali, tak načo to je vám ).
Ekura pre mňa bude vždy srdcovka, ale proste sama sebe kope pomaličky hrob..
Dával som Ekure stále dookola šancu ale už som si povedal, že stačilo.
Strávil som tu kopu času a nelutujem toho, ale problém je, že tím sa o hru evidentne nestará a komunite je to aj tak jedno, pretože prevažnú väčšinu aktívnych hráčov tvoria tí, ktorí sú spokojní za to ako to tu je a každý update by bol pre nich ulahčenie, alebo by to zničilo ekonomiku alebo klasický argument "my sme to doteraz nemali tak to nepotrebujú ostatní" (V tom prípade by títo hráči mali vypnúť počítače a vyhodiť ich von oknom, lebo ľudia 50 rokov dozadu ich takisto nemali, tak načo to je vám ).
Ekura pre mňa bude vždy srdcovka, ale proste sama sebe kope pomaličky hrob..
ende
Já hraju ekuru s přestávkami asi od roku 2012, kde jsem přišel z offiku. Jak jsem ekuru zkusil, ofik už jsem nikdy nezapl prostě . Ta doba byla taková, MMO RPG her moc nebylo a největší ikony jako WOW a metin se tehdy dost hráli, všichni jsme to začínali hrát před pubertou nebo v pubertě a byla to prostě sranda a nebylo to ani tolik o hraní, ale i o tom socializování se s lidma. Osobně mám dost kamarádů který jsem tama poznal a se kterýma se stýkám. Teď prostě už jedou jinčí hry, lidi to netáhne, zůstalo tady pár boomerů a stálic, kteří mají hraní ekury na denním pořádku a myslím si že spoustě lidem včetně mě to prostě dosavadní život už neumožňuje tolik, ale kdyby to začalo být zase o něčem to hraní, tak tu hodinu - dvě ten čas najdu, ale fakt mě nemotivuje jít hrát PvP když člověk začíná, ani dropovat když se ty věci už skoro neprodávají, ve výsledku je to pro nováčky fakt singláč a to je nuda . Kdyby se udělal nový server, kde by se nechala rozjet nová komunita nováčků a potom se po čase převedla na ekuru, tak to bude prostě znát jako prase, ale nevím jak je to nákladný nebo pracný. Prostě jsem to viděl na sinfortii, ta se udělala v době kdy na sindicatu hrálo mrtě lidí a začít tam bylo poměrně v pohodě, protože nikdo nebyl přelevlený atd.
Mám fakt super vzpomínky, byla to sakra sranda, i jsem zkoušel to znovu rozjet ale už to není ono, je to už hodně o komunitách velkých hráčů a nováčci fakt nemají s kým a ani proti komu hrát.
Kdyby se rozjel nový server tak tomu dám určitě šanci, je to srdcovka.
Mám fakt super vzpomínky, byla to sakra sranda, i jsem zkoušel to znovu rozjet ale už to není ono, je to už hodně o komunitách velkých hráčů a nováčci fakt nemají s kým a ani proti komu hrát.
Kdyby se rozjel nový server tak tomu dám určitě šanci, je to srdcovka.
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 77 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- MoCKeR
- Lv.19
- Dal poděkování: 71 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
Jaka naivita? tak sa vám nepáči, že hraje menej ludí, a zároveň napíše, založte novy server logicky, keby tá komunita bola, tak hraje na ekure, a nečaká na nový server... nový server? jo když tam dáš full lvl za 2 mesiace ...to by niekto asi prišiel jinak blbost
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.
@
Suko201 « čtv 6:44 pm »
@
Mionix « čtv 6:08 pm »
@
Mionix « čtv 6:06 pm »
@
Suko201 « čtv 6:04 pm »
@
Mionix « čtv 6:04 pm »
@
Suko201 « čtv 6:03 pm »