Pomocník - Hledač pokladu

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Electrix
Lv.22
Lv.22
Dal poděkování: 172 poděkování
Dostal poděkování: 955 poděkování

Pomocník - Hledač pokladu

Příspěvek od Electrix » sob 14. dub 2012 10:11:54

Ahoj,
tak po delší přestávce se hlásím jednou novinkou, která věřím potěší všechny hledače pokladů, stejně jako hráče, jejichž sklady přetékají různými porty a začínají se v tom množství pomalu ztrácet (třeba já :D).

Jedná se o novou aplikaci Hledač pokladu. Co umí? Původně to bylo zamýšleno pouze jako pomůcka, která dokáže zobrazit libovolné souřadnice na libovolné mapě, ale díky skvělému nápadu HonzyM, kterému bych tímto chtěl poděkovat, může zároveň posloužit jako pomocník při hledání pokladu.

Obrázek

Jak vidíte na screenu, ovládá se jednoduše ve dvou krocích:
  1. V levém rozevíracím menu si vyberete mapu, nebo kliknete na tlačítko Obrázek a kliknete na odpovídající symbol
  2. Zadáte X a Y souřadnice tak, jak je vidíte na pergamenu, nebo v zadání questu
Aplikace obsahuje téměř tři desítky map, speciálně upravených pro tyto účely. Chybí pouze kouzelný důl, ten dodám v nejbližší době, až se mi ji podaří spáchat. Protože je každá mapa jinak velká, bylo potřeba měřič souřadnicí jednotlivě kalibrovat a i když jsem je všechny testoval, může se stát, že bude někde chybka. Pokud zadáte příliš vysoké souřadnice, příslušné políčko zčervená. Celá aplikace je upravená tak, aby mohla být spuštěna i v menším okně třeba "vedle" okna hry. No, dost zbytečného vychvalování a jdeme to vyzkoušet ;-)!

:arrow: Spustit

Vás bych chtěl tímhle tématem požádat o jakékoli nápady na vylepšení, připomínky, či postřehy. Jsem si vědom toho, že v první verzi to nemůže být dokonalé, ale doufám, že i tak se najde spousta z Vás, kterým se aplikace bude hodit ;-).

Podpora prohlížečů: Opera, Firefox, Chrome, omezeně IE.

Edit 16:37: Na žádost přesunuto do Diskuze o hře.
/Script
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Kooz
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Re: Pomocník - Hledač pokladu

Příspěvek od Kooz » sob 14. dub 2012 10:14:44

Co říct. Jsi fakt Pán. Palec nahoru.
Obrázek

Konec

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Dal poděkování: 3576 poděkování
Dostal poděkování: 845 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » sob 14. dub 2012 10:20:23

Kde si nakonec vzal tu mapu zaniklé říše?

Kooz
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Kooz » sob 14. dub 2012 10:21:30

HonzaM píše:Kde si nakonec vzal tu mapu zaniklé říše?
Stačí mrknout do clienta :D. Sestra ji z tama kdysi vytáhla a dala sem na fórko.
Obrázek

Konec

IronHS
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od IronHS » sob 14. dub 2012 10:24:28

Ou!Náhodou mě se to líbí a nevím co bych mohl vytknout!;)Super práce Hoši
GOODFELLAS
rihann4-102-Wp Sura
Pendullum-106-Body Warrior
trtolina-114-Šamanka-NA PRODEJ

Empire Jinn is the best
Guild GOODFELLAS dead are those who killing living

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » sob 14. dub 2012 10:25:08

Kooz píše:
HonzaM píše:Kde si nakonec vzal tu mapu zaniklé říše?
Stačí mrknout do clienta :D. Sestra ji z tama kdysi vytáhla a dala sem na fórko.
Jo , to vim, ale tam s ní bylo prý moc práce, tak mě zajímalo jak to nakonec vyřešil ...

sem1rek
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 143 poděkování

Příspěvek od sem1rek » sob 14. dub 2012 10:27:15

Proboha proč jsi to dal do Off-topicu? Tohle si měl dát do Diskuse, tady ti nikdo nemůže dát palec nahoru :(

MXW
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od MXW » sob 14. dub 2012 10:29:25

MXW
Renaissance

HonzaM
Lv.40
Lv.40
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzaM » sob 14. dub 2012 10:29:58

MXW
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od MXW » sob 14. dub 2012 10:58:42

no :oD
MXW
Renaissance

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)
@ Lelaion « pát 5:02 pm »
půjde nějak udělat hodnost trololo ? otázky u duchu nebyly a říct správci že jsem starý monokl ztratil taky nejde
@ Suko201 « pát 1:55 pm »
J4rniVanek píše: Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
údržba bývá vždy čtvrtek 9.00, ale když je mimořádná, tak bývá i v jiné časy.
@ J4rniVanek « pát 11:23 am »
Ano už som si všimol, že mi to padlo asi minutu po tom čo som to napísal, len som si myslel, že údržba býva o 9
@ Suko201 « pát 11:18 am »
Fozzy píše:
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
jupí <3
@ Fozzy « pát 11:17 am »
J4rniVanek píše: Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
Momentálně probíhá údržba a spouštění eventu.
@ J4rniVanek « pát 10:59 am »
Zdravím mate info prečo dnes nebola údržba/ prečo nie je spustený event?
@ sch1zo « úte 3:42 pm »
Šiel by som first time roklu s dakym kto sa vyzna ze by mi dal dake know how a hura na shellka, ked tak pm v hre
@ angrylunaxx « pon 7:48 pm »
rum X vodka ?
@ ShienZhao « pát 1:13 pm »
Tak jedine založit si nový e-mail, vytvořit nový účet na ekure a přes ten potom napsat ticket. Jiná možnost asi není.
@ Kubee333 « pát 1:07 pm »
To áno ale prvé 3 písmená mi nepomohli a tiket treba potvrdiť na maily keď ho chcem poslat
@ Kubee333 « pát 12:59 pm »
ShienZhao píše: Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ ShienZhao « pát 11:00 am »
Po přihlášení na web, mám pocit, ze vidíš první tři písmena od e-mailu, tak jedine podle toho odvodit a nebo zkusit napsat ticket.
@ Kubee333 « pát 9:25 am »
Dá sa nejako zistiť mail k účtu ? Zabudol som prihlasovacie meno k mailu
@ Kubee333 « pát 9:24 am »
Ahoj
@ kovardominik « čtv 6:40 pm »
moc to tu nežije no
@ Makarov « čtv 11:08 am »
xalo86 píše: tu nikdo není? :D
moc lidí na forum už nechodí...... frčelo to kdysi..
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
xalo86 píše: ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
postavu maš zadara stačí ist zabehat alebo do fitka a oblečení zkús nekde v nakupnim centru
@ xalo86 « stř 8:01 pm »
tu nikdo není? :D
@ xalo86 « stř 7:55 pm »
ahoj, kde si lze koupit postavu i s oblečením?
@ Suko201 « pon 8:38 pm »
Medvidek píše: RE Suko201 - děkuji že uznáváte že tuto hru hrají hráči - lidi. A ne zvířata. To je správný názor, jen prosím pokračujte ... P.S. Netuším proč reagujete, pokud vím, reagoval jsem na komentář Stronga ne na ten Váš ...
netušíš proč reaguji? :D to říkáš ty, který tady věčně házíš random slohovky, které ani nikomu nedávají smysl, nebo jsou úplně mimo? Opravdu se zamysli nad sebou a tvým chováním.
@ Medvidek « pon 7:43 pm »
qSTRoNgMANp píše: Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
Děkuji, jsem rád, že se tu sám usvědčujete ze lži. Prosím pokračujte ... :-) :-) :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 6:45 pm »
Ano, Víš: "Absolutní nic" o daném výrazu, proto píšu, ať si nastuduješ pojmy a dojmy a potom můžeš školit. Opět si hraješ na chytrého a opět jsem ti dokázal, že píšeš věci mimo.
@ Medvidek « pon 6:23 pm »
qSTRoNgMANp píše: @Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
Vážně? Kde berete tu jistotu? Takže, klasicky tu dělají chytráky Vám podobní - což je směšné, ale budiž. Bludu a lži jste se dopustil vy, když mě chcete napadat, pak mě prosím citujte přesně, nebo vůbec! Vědět absolutní nic je slovní nesmysl. Pište prosím korektně - bud něco vím nebo nevím nic, nebo vůbec nic. Absolutní je pouze nula ... :-) A děkuji za doporučení - a to samé doporučuji Vám. Méda :-)
@ qSTRoNgMANp « pon 4:36 pm »
@Medvidek,  Tak prvně, já psal "Brainrot", ale ty si to neopsal správně, takže ses upgradoval na braindeada. Klasicky chceš dělat chytráka, ale bludu a lží se dopouštíš ty, nesnaž se reagovat na všechno, když o tom víš absolutní nic. Nejdřív si nastuduj pojmy a dojmy a potom dělej chytrého. *Peace*
@ Nonepovideeej « pon 4:22 pm »
@Medvidek,  Buď se přestaň chovat jako robot, a nebo nepiš, prosím.

Who is chatting

offline Mionix 
offline TritonX 
offline tasik1