Dospěl jsem k názoru a přesvědčení, že bych občas mohl uspořádat nějakou soutěž, v tomto prvním kole se bude jednat o soutěž básnickou, kdy já zadám téma + 4 slova, které musíte použít v rýmu. Na délce básně nezáleží! O co se soutěží se dozvíte ve videu, které je zveřejněno níže. Do soutěže se mohou zapojit všechny říše, hráči, zkrátka kdokoliv. Tu nejlepší báseň bude vybírat moje maličkost společně s týmem Ekury! Přeji pěkné verše a hodně štěstí!
Slova: Čaj, Jídlo, Pes, Nějaké místo ( např.: Garáž, byt, dům, park)
Téma: Párty nebo "párty"... Budu se těšit na vaše příspěvky a doufám, že bude co nejvíce soutěžících.
Start: 23.8. 2015
Konec 1. kola: pá 11.9. 2015 20:00
Vyhlášení: pá 11.9. 2015 21:00
Jakékoliv dotazy směřujte prosím do tohoto tématu, abych na některé z nich neodpovídal dvakrát.
Básně posílejte do mého (Na návrh RoxBorn)
Ještě menší připomínka každá soutěž se bude týkat jiného tématu!
Všem se ještě jednou moc omlouvám, ale někteří z porotců neměli příliš mnoho času a tak se k tomu dostali až dnes, já nedělal druhé kolo z toho důvodu, že by mi přišlo blbé nemít první kolo ukončeno a už hned dělat druhé, na druhé kolo se můžete těšit již tuto sobotu a doufám v mnohem větší účast!!
A kdo že získal nejvíce bodů? Nejdříve bych rád uvedl, že se jednalo o opravdu těsné bodování mezi 1-2 místem a 3-4místem... Ale nakonec to máme takto:
1. elfka10
2. Nippousek
3. Narper
Předání odměn proběhne v sobotu v 20:00 v případě, že by to někomu z vás nevyhovovalo stačí mi napsat a můžeme domluvit jiný termín.