Stránka 1 z 1

War aura výbava na PvP

Napsal: čtv 06. črc 2017 17:59:33
od Artepy
Zdravím, zaujímalo by ma akú výbavu zvoliť na wara auru lvl 120 (aké šperky,brnko,zbraň, talíky...)

Re: War aura výbava na PvP

Napsal: čtv 06. črc 2017 21:05:43
od Achras
Ahoj,
talíky: na kouzla (nejlépe 9xschop - levnější a né o moc slabší varianta 6xschop + 3xhú), na průniky průmka
šperky: naušky jedině zdob. ebeny, náhrdlo (podle tvých obran, pokud málo na šípy tak klasika zlatý jinak zdob. nebeský), náramek: tam bych dost uvažoval co chceš více, zda dmg či více obrany, osobně bych si už vzal dračí +4
brnko: jediná volba pro mě by byla schopka
helma: jedině meditace s kladnou hú
štít: klasika od 61
boty: od 65lv (RK + obrana šípů)
co se týče zbraně: s baronem můžeš i sekat, ČDB silnější kouzla, volit minimálně 10lidi,20RK a pak průnik/kritik nebo SIL (nejlépe obojí)
pro více dotazu mi klidně napiš PM

Re: War aura výbava na PvP

Napsal: pát 07. črc 2017 18:56:14
od ovechkin
Ahoj co se týče výbavy souhlasím s Achrasem. Ale co se týče samotného auráka, tak je to dle mého hodně v pvp znevýhodněná postava.. ve válce musíš jít k chumlu lidí, aby jsi někoho zasáhl.. a než dáš smršť , trojcest a pádit..dostaneš spoustu zásahů.

Když tak pozoruji účast ve válkách, tak každý volí ostatní chary, kteří mohou házet či střílet na dálku. Uvedu příklad třeba healer si označí soupeře a stojí mimo vřavu a hází kouzlo za kouzlem. A je prakticky v bezpečí a když náhodou nějaký sklill přilétne i k němu tak se vyléčí a poodběhne. Nejlépe s praporkem :D

Tím nechci říci, aby jsi za auráka nehrál pvp, právě naopak fandím ti, neboť auráků chodí do válek tolik, co by jsi na prstech jedné ruky spočítal. A myslím si že každý, kdo tak trochu pvp rozumí, tak ví, že pár desítek cb co dáš jako aura ve válce, tak jsou sakra vydřené.... neboť nestojíš opodál, ale musíš jít do boje jako chlap, neboť nemáš jediné kouzlo, co by se dalo použít na dálku.. :fight:

Přehodit stejnou výbavu z aury třeba na již zmíněného healera, by se počet cb jistě zvýšil... :hello:

Re: War aura výbava na PvP

Napsal: sob 08. črc 2017 18:06:19
od yatchman
Pokud tě aurák baví, hraj za něj a nějaký CB z válek vůbec neřeš. Aurák je na pvp dobrá postava, jen ve válkách je to s ním trochu složitější. Nasázej si talíky na schop, k tomu velký % na průnik, narvi hodně na sílu, na lidi, otravu a stun a budeš noční můrou právě těch zmiňovaných healerů a archerů, kteří hrajou na dálku. Za auráka to prostě jen musíš trochu víc umět, abys s ním vynikal, ale rozhodně to jde. Trocha skillu, rychlý ruce a můžeš za válku dávat zdaleka nejvíc CB z říše :)
ovechkin píše:Přehodit stejnou výbavu z aury třeba na již zmíněného healera, by se počet cb jistě zvýšil... :hello:
To je zrovna trochu nešťastné, výbava na wara není úplně kompatibilní s výbavou na healera :)

Re: War aura výbava na PvP

Napsal: ned 09. črc 2017 9:34:18
od DejvkoB
Ve válkách je to složitější pro všechny. Od té doby co jsou mrenky. Hlavně hraj za postavu, která tě baví. Já jsem si do válek udělal BM 110 a dával jsem i dost CB, ale prostě mě to nebavilo, takže jsem ho prodal a hraju za mentala, který mě baví.

A radu k PvP ti dám jen tu, jak už zde psal Achras sežeň si věci 2xschop + HU, protože 3x schop je naprosto zbytečné. Rozdíl tam nepoznas, ale co se týče yangu, tak jo :-)

A každý ti bude psát, že musíš mít karmu P, draci +9 atd atd.... ano je to lepší, ale válku dáš normálně i se 110 .. když se dostaneš do chumlu, tak ani ta karma ti nepomůže :-D A po 2-3 válkách poznás komu se máš vyhýbat.

Re: War aura výbava na PvP

Napsal: ned 09. črc 2017 10:44:43
od Anderson
Neviem ako sú války na tom teraz, každopádne cca pol roka dozadu, som chodil války a aj skrz moju podľa mňa celkom v pohode výbavu, som nedokázal dávať vysoké CB, takže nejde čisto iba o tú výbavu ale asi aj o ten spôsob akým v tej válke bojuješ... samozrejme luxusná výbava spraví svoje to sa nesnažím vyvrátiť, ale ak sa budeš riadiť paretovým pravidlom, určite nejaké to CB dokážeš urobiť aj bez 8x15 v každej veci :) (áno viem, že main otázka sa týkala výbavy na auráka, ale aj toto s tým úzko súvisí)

Re: War aura výbava na PvP

Napsal: ned 09. črc 2017 18:03:59
od Spartaa16
Já za auru chodíval války, za válku jsem měl min. 200cb, když byla dobrá válka i 300cb a ti profíci(zkušení) měli někdy i 300-400 cb ;)
Co nejvíc obran, zb, talíky jsem měl 9* schop, většinou znesvěc(na sekání, průniky) sem tam temnou, která má obrovský rozsah a skvěle se tak získávaly cbčka z větších chumlů.
Jinak jak tu bylo řečeno připrav se, že budeš muset chodit do teamfightů, takže budeš často ležet, se zruškem bude bez buffů a aury bez dmg, ale zase je to s aurou větší zábava a výzva než s nějakým archerem, kde jen klikáš jak robot 60 minut v kuse ;)
Jinak full BIO, karma P obrana základ, bez toho tam ani nechoď ;)

S pozdravem P1P097 :heart: :hello: