maly výdělek ve swampu

Diskuze o velkém bažinatém území, kam nedoporučujeme vstupovat bez opičí krve.
ElPatron3
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

maly výdělek ve swampu

Příspěvek od ElPatron3 » pon 31. črc 2017 22:08:53

Zdravíčko,mám šamana 110 96% yang. chodím ve swampu na eza a s prodejem prutů vydělám asi 400-500kk za swamp :oops: :oops: :oops: Jak to je možný? znám šamany co dávaj i třeba 800kk+.. fakt to nechápu. PC mám docela dobrý a množím to řekl bych že hodně,beru 11-12K. Nevíte někdo čím to je? :(

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Re: maly výdělek ve swampu

Příspěvek od slusnej » pon 31. črc 2017 22:43:19

Zvýšit dmg aby byl rychlejší resp mobek, nebo zkus ve svém lv na něco sobě rovného jinči část třeba orci ale to už nevím jak dává teď.
Obrázek

Cyklista
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 64 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od Cyklista » pon 31. črc 2017 23:31:01

prémka jsou?

ElPatron3
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od ElPatron3 » úte 01. srp 2017 1:12:48

ano premia mam

BaaGoo
Lv.7
Lv.7
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od BaaGoo » úte 01. srp 2017 1:23:40

Chce to najít perfektní způsob, jak za jednu postavu sbírat a ještě do toho permanentně sekat. Když já zkoušel za šamanku pouze v jednom, taky se mi výdělek nepohyboval nijak vysoko, také okolo těch 500kk. Ztratíš opravdu hodně času prodáváním a sbíráním. Pokud nenajdeš nějaký ultimátní způsob sběru, doporučuju investovat třeba do druhého dračího šamana - s jedním šamanem ničit a s druhým sbírat. Šamani berou mnohem více než warové a proto nepotřebuješ žádnou extra výbavu. Investice se ti vrátí velmi rychle a ušetříš si tím hodně času v budoucnu.

RAMHH
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 80 poděkování

Příspěvek od RAMHH » úte 01. srp 2017 2:55:41

Zvyš DMG na 16k, udělej druhou postavu (klidně čistě na sbírání, nemusí to být buff). Zezačátku sekej bez náušek, nech si je trochu namnožit a pak nasaď a jeď. Uděláš v pohodě 1kkk.

GiVeMeLoVe
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od GiVeMeLoVe » úte 01. srp 2017 10:24:04

Udělej druhou postavu na sbírání prutů a věci a s samankou pořád sekej. DMG bych nechal takový jaký máš akorát bych koupil pár eliku na rychlost sekání a útok +. Jinak zkrátka s samankou sekej celý swamp a s druhou postavou běhej a sbírek věci a chod prodávat pruty

ElPatron3
Lv.8
Lv.8

Příspěvek od ElPatron3 » úte 01. srp 2017 11:30:10

Druhou postavu mám,takže by to neměl být problém. Ale osobně si myslím že tim prodejem a sběrem neztratím tolik času. tak 10 minut.. a že by to dělalo takovej rozdíl?

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » úte 01. srp 2017 12:50:44

Šaman/ka drop lvl100 k tomu šaman buffer, 13-15k dmg na orkov, 96% na yang+ prémko na yang a VIPčko, za dropa neustále sekať, za buffa zbierať a predávať.. 1,3kkk za 1,5h bez bonusov od krála alebo za války, s týmito bonusmi by nebol problém urobiť aj tých 1,5-1,7 :heart: :heart:
Inak taká menšia rada, ľudia dosť podceňujú zbieranie kníh na vedenie hlavne weiliao zi. Osobne zbieram ibe weiliao, za swamp ich kľudne dokážem 60-70 nazbierať a to veru nie som veľmi pozorný zberač (koľko krát si všimnem že v kôpkach som koľko toho pozabúdal) čiže ľudia ktorí by sa dokázali zatnúť by za swamp dokázali nazbierať kľudne aj 90 možno 100.. weiliao predávam 1kk kus a miznú rýchlo..
Ak by si chcel viac rád ohľadom tohto, kľudne mi napíš PM :)
ende

GiVeMeLoVe
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od GiVeMeLoVe » stř 02. srp 2017 12:19:47

Anderson píše:Šaman/ka drop lvl100 k tomu šaman buffer, 13-15k dmg na orkov, 96% na yang+ prémko na yang a VIPčko, za dropa neustále sekať, za buffa zbierať a predávať.. 1,3kkk za 1,5h bez bonusov od krála alebo za války, s týmito bonusmi by nebol problém urobiť aj tých 1,5-1,7 :heart: :heart:
Inak taká menšia rada, ľudia dosť podceňujú zbieranie kníh na vedenie hlavne weiliao zi. Osobne zbieram ibe weiliao, za swamp ich kľudne dokážem 60-70 nazbierať a to veru nie som veľmi pozorný zberač (koľko krát si všimnem že v kôpkach som koľko toho pozabúdal) čiže ľudia ktorí by sa dokázali zatnúť by za swamp dokázali nazbierať kľudne aj 90 možno 100.. weiliao predávam 1kk kus a miznú rýchlo..
Ak by si chcel viac rád ohľadom tohto, kľudne mi napíš PM :)
V případě kdyby člověk sbíral všechny možné věci typu runy,byliny,expertky,meteory,knihy a já nevím co všechno možné tak je jasné ze ta částka ti muže za hodinu a půl skočit na 1,3kkk . Ale myslím si že bez bonusu od krále a z války ať sekáš jak sekáš za hodinu a půl tolik čistého příjmu nedáš a myslím si že i těch 1,2kkk bez těch knih ke za 90 minut dost nereálné . To by si musel dávat 133kk za 10 minut v průměru . Pokud si se přepsal ( VIP přidává 30 min) a myslel si 120 minut tak je vše v pořádku ale za 90 minut 1,2kkk čisté v yangach se mi bez bonusu z válek atd moc nezdá . Ale pokud to davas tak smekám klobouk a autor tématu by si z tvé rady měl něco vzít :)

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « ned 2:12 pm »
@Gulik,  Neukazuje se to nikde a to z důvodu jiného počítání bonusu. A nefunguje na PvP, pouze na PvM.
@ Gulik « ned 9:07 am »
Ahoj, právě že po nasazení ve statech nic. Body 100% by neměly být potřeba.. ale diky prošel jsem si znovu příspěvky a foxx tam potvrzuje, že se to nikde neukáže:// to bych bral jako bug. Tak budu veřit tomu, že to funguje
@ ShienZhao « sob 10:48 pm »
Bug to není. Musíš byt trpělivý, ono se ke 100% dostaneš. Zkus postavy vice expit a měj je v dosahu, aby jsi nahoře v liště viděl srdce. Jinak už od začátku manželství, co nasadíš manželské šperky, tak by ti to mělo dát určitá procenta do kritiku. Jestli si o tom chceš více přečíst, tak zadej do vyhledávače na fórum “manželské šperky” a uvidíš, co vše už se na tohle téma řešilo.
@ Gulik « sob 9:02 pm »
Ahoj, zkusím se nejprve zeptat tu - mám 64% u bodů manželství a naušnice lásky nasazený (kritik).. ve statech se ale nic nezvedá už od samýho začátku... může jít o bug? kritik bych docela využil ://
@ Makarov « sob 6:46 pm »
Našel sem chybu v eventu... mám psát ticket nebo ne?:D
@ Vydesenej « sob 7:10 am »
Suko201 to má úplně jednoduché řešení vezmi kamarády a šup tam v pátek.
@ Lejno « sob 12:06 am »
Zas reveš
@ Suko201 « pát 7:44 pm »
Zdravíčko, neuvažuje se v týmu, že se zruší malá war? Dlouhodobě už tam nikdo nechodí a když jo, tak pro 1-2killy.. Co vy na to? Místo toho střední, nebo nějaký automaticky minievent?
@ MrDzenda « pát 5:16 pm »
Ahoj, nevíte někdo jak na generace, případně je někde nějaký návod i s vysvětlením? Děkuji
@ Mionix « čtv 7:05 pm »
Pokud někdo marně hledal lampiony v IS, zapomněli jsme, právě byly přidány. Hezký event všem.
@ Mionix « pon 3:41 pm »
@Gulik,  ať založí nový účet na existující mail, který vlastní a z něj napíše ticket. GM si mohou dohledat, že je to stejný hráč.
@ Gulik « pon 3:35 pm »
Ve hře shání "kubee385baf" pomoc od GM - nemá přístup na e-mail a něco asi potřebuje. Ticket nemůže potvrdit. Je mu pomoci?
@ Mionix « ned 10:55 am »
@libast,  nemůžete mít na té postavy u strážce města vypnutý event? Jinak pro vyber duziny musi hrac mit zasazenou jednu dyni za dany cech.
@ Mionix « ned 9:06 am »
@libast,  napište na support, hlavně dodejte postavu, ze které vám to nejde a pokud vím, tak odměny dostáváte za každou zasazenou dýni.
@ libast « sob 10:46 pm »
Položený dýně taky dárky nedávají tak nechápu co je to za event
@ libast « sob 10:28 pm »
Vůdce cechu nedostane dužinu z dýně
@ Makarov « sob 8:59 am »
Mionix píše: @qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
Je tu aspoň občas sranda.. :D
@ Mionix « pát 7:12 pm »
Aneb Slavnosti sněženek. Film z mého milovaného Kerska, kde mají moji rodiče chatu. "Vaše staré se posekají motyčkami na mezi, když se potkají."
@ Mionix « pát 7:11 pm »
@qSTRoNgMANp,  Naprostý souhlas. Já tu kroutím očima v sloup. :-D
@ qSTRoNgMANp « pát 7:00 pm »
Hoši, vy jste komedianti
@ MoCKeR « pát 5:00 pm »
Suko201 píše:
Lejno píše: Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
Hahahahahaha
@ Suko201 « pát 11:37 am »
a? Kdyby ses radši staral o svůj život, tak bys možná měl ještě vlasy.
@ Relly « pát 11:30 am »
@MoCKeR,  Dobře jsi mu naložil loupe.
@ MoCKeR « pát 10:35 am »
aspoň sa nevolá lejno :D :D :D :D
@ Lejno « pát 4:03 am »
Tupec si tu vypisuje ešte z dvoch účtov to je extrém 🤣🤣🤣🤣
@ Suko201 « čtv 6:44 pm »
Mionix píše: Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
děkujeme <3
@ Mionix « čtv 6:08 pm »
Každopádně symbolické odměny za splněné úkoly v Donji i zpětně dostane každý, pokud splní další úkol. Ale pouze vždy poprvé za každý úkol.
@ Mionix « čtv 6:06 pm »
@Suko201:up:
@ Suko201 « čtv 6:04 pm »
Já se nezlobím, díky za info, to jsem ani nevěděl :D
@ Mionix « čtv 6:04 pm »
@Suko201,  nezlobte se ale je to tak. Každý hráč má nárok pouze na jeden účet na foru. OK provedu.
@ Suko201 « čtv 6:03 pm »
Mionix píše: @Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
ono to je ilegal jo? Každopádně zrušit KerkyzAfterky :D :D
@ Mionix « čtv 5:48 pm »
@Suko201,  tak který zrušíme, ptám se dobrovolně? Ono to nebylo ani z mé strany těžké dohledat. :-) nebo to mám rozhodnout já?
@ Suko201 « čtv 5:47 pm »
Mionix píše: @Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
ano, suko je koupený za yangos několik let zpět a kerky jsem si založil sám na svém novém účtě ani nevím kdy, ale max tak rok zpět nevím teď + chci dodat, že píšu dvěma jak kdy, na pc mám kerky a na mobilu mám suka :D
@ Mionix « čtv 5:43 pm »
@Suko201,  vy máte na foru 2x účet? Že se oháníte příspěvky KerkyzAfterky?
@ Suko201 « čtv 5:29 pm »
Sirrey píše: @KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
proč lžeš prosím tě :D přečti si ještě raz, co jsem psal a pak piš. Do té doby máš utrum
@ Sirrey « čtv 3:27 pm »
@KerkyzAfterky,  Mně se zdálo, že jsi tu začal kydat Ty, že nemáš z eventu žádné odměny. Zvláštní, jak člověk kartu obrací, když tu něco vytrousí Loupežník. :D :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:16 am »
dostali big update a stejně furt kydaj :D
@ KerkyzAfterky « čtv 10:15 am »
MoCKeR píše: Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
jakože tohle je težče real talk no.
@ Hakan « čtv 10:08 am »
Cechovní dýně. Umožnění přesunu :up:
@ Hakan « čtv 9:44 am »
:clap:
@ MoCKeR « čtv 9:44 am »
Dali vám generace at je klid na 10 let a vy furt otravujete :D :D
@ Hakan « čtv 9:43 am »
@MoCKeR,  nejvíc sraček tu za poslední rok řešíš ty
@ MoCKeR « čtv 9:42 am »
Vy to rešite jakoby ta hra mela 2 roky hoši prišli ste po funuse :D :D
@ angrylunaxx « čtv 1:38 am »
jako ve 90% případu...GM team nikdy neuzná chybu...prostě habaďura na hrače..ale Mio respetk že aspon někdo tafy něco napíše... chtělo by to víc komunikace Saggiho potažmo Dir ale oni se prostě s hráči bavit nechtěji jak už tady zaznělo v minulosti.
@ KerkyzAfterky « pon 7:25 pm »
docela slušně s váma vypekli :D
@ Hakan « pon 5:45 pm »
Jako mě tohle může být jedno, ale když už se spustí event a dostane se semínko dýně a zasadí ho ve městěch a pak v novince která příjde xx hodin po údržbě kde se píše že v dongi dostanou další bonus, je to dosti po*rané :) ale jak říkám mě to moc neovlivní ale věřím že jiné jo
@ KerkyzAfterky « ned 7:02 pm »
Mionix píše: @KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
o kterých odměnách mluvíte prosím? vím jen o odměnách za dýně, děkuji.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@KerkyzAfterky,  Pardon, ale odměny máte za vše ostatní v eventu. To v mapě je v podstatě jen obíhačka.
@ Mionix « ned 6:34 pm »
@libast,  Ano, veškeré součásti na panenku se dropují. Ale musíte měnit mapy, moby. Ne vše padá na jedné mapě.
@ libast « ned 3:09 pm »
no nic kašlu na event
@ KerkyzAfterky « ned 12:37 pm »
libast píše: Letos za splněný úkol není dárek?
jj teď sem dodělal první a nic nedostal, jsem v šoku.
@ Sandy « ned 11:29 am »
Ahojky, prosím výplň do panenky se dropuje, nebo se musí z něčeho udělat? Dropuji jak blázen a padá vše kromě výplně :( Předem děkuji za odpověď
@ libast « ned 9:24 am »
Letos za splněný úkol není dárek?
@ Mionix « sob 5:46 pm »
@diver,  A kam by jste to dal? To je jak chtít mít čtvery kosti na sobě a k tomu ještě rukavici a expák. :-)
@ diver « sob 1:30 pm »
@Mionix,  Děkuji a je docela škoda, že se maska nemůže kombinovat i s monoklem na duchy, buď můžete mít masku, nebo jen monokl.
@ Mionix « sob 1:19 pm »
@diver,  záleží z čeho ji vyrobíte, stačí číst, co vám píše NPC ;-)
@ diver « sob 1:12 pm »
Zdravím, maska má být pouze na 1 den?
@ Gulik « sob 1:03 pm »
Ahoj, zjistil někdo, zda-li je mezi barvami z dovozu a od mlynáře rozdíl?
@ JIGsaw1 « pát 10:29 pm »
Tady už se přestaly psát i novinky a změny do patchnotes?
@ Mionix « pát 5:42 pm »
@Lelaion,  postup z minulých let jistě znáte, tak si odpovězte sám, zda to letos funguje či ne. ;-)

Who is chatting

offline Gulik 
offline Hakan 
offline Mionix