Stránka 1 z 4

Najlepší PVP potenciál

Napsal: ned 05. lis 2017 23:14:42
od Folly
Zdravím,
Začínam robiť pvp postavu a výbavu...chcel by som sa opýtať aká postava je na PvP najlepšia z hľadiska, že na koho majú ľudia najmenej obrany...pvpčkar bude niečo kolo lvl 75...
Uvažujem hlavne o BMku, ninjovi celkovo a ako posledný mentál war (okrajovo o heallerovi)
Rátajme, že by som bol rád keby som vo válkach ríši niečo ustál ale aj na 1v1 bol super protivníkom...povedzme, že bio by bolo plnené a itemi priemerné....
Ďakujem za normálne odpovede !!!

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: pon 06. lis 2017 1:07:11
od yatchman
Nejméně obran mají lidé stále na šíp, ale na lvl 75, natož na 1v1, nemá arch smysl. BMko je na tom levelu lepší zejména z toho důvodu, že má ochranu, která ti do soubojů pomůže a stejně tak ti dopomůže i k tomu, aby tě průměrná 150 nesundala na 1-2 kouzla. Na druhou stranu, na tom levelu (75-95), dělá BM skoro každej.

O válkách si můžeš nechat jenom zdát.

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: pon 06. lis 2017 6:59:34
od megac
Myslím že na lvl 75 to nemá cenu, padneš na 2 spelly, budeš bez bia, karmy a priemerné veci? Myslím že mať luxusné veci tak sa tam na lvl 75 nepohneš tých 22% obrán na každý char ti bude neskutočne chýbať

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: pon 06. lis 2017 14:33:08
od MagSham
Na hraní do města si jej klidně udělej ale do válek s lvl 75 určitě ne. Nelehl bys na dva spelly, nýbrž na jeden. Chodím s daggerkou bez bia, věci mám dost fajn a i tak mě neskutečně bolí, o karmě nemluvě. Promysli to ať zbytečně nevyhodíš peníze.

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: stř 08. lis 2017 7:08:48
od Folly
Tak aký lebel sa najviac hodí do válek
+postava

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: stř 08. lis 2017 8:51:54
od Anderson
Záleží od toho aký máš budget, ak máš veľký, zvol si akúkoľvek postavu, ak jej dáš poriadnu výbavu snáď každá môže byť stroj.
Ak máš menší budget, ja osobne by som asi šiel do BMka, temná hovadsky pomôže a viacmenej nejdeš do priameho kontaktu v chumloch, čiže máš šancu, že tam možno aj niečo ustojíš.
Ale každopádne ak ti mám od srdca poradiť, tak bezohľadu na budget hraj za to čo ťa najviac baví, nehľaď na to koľko spravíš CB atď, hľaď na to,
že sa pri tom zabavíš...

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: stř 08. lis 2017 10:49:59
od Spartaa16
Nejlíp je na tom šaman healer, bm a mentál momentálně. :)

Nejvíc ustojí bm a největší pecky dává mentál.
Nejspíš bych do mentála, přece jen většina má 52%/62%war a o pár % méně na obouruč. ;)

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: čtv 09. lis 2017 11:23:27
od Pajik
Spartaa16 píše: stř 08. lis 2017 10:49:59 Nejlíp je na tom šaman healer, bm a mentál momentálně. :)

Nejvíc ustojí bm a největší pecky dává mentál.
Nejspíš bych do mentála, přece jen většina má 52%/62%war a o pár % méně na obouruč. ;)
Ahoj, je to víceméně, jak říkáš, jen to je dle mého celkem "plovoucí". BM ustojí v případě, že ve war nejsou zruškaři, což v poslední době jsou skoro vždy. Tudíž pak běhá s se surou bez ochrany, přičemž jsou tací, co si dávají z enta % na sury, navíc antisura je součástí každé zbraně (zřídka kdy není). My volíme spíše mentála, celkově war má asi tu výhodu, že ne každý si dává do zbraně antiwara + ent. je war kolikrát jednou z posledních voleb.
Další věcí je, že na magii má snad každý právě 72% + max magii (jak jsi naznačil).

Pro ukázku hodím pár screenů z války, které zde máme.
(Kvůli velikosti obrázků to hodím jako odkaz)
http://www.jpeg.cz/obrazek/0l2hy
http://www.jpeg.cz/obrazek/0li2D
http://www.jpeg.cz/obrazek/0l0jN

Ještě bych podotkl, že s prakticky stejnou výbavou + nauškama s lidma nejsem schopen dát takový dmg (samozřejmě výbavou s MHU ne s HU) a tak nějakým, kterým bereme z mentála 10+ za BM jsme brali kolem 3-5k a z healera s karmou do útoku obdobně.

Dle mého jednoznačně mentál. Ale pokud bys chtěl další možnost, udělej si daggera, průniky a luk a střílej, někdo ti zruší cíl a ty pak přes půlku mapy bereš po těch 3k na šíp, anižby se mohl druhý prakticky bránit (v červené je to nej, přes tu vlnu "pár" hráčů se nepřítel prakticky ani nedostane). :D

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: čtv 09. lis 2017 12:07:20
od Minnoroth
Pokud chceš chodit do Válek říší, tak na 75 bohužel budeš muset zapomenout. Tak jak psali o příspěvky výše, lehneš na jeden spell. Pokud bys chtěla ve válce aspoň maličko uhrát tak doporučuji si pořídit buď nadupanou 110, nebo 130-145. Jinak do Válek nemá cenu ani páchnout. Na výbavu na tyhle postavy si připrav tak 70kkk aby to za něco stálo. Pokud bys chtěl PvP spíše pro zábavu, tak vřele doporučuji malého válkaře level 95. Samozřejmě nemá smysl chodit s ním do Válek, ale na nějaký PvP u skladů a v jiných říších se docela hodí, navíc průměrná výbava nestojí moc. Ale vše záleží na tom jaký máš kapitál samozřejmě.

EDIT: Na level 95 je to asi jedno, jakou postavu si zvolíš. Nejsilnější bude BMko, ale vol čistě co tě zajímá a baví.

Re: Najlepší PVP potenciál

Napsal: čtv 09. lis 2017 12:19:28
od Arminius
Kukni statistiky (vojny/hrd.tyzdna): level 150/145, postava bm/heal, kto vie hrat za mentala/dykara tak je tam tiez :fight: