Stránka 1 z 1

Prosekávání postav

Napsal: ned 17. úno 2019 22:46:39
od MajestyA
Zdravím,
vlastním šamana swampera a chodím na bažiny a nemohl jsem si nevšimnout, že ty bažiny ničím 2x pomaleji než obvykle, tak jsem se na to podíval pořádně a když sekám z koně (unicorna), tak se mi započítá jeden hit ze dvou, ale zkoušel jsem to i s warem a ten žádný takový problém nemá, prosím zkuste to nějak opravit. Předem děkuji :)

Na odstranění chyby intenzivně pracujeme, rádi bychom kdyby někdo měl podobný problém, aby ho napsal a tím se uspíšilo úplné odstranění této chyby. [TBM]Kaenos

Re: šaman

Napsal: úte 19. úno 2019 21:26:04
od Saggitarius
Jen dodám co přesně nás zajímá:
Požadavky (rychlost útoku 180+)
Rozlišení:
a) chlap / žena
b) sura, ninja, war
c) meč, obouruční meč (ostatní jsou tak pomalé, že nemají šanci na proseknutí a nebo je to hul/zvon a o tom víme)

Re: Prosekávání postav

Napsal: stř 20. úno 2019 0:16:18
od rudlaninja
Zdravím,mám podobný problém v entu na ninje v proměně.Pozoruji to již delší dobu,když dojde stamina postava stojí na místě a jen se třese a začne se hýbat normálně až když se stamina opět doplní a podobné to je ,když postava dostane zpomalení pohybu postava stojí a třepe se a z druhé postavy jde vidět že stojí na místě a je vidět jakoby byla nevím jak to popsat moc postav v jednom je vidět jako by jich bylo tak 10 v sobě rozmazaně pokusím se udělat skreen jestli se to povede,ale když se drží mezerník tak seká jen se nejde hnout z místa je jako přimrazená a když se pokusím jít vpřed tak to nejde.

Sice to není úplně to co hledáme, ale i tak děkujeme za podmět. Předám to kolegům, kdyby jste měla screeny, nebo nejlépe video kde se tento problém, který zmiňujete objevuje zašlete ho na support hry. [TBM]Kaenos

Re: Prosekávání postav

Napsal: stř 20. úno 2019 0:41:14
od Hakan
Když už teda pro všechny tak myslím že i ninja chlap RÚ u mě 153

Re: Prosekávání postav

Napsal: stř 20. úno 2019 8:34:31
od Seamus
Ja som ešte po Vianočnom evente zaregistroval že presekáva z jazdeckého zvierata. Konkrétne to boli tie z Vianočného stromčeka (denné odmeny).
Dmg som mal síce 15k na lv 90 so šamanom, ale rýchlejšie som to zosekal z kona s dmg 12k. Čiže určite došlo k presekávaniu.

U ninji myslím, že sa stalo to isté.

Obe postavy boli CHLAP.

Re: Prosekávání postav

Napsal: stř 20. úno 2019 10:06:39
od INParadise
Já kromě prosekávání zaregistroval při válce za BM, s nasazenou vánoční čepicí špatné animace kouzel. Hodil jsem kouzlo, a přitom běžel dále, dmg nulovej. Nechci ani vědět kolik mi tu válku uteklo CB než jsem si toho všimnul a sundal jí.

Re: Prosekávání postav

Napsal: stř 20. úno 2019 13:54:16
od Artoria
INParadise píše: stř 20. úno 2019 10:06:39 Já kromě prosekávání zaregistroval při válce za BM, s nasazenou vánoční čepicí špatné animace kouzel. Hodil jsem kouzlo, a přitom běžel dále, dmg nulovej. Nechci ani vědět kolik mi tu válku uteklo CB než jsem si toho všimnul a sundal jí.
Teď řešíme prosekávání, prosíme info v tomto směru. Pěkně postupně :up:

Re: Prosekávání postav

Napsal: čtv 21. úno 2019 11:31:31
od Daerron
Ja mam zas problem v arene za Archera s lukom ak dam kuzlo vezmem napriklad 3k a potom začnem strelat len šipy a neberem DMG musim to odkliknut na inu prišeru a tak už beriem.