Stránka 1 z 1

Faktor různorodosti talismanů u BM

Napsal: sob 27. bře 2021 15:30:30
od hoooops
Zdravím, poslední dobou se na tržnici hromadí věci do entu a věřím, že spousta potenciálních kupujících přemýšlí nad tím, jestli můžou vzít bez výčitek např. Hněvky 3x ďábel místo 2x schop ďábel.

Na fóru bylo několikrát řečeno, že je to více méňě jedno, že ďábel a schopka dáváji prakticky stejně.
Poškození schopností, stejně jako průměrná škoda "ignoruje obrany". Taky se zde můžeme dočíst o tom, že od 115% schop její nárust poškození klesá. Je tedy asi jasné (MYSLÍM) jasné, že nejvýhodnější variantou je 6x schop + 3x ďábel, což nám zajistí s průměrným jaspisem 114% schop a zbytek ďábel. Pokud ale někdo dá dohromady výbavu 6x ďábel 3x schop .. Budr strádat hodně?

Díky za odpovědi, doufám, že tenhle příspěvek bude sloužit účelu i ostatním hráčům.

Re: Faktor různorodosti talismanů u BM

Napsal: sob 27. bře 2021 16:47:34
od schvarz
hoooops píše: sob 27. bře 2021 15:30:30 Na fóru bylo několikrát řečeno, že je to více méňě jedno, že ďábel a schopka dáváji prakticky stejně.
To nevím, kde jsi se dočetl, protože to podle mě není pravda, takhle snadno to nikdy nefunguje.
hoooops píše: sob 27. bře 2021 15:30:30 Poškození schopností, stejně jako průměrná škoda "ignoruje obrany".
Taky by mě tady znamenal zdroj, protože to podle mě není pravda. AFAIK Obrany ignoruje akorát průnik, nic jiného.
hoooops píše: sob 27. bře 2021 15:30:30 Taky se zde můžeme dočíst o tom, že od 115% schop její nárust poškození klesá.
To poškození schopky z mojí zkušenosti klesá už dřív, spíš od 115% už to přidává opravdu málo a od 120 už prakticky nic.
hoooops píše: sob 27. bře 2021 15:30:30 Je tedy asi jasné (MYSLÍM) jasné, že nejvýhodnější variantou je 6x schop + 3x ďábel, což nám zajistí s průměrným jaspisem 114% schop a zbytek ďábel.
To si teda nemyslím, že je ideál, ale třeba mě někdo opraví.

Kombinace talismanů 6x ďábel 3x schop bude za mě úplně v pořádku. V momentě, kdy máš skin 10-20% ďábel, tak už by tam teoreticky mohl být ztráta (drobná), ale za mě je to úplně v pohodě kombo.

Re: Faktor různorodosti talismanů u BM

Napsal: sob 27. bře 2021 22:18:04
od disaster1591
No na uvod hnevky 3xdabel beries s velkou radostou vsetkymi desiatimi nie ´bez vycitiek´. :lol: .
Neviem, kde si cital ze kombinacia 6xschop+ 3x dabel je najlepsia, ale od idealnej kombinacie to ma daleko a to aj kedy mas karmu utok a 20 dabel skin. Takze jedno to urcite nie je, a nie schopka nie je silnejsia ako dabel( samozrejme do urciteho % dabla, resp. pomeru talikov). Ked to mas fakt zle nakombinovane, stratis kludne 400-500 na tmavy( tj kludne 1k na kritik a to pisem len o talikoch schop,dabel prisera,int je este vacsi pruser) a v ente citis kazdu stovku. Ale vseobecne plati ze treba mat viac talikov na dabla ako na schop.
Takze otazka mala byt polozena skor stylom ked niekto spravi vybavu 6x schop+ 3xdabel bude stracat vela? Ano bude, aj ked to je subjektivne - zalezi od hraca na akej urovni chce mat vybavu, niekomu sa neoplati kvoli par stovkam investovat x kkk naviac.

Re: Faktor různorodosti talismanů u BM

Napsal: sob 27. bře 2021 22:41:11
od schvarz
Jako přesně, jak píše Brahim - pokud neděláš úplně TOP výbavu, tak kup to, co seženeš za dobrý prachy a jediný měřítko, kterým se řídíš, je "aby to stačilo".

Při dělání výbavy do entu je třeba si taky říct, jak moc budeš entit a podle toho dělat výabvu. Protože pokud budeš entit třeba 20 hodin týdně nebo víc (3h/den), tak se vyplatí do tý výbavu zainvestovat určitě solidní peníz, protože se ti to poměrně rychle vrátí a pak budeš profitovat z té lepší výbavy a lepšího hodinového výdělku. Pokud ale budeš jako já, že entíš max 3 hodiny týdně, tak nemá cenu do tý výbavy sypat bůhví kolik. Sice třeba vyděláš trochu méně, ale ta investice se ti vrátí dřív a s tím, jak málo budeš entit, ten rozdíl ve výdělku tolik nepocítíš.