Stránka 1 z 1

Rozkvetlá osada - VYHLÁŠENÍ !!!!

Napsal: pon 08. dub 2024 21:11:52
od Bisky
Drazí hráči,

jak se vám líbí rozkvetlá osada, v níž se probudily k životu další tvorové, jako kočky a slepice? Máte nějaký krásný screenshot? Pokud ano, můžete se s ním pochlubit v tomto vlákně. Přiložit můžete i nějaké své poznatky. :hello:

Soutěž poběží až do konce eventu.

Těšíme se na vaše screenshoty.

:heart: :heart: :heart:

Re: Rozkvetlá osada

Napsal: úte 09. dub 2024 18:23:54
od Compucion
Osada Dongji je pro mě jako dlouholetého hráče ukázka toho, jak tato hra dovede být krásná. Ať už se jedná o zimní nebo nynější jarní verzi.
Doufejme, že tato ukázka se rozšíří i do jiných map na Ekuře. :whistle:
Co mě trochu mrzí je to, že sem člověk vleze pouze pro grindění úkolů a ne pro běžnou "městskou" náplň, které skrývají za mě slušné odměny. S grinděním v entarianu se to sice srovnávat nedá, ale je fajn se postarat o mrkvičku, zaběhnout si závod na kuřeti, pochytat pár zajíčků a posbírat kraslice. :heart:
Nejvíc mě snad oslovila možnost pěstovat na zahrádce v Dongji bez potřeby hnojiva po splnění úkolu - výroba herbáře u Baek-Go. A určitě se nesmí zapomenout na možnost přebytky bylinek jednoho druhu přetavit v hnojiva a tím rychleji získat bylinky, které jsou potřeba.

Možná by stálo za to zvážit, zda pokud má přijít Dongji ještě v dalších provedení a opakovat se, zpřístupnit vstup všem, aby bylo v mapě trochu živěji a umožňovalo by to plnění té městské rutiny. :think:

:shinsoo:
20240409_173243.jpg

Re: Rozkvetlá osada

Napsal: sob 13. dub 2024 10:39:40
od Clusive
Foto do soutěže - Osada.jpg
Jednoduše krása, nejde to ani jinak popsat. Osada roztančí i takového dřeváka, jako jsem já. Všechno kvete a zvířectva je tu dostatek. Ideální místo pro více, než jen pár eventů v roce. :whistle: :heart:

Re: Rozkvetlá osada

Napsal: sob 13. dub 2024 18:30:32
od MilujuPivo
Milí kamarádi,
i já se s vámi podělím o snímek z nádherné jarní osady. Velikonoční event si užívám, je to paráda a díky za to!
20240413_182511.jpg

Re: Rozkvetlá osada

Napsal: stř 17. dub 2024 22:10:17
od kovardominik
Jarní osada už se mi moc líbila už v základní verzi, ale rozkvetlá je ještě lepší. Rozkvetlé růžové stromy a hlavně efekt padajících květů je vážně skvělý. Přidání slepic, kohouta a koček je taky super, skvěle se do osady hodí. Jediná výtka míří na pacholka, který by si teda mohl opravit tu opadlou zeď u kurníku nalevo ode dveří.
osada.png

Re: Rozkvetlá osada

Napsal: úte 23. dub 2024 13:18:28
od Kacii
Na jarní osadě Dongi se mi moc líbí přehlednost mapy. V zimě jsem vždy zabloudila :D . Osada je hezky osázena jak stromy, tak velikonočními vajíčky a různými zvířátky a kytičkami. Co vnímám jako mínus je to, že když jsem chystala zajíčky do bedny, hodně jsem si je pletla se slepicemi a kočkami. Na dálku to nebylo možné rozeznat. :think:
Na stromech se mi líbí to, že padají květy a jsou hezky vidět ať z blízka, tak z jakékoliv vyhlídky. :up:
Když bych měla celkově zhodnotit osadu Dongi, dávám jí 20 bodů z 10 a budu se těšit na další dobrodružství a zajímavé úkoly, které zde budou k dispozici. :heart:
PS: Po cestě jsem potkala fotogenického kohouta, tak jsem se s ním musela vyfotit. :lol: :lol:

Re: Rozkvetlá osada

Napsal: pon 06. kvě 2024 20:58:47
od Bisky
Drazí hráči,

máme tady vyhlášení soutěže "Rozkvetlá osada"! :)

Ačkoli hlasování bylo velmi těsné, odhlasováno bylo následující pořadí:

1. Clusive
2. kovardominik
3. Compucion


Všechny zúčastněné (opravdu všechny, nejen výherce) prosím, aby mi do zprávy zaslali jméno postavy, kam si přejí předat odměny. :hello:

Pokud se po vyhlášení soutěže některý z účastníků nepřihlásí o výhru do jednoho týdne, to jest 7 dní od tohoto vyhlášení, jeho výhra propadá ve prospěch majitele.

Gratulujeme a těšíme se na vaši účast v dalších soutěžích zde na fóru hry. :heart: