• You do not have permission to post in chat.
@ qSTRoNgMANp « úte 8:01 pm »
@Mionix,  Neměli jste nějaké utoky během valky? Měl jsem mnohem horší chovani než normálně.
@ cleo « úte 8:00 pm »
a nefungují potvrzovací e-maily na support
@ cleo « úte 7:22 pm »
@Mionix,  po spuštění mi hra 2x spadla, šlo sice hned nalogovat, ale i tak je to nepříjemné
@ qSTRoNgMANp « úte 5:47 pm »
@Mionix,  Oni tam nemají redudant? Celkem zajímavé ..., ale co já vím.
@ Mionix « úte 4:58 pm »
@qSTRoNgMANp,  tentokrát poskytovatel serverů. To je pořád něco.
@ fyxicek « úte 3:52 pm »
qSTRoNgMANp píše: @Mionix,  Když Vám to nebojkotuje konkurence, tak self destruct. :D
Když se to sere, tak pořádně ;)
@ qSTRoNgMANp « úte 3:50 pm »
@Mionix,  Když Vám to nebojkotuje konkurence, tak self destruct. :D
@ Mionix « úte 1:52 pm »
Hra spuštěna, prémia prodloužena. Ještě jednou se omlouváme.
@ Keriden « úte 1:13 pm »
Mionix píše: Omlouváme se za vzniklé problémy. GA usilovně vše řeší. Prosíme o strpení.
zase útok od stejného člověka?
@ Mionix « úte 1:07 pm »
Omlouváme se za vzniklé problémy. GA usilovně vše řeší. Prosíme o strpení.
@ vurgom « úte 12:03 am »
Díky.
@ vurgom « pon 10:47 pm »
Dobrý večer. Existuje nějaký Ekura/Sindicate komunitní discord server?
@ qSTRoNgMANp « pon 12:07 am »
...
@ qSTRoNgMANp « pon 12:07 am »
@HeXaPrO,  Souhlasím s tvojím úhlem pohledu, bohužel jeho business plán už takto jede po 8 a stále očividně funguej velice dobře. Prostě je to sraz potičů, kteří se nebojí do hry dát 10t ,- a více jen před zapnutím, to že to po 2 týdnech prodají je věc druhá.
@ HeXaPrO « ned 11:28 pm »
Uplnej mind fuck
@ HeXaPrO « ned 11:28 pm »
@ qSTRoNgMANp Ale pověz mi ? Jak moc musí bejt někdo blbej, že to zapne a zaplatí po 8. znovu za stejnou sračku ? To je jako jdu do obchodu no vim že tyhle rohliky jsou uplně na hovno, ale dneska na ně dali o 3 zrníčka víc máku, tak si je i přesto koupim XD
@ qSTRoNgMANp « ned 11:26 pm »
@HeXaPrO,  No, ale pokud mu ten útok přitáhne jednoho platícího hráče, je to furt pro něj výhra.
@ HeXaPrO « ned 11:24 pm »
a pořád nechápu, jak ještě někdo prostě může jít a pustit si to asi tak po 8. ? :D
@ HeXaPrO « ned 11:24 pm »
Já nevim, ale já bych si od té jebky luwexe nepustil vubec nic XD
@ qSTRoNgMANp « ned 8:24 pm »
@Mionix,  Peníze oknem asi nevyhazuje, relativně dost lidí tim naštval. :D Jen si myslím, že když mi Saggi odpoví na ticket, že t o stím má spojení, tak asi neprocital historii ticketu, ja se s tím problémem potýkam dlouho.
@ Hakan « ned 7:23 pm »
@Mionix,  Uff nejsou Vánoce ještě :lol:
@ Pitulix « ned 6:36 pm »
Event vždy začínal 1. prosince. Navíc GM v pátek psal, že "zítra" (tedy včera) bude info v novince. A není. Tak kde je chyba?
@ Mionix « ned 4:58 pm »
@Hakan,  Ne, opravdu 3,12,2023 nejsou Vánoce. :-D Evnet začne, až začne.
@ Mionix « ned 4:58 pm »
@NikolAstrid,  Včas se vše dozvíte.
@ Hakan « ned 2:09 pm »
NikolAstrid píše: Dobrý den, bude prosím nějaká ta novinka ohledně vánoc, co měla být včera? Děkuji :)
Nejsou lidi co by to udělali, málo lidí má čas, jsou Vánoce atd.. však to znáš rodina, děti, není čas na hru
@ NikolAstrid « ned 12:59 pm »
Dobrý den, bude prosím nějaká ta novinka ohledně vánoc, co měla být včera? Děkuji :)
@ DarkB « sob 11:56 pm »
Na výrobu platinové tabulky pro pojmenování výstroje a výzbroje.
@ benda01 « sob 11:44 pm »
Ahoj, na co je prosím platina?
@ Lejno « sob 10:27 pm »
Koľko stojí taká sranda
@ Relly « sob 8:10 pm »
To nic moc útoky a nebo dobrá ochrana serveru. Na pár vteřin vždy dole web a chvilku nejel login. Asi platí špatné lidi na tohle.
@ Mionix « sob 6:10 pm »
@TomasFoxx,  Ale je to vrchol idiota. Vyhazuje peníze z okna a porušuje zákony ČR.
@ Mionix « sob 6:08 pm »
@TomasFoxx,  na 99,99% víme, kdo to je. ;-) Není náhodou, že první útok přišel minulou sobotu a on včera spouštěl nový server, aby opět okradl hráče o peníze a server za pár měsíců vypnul.
@ TomasFoxx « sob 6:07 pm »
šileny že toto ma někdo zapotřebi dělat xdd
@ Mionix « sob 6:00 pm »
@Zixelio,  Saggi ji pustí ručně.
@ Zixelio « sob 5:58 pm »
@Mionix,  Nespustila se aréna, budete ručně nebo rip?
@ Mionix « sob 5:48 pm »
Omlouváme se všem hráčů, ale opět jako minulou sobotu jsme byli skoro hodinu pod DDOS útokem na všechny servery.
@ Mionix « sob 9:53 am »
@DarkB,  Bude při příští údržbě.
@ DarkB « pát 8:36 pm »
@Mionix,  Chtěla jsem se zeptat, co se týká té svatomartinské husy bude ještě možné vyzvednout ty suvenýry? Nebo se na to zapomnělo? Děkuji :)
@ qSTRoNgMANp « pát 6:10 pm »
@Keriden,  A pri Ukončení hry se neukončí. :D
@ qSTRoNgMANp « pát 6:09 pm »
@Keriden,  Tak to zase nemám, mě prostě se zasákavají postavy ve válce a DMG je procne hned. prostě běží chuml lidi, mikro zásek a potom běží dal, ale tím se pokazí synchronizace.
@ Keriden « pát 6:06 pm »
qSTRoNgMANp píše: A jak moc? Protože, mě jiné hry jedou bez problému.
Ekura a u GTA jen . Jak to zapnul tak jsem měl ping i10s. A to jsem byl taky připojen na přímo. U ntb to bylo nehratelný úplně
@ qSTRoNgMANp « pát 5:58 pm »
A jak moc? Protože, mě jiné hry jedou bez problému.
@ Keriden « pát 5:50 pm »
qSTRoNgMANp píše: @Keriden,  Já jsem připojený napřímo do sítě, nejsem na wifi.
to jsem byl i já. Soused zapnul modem k telce a můj kolaboval 😅
@ qSTRoNgMANp « pát 5:36 pm »
@Keriden,  Ke všemu ukončení hry mi na jiných serverech funguje normálně.
@ qSTRoNgMANp « pát 5:36 pm »
@Keriden,  Já jsem připojený napřímo do sítě, nejsem na wifi.
@ Keriden « pát 5:28 pm »
qSTRoNgMANp píše: Vytvořím ticket, potřebuju nejen já aby se to vyřešilo.
kdysi jsem řešil něco podobného. A řešení bylo takové takové že mi to rušil soused s no name modemem z Číny
@ qSTRoNgMANp « pát 5:27 pm »
Mám nahranou celou válku z úterý 28.11. a 30.11.
@ qSTRoNgMANp « pát 5:26 pm »
Vytvořím ticket, potřebuju nejen já aby se to vyřešilo.
Mionix píše: @qSTRoNgMANp,  já vím přesně čím to je, Saggi to vysvětloval. Váš klient nepošle serveru data o ukončení hry na dané postavě. Je to jednoduché. A to proč zrovna u vás, to je spíše prostě výpadky vašeho připojení. Stačí mikrovýpadky.
Ano ty mikrovýpadky chápu, ale jsou jiná zařízení a jiny internet, takže?
Mionix píše: @qSTRoNgMANp,  zajímavé, ale mně se to neděje. Tak mi to teda vysvětlete, proč zrovna vám?
Nevím? Já jsem eliminoval problém na zařízení a způsobu připojení. Problém vidím ve způsobu napsané komunikace v jádru hry.
@ Mionix « pát 5:02 pm »
@qSTRoNgMANp,  Při změně postavy si okno stále povídá se severem. Kdežto při ukončení se ty packety na server nedostanou a pak už nic neřekne serveru, že tam nejste.
@ Mionix « pát 4:59 pm »
@qSTRoNgMANp,  já vím přesně čím to je, Saggi to vysvětloval. Váš klient nepošle serveru data o ukončení hry na dané postavě. Je to jednoduché. A to proč zrovna u vás, to je spíše prostě výpadky vašeho připojení. Stačí mikrovýpadky.
@ Mionix « pát 4:56 pm »
@qSTRoNgMANp,  zajímavé, ale mně se to neděje. Tak mi to teda vysvětlete, proč zrovna vám?
@ qSTRoNgMANp « pát 3:41 pm »
A tvrdit, že je chyba na mé straně nepřipadá v uvahu, toto se mi stalo na notebooku, který jsem nikdy nepoužíval byl na datech, udělalo mi to i včera na hlavním PC na pevném internetu.
@ qSTRoNgMANp « pát 3:40 pm »
@Mionix,  Jo a opět zustavaji lognute postavy po "Ukončení hry" toto se po gen. updatu vyřešilo, bohužel po udrzbe ve čtvrek jsme zase v těch samých vodach jako před updatem. :(
@ fyxicek « pát 9:44 am »
BloodyCip píše: Jasnovidec jistě ne :-) Jen roky zkušeností.
Klid, zatim mame odkryty jen adventni kalendar. Dnes by mela byt sepsana novinka na webu, kde bude zrejme vice infa.
@ BloodyCip « pát 8:11 am »
Jasnovidec jistě ne :-) Jen roky zkušeností.
@ Mionix « pát 7:46 am »
Jak vy můžete vědět, co ještě bude nebo nebude na Vánoce? To jste jasnovidci?
@ BloodyCip « pát 6:39 am »
Jako opět pokažené vánoce? Vánoční mapa nikde a místo eventového stromečku černý paskvil který připomíná spíš parte než cokoliv vánočního ???

Who is chatting

offline Aliett 
offline Jeeza 
offline Mionix