Buffer Swamp - Jak udělat 100% buff?
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- 
				kubinoxy
- Lv. 12 
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: buffer-swamp
skillcalculator- kde sa to dá zistiťpotom už len elementárna matematika:so zdobenými:naušky =25 + 8 /pvp/ + 10/taveniny/=43int.Náhrdelník = 10 + 8/pvp/ + 5/tavba/=23intštít = 12 /hore/ + 8/pvp/ + 8 /talík/ =28intnáramok= 8/pvp/ =8inthelma= 8/pvp/ + 8/talík/ =16intboty= 8/pvp/ + 8/talík/ =16intbrnko = 8/pvp/ =8intzbraň = 12/hore/ + 8/pvp/ = 20int+ statusy =125int= 162/vecy/ + 125/status/= 287int. => 99% buffy + 6 int /elík/ = 293int => 101% buffbez zdobenín potrebuješ o 2, 3 talíky na int. naviac.Dúfam že som pomohol aspoň troška

Tramtadada bolo ironicke ...  ked nechapeš nevieš ked neviešš nerieš
 ked nechapeš nevieš ked neviešš nerieš  .. moje počty bohužial funguju ...
.. moje počty bohužial funguju ...  ked sa dosatnem domov kludne tii pošlem obrazoček.. ovšem ratam všetko aj s taveninami to soma si zabudol napisať
 ked sa dosatnem domov kludne tii pošlem obrazoček.. ovšem ratam všetko aj s taveninami to soma si zabudol napisať  ale inak fajn ale tak jedine čo ti poviem zavidim že maš zdobennky a že si 100 plus level ja nato nemam
 ale inak fajn ale tak jedine čo ti poviem zavidim že maš zdobennky a že si 100 plus level ja nato nemam   
  )) rešpekt bracho
)) rešpekt bracho  

ked nechapeš nevieš ked neviešš nerieš
 ked nechapeš nevieš ked neviešš nerieš  .. moje počty bohužial funguju ...
.. moje počty bohužial funguju ...  ked sa dosatnem domov kludne tii pošlem obrazoček.. ovšem ratam všetko aj s taveninami to soma si zabudol napisať
 ked sa dosatnem domov kludne tii pošlem obrazoček.. ovšem ratam všetko aj s taveninami to soma si zabudol napisať  ale inak fajn ale tak jedine čo ti poviem zavidim že maš zdobennky a že si 100 plus level ja nato nemam
 ale inak fajn ale tak jedine čo ti poviem zavidim že maš zdobennky a že si 100 plus level ja nato nemam   
  )) rešpekt bracho
)) rešpekt bracho  
Chunjoo
SickNature - ninja (lvl108)
P3T3RsvkBUFF - šaman (lvl116)
						SickNature - ninja (lvl108)
P3T3RsvkBUFF - šaman (lvl116)
- Cepino
- Lv.38 
- Dal poděkování: 868 poděkování
- Dostal poděkování: 1230 poděkování
Tak jsem to prepocitali a omlouvam se musis mit 5 taliku na 101 buf.Erolko píše:Tramtadada bolo ironicke ...ked nechapeš nevieš ked neviešš nerieš
.. moje počty bohužial funguju ...
ked sa dosatnem domov kludne tii pošlem obrazoček.. ovšem ratam všetko aj s taveninami to soma si zabudol napisať

)) rešpekt bracho
|  | Cepino19731 | Renegat |  |  |  |  |  |  | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|  WP sura | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 | ||||||
- CruzY
- Lv.20 
- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Za tu cenu je lepší udělat (koupit) 110 lvl a udělat zdobenky.. 
Tohle by dělal jen ten ,který neví co s penězmi

Tohle by dělal jen ten ,který neví co s penězmi

Re: Buffer Swamp - Jak udělat 100% buff?
Prepáčte trochu som nepochopil.takže stačí kúpiť 110 lvl,kúpiť zdobenky a to je všetko? Alebo koľko talikov poprípade mi bude chýbať?

- 
				kubinoxy
- Lv. 12 
budeš potrebovať toto:
zdobené zlaté naušky +9 =25 + 8 /pvp/ + 10/taveniny/=43int.
Zdob. Perlový Náhrdelník+9 = 10 + 8/pvp/ + 5/tavba/=23int
štít = 12 /hore/ + 8/pvp/ + 8 /talík/ =28int
náramok= 8/pvp/ =8int
helma= 8/pvp/ + 8/talík/ =16int
boty= 8/pvp/ + 8/talík/ =16int
brnko = 8/pvp/ =8int
zbraň = 12/hore/ + 8/pvp/ = 20int
+ statusy =125int= 162/vecy/ + 125/status/= 287int. => 99% buffy + 6 int /elík/ = 293int => 101% buffbez zdobenín potrebuješ o 2, 3 talíky na int naviac

zdobené zlaté naušky +9 =25 + 8 /pvp/ + 10/taveniny/=43int.
Zdob. Perlový Náhrdelník+9 = 10 + 8/pvp/ + 5/tavba/=23int
štít = 12 /hore/ + 8/pvp/ + 8 /talík/ =28int
náramok= 8/pvp/ =8int
helma= 8/pvp/ + 8/talík/ =16int
boty= 8/pvp/ + 8/talík/ =16int
brnko = 8/pvp/ =8int
zbraň = 12/hore/ + 8/pvp/ = 20int
+ statusy =125int= 162/vecy/ + 125/status/= 287int. => 99% buffy + 6 int /elík/ = 293int => 101% buffbez zdobenín potrebuješ o 2, 3 talíky na int naviac
jáááj...pekne polopate si mi to napísal  ..dakujem
..dakujem  ..ináč podla teba, čo sa oplatí robiť.Bez zdobenin alebo normalne bez zdobenin..lebo ked si zobereš,tak ušetrim zase na postave..mi bude stačiť iba 100+ lvl..Ale zase ťažšie sa zhanaju veci s dvoma talikami na int +4 ?  a su aj drahšie asi že
..ináč podla teba, čo sa oplatí robiť.Bez zdobenin alebo normalne bez zdobenin..lebo ked si zobereš,tak ušetrim zase na postave..mi bude stačiť iba 100+ lvl..Ale zase ťažšie sa zhanaju veci s dvoma talikami na int +4 ?  a su aj drahšie asi že

..dakujem
..dakujem  ..ináč podla teba, čo sa oplatí robiť.Bez zdobenin alebo normalne bez zdobenin..lebo ked si zobereš,tak ušetrim zase na postave..mi bude stačiť iba 100+ lvl..Ale zase ťažšie sa zhanaju veci s dvoma talikami na int +4 ?  a su aj drahšie asi že
..ináč podla teba, čo sa oplatí robiť.Bez zdobenin alebo normalne bez zdobenin..lebo ked si zobereš,tak ušetrim zase na postave..mi bude stačiť iba 100+ lvl..Ale zase ťažšie sa zhanaju veci s dvoma talikami na int +4 ?  a su aj drahšie asi že- 
				kubinoxy
- Lv. 12 
kúpiť / vyexpiť 110 + zdobeniy jednoznačne bo zdobeniny ťa vyjdú na max 3kkk zatiaľ čo vecy s 2 talíkmi na int +4 sú o dosť drahšie.   + tým že budeš vo swampe expiť na 110 na tie zdobenky v pohode zarobíš
 + tým že budeš vo swampe expiť na 110 na tie zdobenky v pohode zarobíš 

Jaaaj chápem;) ináč ja expit nebudem. To kúpim z HM. A jednavec s talikom 4 na int koľko môže stat?tak 4kkk mi na tie veci bude stačiť?

- 
				kubinoxy
- Lv. 12 
ja som taliky robil a dokopy ma to stálo asi 600kk. Ale keď kúpiš nejaké vecy s talíkmi +0, pretočíš a dáš vylepšiť tak sa do 1kkk zmestíš. Ak hneď kupuješ tak pri šťastí tak do 2kkk sa všetko dá.