Lagy ve Swampu

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Ejsik
Zakladatel tématu
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. bře 2018 23:39:56

Lagy ve Swampu

Příspěvek od Ejsik » ned 11. bře 2018 23:48:31

Zdravíčko, chcel by som sa spýtať, ako môžte tak brutálne množiť ten swamp bez toho aby vám to padalo? Som malý lvl takže zatiaľ chodím len zver, ale vždy keď sa mi to trochu namnoží tak mi to začne sekať, a pokiaľ tomu dám ešte chvíľku nech sa množia, tak to dokonca padne. Zveri beriem tak 5k, čo mi príde adekvátne, nechcem ich zabíjať rýchlejšie lebo polovicu času potom nebude čo sekať, za 1 kritik čiže cca 3 minúty to dokážem s 5k zosekať z poriadne namnoženého na pár mobov, ale pri tom poriadnom namnožení to už začína sekať. Zapnutého mám len wara, buffka je v zmene postavy na šetrenie swampu. Komp už mám postarší, ale myslím že práve takú ekuru by to ešte malo zvládať v poriadku. Witcher 3 na high bez hairworks úplne v poriadku na 60FPS , kingdomcome deliverance na 40 FPS ..
GeForce GTX 760 grafika, I5 - 4440 3,1ghz procák. Prikladám nastavenia hry. Za akékoľvek rady vopred ďakujem.

Edit: Upraven název tématu. Vyvarujte se prosím nadbytečnému užívání velkých písmen.
/Avery
Přílohy
ekura nastavenia.png

blood70CZ
Lv.8
Lv.8
Příspěvky: 42
Registrován: pát 01. črc 2016 23:50:12
Poděkoval: 23×
Má poděkování: 56×

Re: SWAMP - LAGY

Příspěvek od blood70CZ » pon 12. bře 2018 0:12:48

ja mam gtx 1060 6GB i5 6600k 16GB ram ddr4 a tez nemohu dost namnozit jinak dostanu lagy ale vydelaval jsem za 2:40 900kk problem je ze metin bezi na jedno jadro
BLOOD70CZ-145lvl [Hlavní postava]
Zručnost-P
Karma-P
Rybaření-G1
Herbaření-G3
Biolog-full
Lorenz-150 [Entarianská postava]
ShadowSphere-160 [PVP postava]

Uživatelský avatar
Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 522
Registrován: ned 17. lis 2013 20:07:12
Bydliště: Kroměříž
Poděkoval: 215×
Má poděkování: 197×

Re: Lagy ve Swampu

Příspěvek od Spartaa16 » pon 12. bře 2018 1:44:01

Ejsik píše:
ned 11. bře 2018 23:48:31
Zdravíčko, chcel by som sa spýtať, ako môžte tak brutálne množiť ten swamp bez toho aby vám to padalo? Som malý lvl takže zatiaľ chodím len zver, ale vždy keď sa mi to trochu namnoží tak mi to začne sekať, a pokiaľ tomu dám ešte chvíľku nech sa množia, tak to dokonca padne. Zveri beriem tak 5k, čo mi príde adekvátne, nechcem ich zabíjať rýchlejšie lebo polovicu času potom nebude čo sekať, za 1 kritik čiže cca 3 minúty to dokážem s 5k zosekať z poriadne namnoženého na pár mobov, ale pri tom poriadnom namnožení to už začína sekať. Zapnutého mám len wara, buffka je v zmene postavy na šetrenie swampu. Komp už mám postarší, ale myslím že práve takú ekuru by to ešte malo zvládať v poriadku. Witcher 3 na high bez hairworks úplne v poriadku na 60FPS , kingdomcome deliverance na 40 FPS ..
GeForce GTX 760 grafika, I5 - 4440 3,1ghz procák. Prikladám nastavenia hry. Za akékoľvek rady vopred ďakujem.

Edit: Upraven název tématu. Vyvarujte se prosím nadbytečnému užívání velkých písmen.
/Avery

Vše vypnout(chat, jména, skrýt zásahy, okno na minimum)

Základ je kvalitní procesor na tom vše běží, to psal i sám Saggi ,nejlepší je intel, u amd zamrzává obraz, zčerná obrazovka, vynechávají efekty, neukazuje to buffy apod... zkrátka amd s ekurou nejsou kamarádi. :) mám pc amd a ntb intel tak vím za ty roky sám. :)

Na pc si to množím jak chci, lagy jsou občas malé, občas větší, ale jak to trochu posekám bez problému, není problém tahat i 2-5 účtů zároveň, chce to jen znát svůj limit a vědět kdy plášťovat více, kdy méně.

I na mím noťasu 4gb, i3 , 2.0ghz dvoujádro, integrovaná grafika si vesele plášťuji na ezo celkem bez problému, i mě samotného to překvapilo. :)

Za těch 6 let swampu jsem si na to zvyknul, lagy jsou vždy, jde jen o to si na ně nějakým způsobem zvyknout a umět to vysekat, plášťovat sbírat tak, abych se to nekouslo/nepadlo to/nekoplo tě to...


Btw: týden zpět jsem expil wara z 100 na 110 na zvěři a 5k je málo. ;)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

BaaGoo
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 36
Registrován: pát 02. říj 2015 22:57:28
Má poděkování: 10×

Re: Lagy ve Swampu

Příspěvek od BaaGoo » pon 12. bře 2018 13:10:06

Vše záleží hlavně na taktu jednoho jádra. Pokud máš Z170 desku, můžeš ji flashnout a přetaktovat si procák nad jeho limit, i když nemáš odemčený násobič, samozřejmě pokud ti to chladič pobere. Jen je mi záhadou, že notebookové procesory většinou šlapou lépe, než high-end procesory na počítačích. Pamatuju si, že na i7 4700mq mi swamp skoro nikdy nelagoval a mohl jsem množit, jak se mi chtělo. Poté jsem Ekuru zapnul na své 8600k (OC na 5,3Ghz) a 1070 Ti, neutáhl jsem ani stejné množství ezo jako na starém NB s AMD grafikou. Každopádně pokud dám procesor do stock frekvence, výkon se rapidně sníži a lagy pociťuji dříve.

Takže jdi do BIOSu, nastav si clock prvního jádra na 3,1 GHz a zbytek třeba na 2,7, aby ti fakt to první jádro šlapalo na 3,1, protože teď ti to šlape na slabším clocku, díky všem čtyřem jádrům.

Ejsik
Zakladatel tématu
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. bře 2018 23:39:56

Re: Lagy ve Swampu

Příspěvek od Ejsik » stř 28. bře 2018 1:26:31

Díky všetkym za odpovede, môžme dať lock si myslim :)

Zamčeno

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Melounek10 « sob 4:23 pm »
@SamJsiLama,  S kým se hádáš když ne semnou?
@ Selema « sob 4:18 pm »
Sekala jsem s 95% yang a 115% yang( svatyně větru ) a výsledek yangů byl uplně stejný, bomby padaly normalně.
@ schvarz « sob 3:57 pm »
S tím, jakej je rozptyl v dropu yangů, by podle mě musel sekat třeba 2k a 2k skupin
@ schvarz « sob 3:57 pm »
200 skupin je moc málo
@ Nejko123 « sob 3:54 pm »
@SamJsiLama, no v ent výbave máš 100% yang nie ? Zosekaj pri větešovi napríklad 200 skupín, potom 200 skupín s 20% yang od ducha, pri absolútne rovnakých podmienkach a daj nám vedieť výsledok :D
@ schvarz « sob 3:52 pm »
Tak na fóru tady máš od ElectriXe, že nefunguje, tak to bude na 99% pravda
@ rudlaninja « sob 3:44 pm »
@SamJsiLama,  Mělo by fungovat jen 100%,ale nedávno měl kolega z cechu svatyni větru měl 116% a yangů i yang bomb padalo více takže kdo ví :D
@ qSTRoNgMANp « sob 3:36 pm »
Protože drop je dělen 3 z bonusu ve vecech jeste k tomu. :)
@ qSTRoNgMANp « sob 3:36 pm »
@SamJsiLama,  Nefunguje. POuze drop funguje. :)
@ TopTopiik « sob 3:29 pm »
@SamJsiLama, dejte si 1v1
@ SamJsiLama « sob 3:11 pm »
Ahoj, máme totální hádku v cechu až na krev o tom, že jde více jak 100% yang bonus.. já tvrdím, že nad 100% nefunguje, kdo mi to potvrdí? :lol:
@ Nejko123 « sob 2:57 pm »
Skullhlav píše:
Mionix píše: Mě takto ohlupovali asi 14 dní. A následně po dodání důkazů už jen omluvy a svalování viny na bla bla bla. Ale nakonec k mé spokojenosti vyřešeno. Tak že to jde, ale musíte je dotlačit. Všichni provideři vám budou tvrdit, že u nich nic takového jako výpadky neexistuje, že u nich je vše dokonalé. LŽOU. Vy jim platíte a oni jsou spokojení. Vy ne.
Tak a teď si rypnu. A vy děláte co ? Když mi před 3 měsíci padal co 1 hodinu stánek tak byla vina na vaší straně pač kamarád co děla technika v UPC( teď už Vodafone) mě utvrdil že u nich to není dokonce mi poslal graf cele cesty,a když jsem vám zdělil že mi to děla tak mi bylo oznámeno "my nic to u vás" :D :D
hrám tu 8 mesiacov a nikdy som žiadne problémy nemal, takže kde je teda chyba ? :D
@ sizmik « sob 1:28 pm »
Pamatuje si někdo, jaké barvy byly o haloweenu potřeba na ty speciální účesy?
@ Skullhlav « sob 1:15 pm »
schvarz píše: Server na hře přistupuje ke všem hráčům stejně :D Nemá žádný vliv na kvalitu danýho připojení a objem dat tekoucích mezi klientem a serverem je pro každého klienta stejný :D
Kdyby to bylo jak říkáš tak by spadlo všem stejně v danou dobu.
@ Skullhlav « sob 1:14 pm »
schvarz píše: Kamaráda že pozdravuju, ale dokud nevidim traceroute z počítače se zmiňovanými potížemi na nějakou relevantní koncovou adresu, tak kamarádovi nevěřím ani nos mezi očima :D Internetoví provideři jsou lháři jak sviňa :D
Jo no za to že ty jsi snědl šalamouna :D
@ schvarz « sob 1:06 pm »
Kamaráda že pozdravuju, ale dokud nevidim traceroute z počítače se zmiňovanými potížemi na nějakou relevantní koncovou adresu, tak kamarádovi nevěřím ani nos mezi očima :D Internetoví provideři jsou lháři jak sviňa :D
@ schvarz « sob 1:05 pm »
Server na hře přistupuje ke všem hráčům stejně :D Nemá žádný vliv na kvalitu danýho připojení a objem dat tekoucích mezi klientem a serverem je pro každého klienta stejný :D
@ schvarz « sob 1:04 pm »
@Skullhlav,  Tak vzhledem k tomu, že s tím mělo problém malé % hráčů, tak za to asi game provider nemůže
@ Skullhlav « sob 12:22 pm »
Mionix píše: Mě takto ohlupovali asi 14 dní. A následně po dodání důkazů už jen omluvy a svalování viny na bla bla bla. Ale nakonec k mé spokojenosti vyřešeno. Tak že to jde, ale musíte je dotlačit. Všichni provideři vám budou tvrdit, že u nich nic takového jako výpadky neexistuje, že u nich je vše dokonalé. LŽOU. Vy jim platíte a oni jsou spokojení. Vy ne.
Tak a teď si rypnu. A vy děláte co ? Když mi před 3 měsíci padal co 1 hodinu stánek tak byla vina na vaší straně pač kamarád co děla technika v UPC( teď už Vodafone) mě utvrdil že u nich to není dokonce mi poslal graf cele cesty,a když jsem vám zdělil že mi to děla tak mi bylo oznámeno "my nic to u vás" :D :D
@ MoravskyPepin « sob 11:39 am »
Ale tak to platí u všech "služeb", kterým člověk nerozumí. Jdeš do obchodu, koupíš si rohlík a to že neobsahuje to co by měl, maso pochybné kvality a stejně půjdeš a koupíš si to protože jíst musíš. Nebo zajdeš do servisu, řeknou ti že bylo potřeba XY věcí navíc a pokud do toho nevidíš, tak jen otevřeš peněženku a zaplatíš.
@ schvarz « sob 11:28 am »
Jakoby tohle platí jen v lokacích, kde je na výběr víc než 1 provider
@ Mionix « sob 11:26 am »
Mě takto ohlupovali asi 14 dní. A následně po dodání důkazů už jen omluvy a svalování viny na bla bla bla. Ale nakonec k mé spokojenosti vyřešeno. Tak že to jde, ale musíte je dotlačit. Všichni provideři vám budou tvrdit, že u nich nic takového jako výpadky neexistuje, že u nich je vše dokonalé. LŽOU. Vy jim platíte a oni jsou spokojení. Vy ne.
@ schvarz « sob 11:20 am »
Jojo, placené, mrk mrk
@ Mionix « sob 11:20 am »
Já používám toto v plné verzi. Ale je to placené. https://www.pingplotter.com/
@ schvarz « sob 11:20 am »
Víc jak půlka uživatelů si neumí ani pingnout nějaký server, aby zjistili odezvu a jestli něco jede. Nějaký trasování umí tak 10% :D
@ RAMHH « sob 11:19 am »
Na tohle doporucuji PingPlotter, je free a dela presne to, co Mionix popisuje.
@ schvarz « sob 11:19 am »
Bohužel většina uživatelů si sama neumí zjistit kvalitu tý služby, co jim je poskytovaná
@ Mionix « sob 11:15 am »
Já toto nikdy nepochopím. Vy si platíte nějakou službu, s nějakými parametry a následně vám někdo dodává službu s parametry na nic, které ani z půlky nejsou to, za co si platíte a vy jste spokojeni. A necháváte se ohlupovat, že u nich je vše OK. Fakt to nechápu. To je jako si koupit automobil s rychlostí 130 Km/h a ono bude polovic času jezdit jen 60 km/h. A vy budete spokojeni a nebudete to řešit.
@ Mionix « sob 11:02 am »
@Jardak,  Já jedu jak na Win 7, tak na Win 10. Jak v práci, tak doma. Stánky mi nepadly x roků. to samé okno se hrou.
@ Mionix « sob 11:01 am »
@Jardak,  Programy na sledování internetového připojení. Zadám si konečnou adresu, kam se připojuji a vyjede mi to komplet trasu, tu pak sleduje. A já vidím, kde a kdy a na jak dlouho jsou výpadky.
@ Mionix « sob 11:01 am »
Mně doma oblboval také. Je to asi půl roku, co mi neustále padal internet. Tak jsem jim vyjel, že jejich prvotní zařízení u nás v baráku padá. Docela čuměli, čeho jsem schopen. Následně se začali omlouvat, že to způsobovali sousedi zavirovanými počítači a bla bla bla. Na to já jim kašlu. Když si něco platím, tak za to chci 100% kvalitu. Ne s prominutím sračku.
@ Jardak « sob 11:00 am »
jaký nástroj máte namysli ?
@ Mionix « sob 10:59 am »
Kamarádku takto poskytovatel internetu oblboval 2 roky. Než jsem se do toho vložil já, dal jí na to nástroje a následně jsme důkazy dali poskytovateli internetu. Zmlkl a najednou vše začalo šlapat na 100%.
@ Mionix « sob 10:56 am »
@Jardak,  Zkuste použít nějaký sofistikovaný nástroj na sledování internetového připojení.
@ Mionix « sob 10:55 am »
@Jardak,  Váš poskytoval internetu, jak je obvyklé, protože u nich nikdy nic není, vše jim běží na 100%, vám lže. Padá vám to díky internetu.
@ Jardak « sob 10:47 am »
83527
@ Mionix « sob 10:46 am »
@Jardak,  číslo ticketu?
@ schvarz « sob 10:41 am »
Krásný trs sazenic @sizmik
@ Jardak « sob 10:38 am »
Jak je možné, že mi nikdo neodpověděl již dvacet dní na tiket na supportu?
@ sizmik « sob 9:06 am »
Tomu říkám úspěšné herbaření :D https://ctrlv.cz/OXRn
@ Mionix « sob 8:44 am »
@Neves,  S tikety, se kterými si GM neporadí a ani LGM neví rady, tak musí jedině GA. Jen on má přímý přístup do databáze, jen on si může vyjet cokoliv nebo jen on může kouknout do kódu hry. Tak že některé tickety jen GA.
@ schvarz « pát 9:36 pm »
Jako mně stačí i současná situace jo, vím, že se nestane, že tam visí nedotčenej ticket, že se přečte všecko, ale přeci jen to pohladí tu potřebu no :D
@ schvarz « pát 9:36 pm »
Nebo odepsat "dík, mrknem na to" :D
@ schvarz « pát 9:35 pm »
@Selema,  Jo, to by bylo fajn.
@ Selema « pát 9:35 pm »
Bylo by fajn na support přidat něco jako zobrazeno m taky jsem poslala tiket s bugem a nic.
@ Nejko123 « pát 9:35 pm »
@Mionix, myslím že by si tu mohol naverbovať zopár ľudí ktorý by vám stým všetkým určite s radosťou pomohli keď sú taký šikovný sem na fóre :lol:
@ schvarz « pát 9:34 pm »
Nechápu smysl věty Lindo :D Nepochopil jsem tě teď
@ Selema « pát 9:33 pm »
Tady jde spíš o ten pocit že o tom někdo z týmu ví, než o to jestli se to řeší či ne. Když ti napíšou že to přidali do nějakého seznamu bugů a že to v budoucnu opraví je fajn,ale je to to samé jako kdyby ti řekli : Ano děkujeme za nahlašení.
@ schvarz « pát 9:31 pm »
Ale mini bugy se podle mě určitě hned řešit nemusí a pokud je to něco závažnějšího, tak po 3 měsících určitě bude někdo, kdo o tom vědět. Kdyby nebyl, tak to asi není závažnější bug, že :D
@ schvarz « pát 9:29 pm »
Jako asi souhlasím s tím, že odepsat "přidáno do bugtrackeru" by určitě nebylo na škodu.
@ MoravskyPepin « pát 9:15 pm »
@Mionix,Já nevím co k tomu chceš slyšet. Na jednu stranu tady mám odpověď z ticketu kdy jsem "čekal" na odpověď 6 měsíců s větou, že se omlouvají že mě nechali dlouho čekat bez odpovědi a pak tu mám ticket, který řešili hned s výsledkem, že se chyba zapsala do interního bug listu a bude se na něm v budoucnu pracovat (Prkotinka, jsou důležitější věci, což chápu). 2 "podobné" situace, rozdílné "řešení" a i pocit z toho mám jiný. Jako co si budeme, když se k chybě dostanete za 3 měsíce málo kdo si chybu bude pamatovat, aby ti ji přiblížil, když se jí budeš snažit zopakovat aby si zjistil o co jde, kde může být problém. Ale tak to je na vás, jak to chcete řešit.
@ Selema « pát 9:03 pm »
@sizmik,  se zítra podívej sem :D
@ sizmik « pát 9:01 pm »
@Selema,  jestli můžeš připomeň prosím i zítra večer :D
@ sizmik « pát 9:01 pm »
@Selema,  Díky, hodí se vědět.
@ Neves « pát 8:46 pm »
@Mionix,  GA programuje, GA kontroluje tickety a čo robí ostatných 20 ludí v tíme? či akú majú úlohu?
@ Selema « pát 8:38 pm »
Připomínám že zítra bude % na kov z války říší.
@ cleo « pát 8:33 pm »
@Mionix máš SZ prosím prosím :)
@ Mionix « pát 8:27 pm »
A co se čeká? Že na ticket, mám takovou a takovou chybu, bude odepsáno, děkujeme za nahlášení? Stejně to musí nakonec řešit GA, tak se mu tickety nechávají.
@ MoravskyPepin « pát 7:32 pm »
@schvarz, Ale dostat odpověď a opravit problém je rozdíl 🤔🤔
@ schvarz « pát 7:29 pm »
Takže ne všecko jde vyřešit hned

Kdo chatuje