Lagy ve Swampu

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Ejsik
Zakladatel tématu
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. bře 2018 23:39:56

Lagy ve Swampu

Příspěvek od Ejsik » ned 11. bře 2018 23:48:31

Zdravíčko, chcel by som sa spýtať, ako môžte tak brutálne množiť ten swamp bez toho aby vám to padalo? Som malý lvl takže zatiaľ chodím len zver, ale vždy keď sa mi to trochu namnoží tak mi to začne sekať, a pokiaľ tomu dám ešte chvíľku nech sa množia, tak to dokonca padne. Zveri beriem tak 5k, čo mi príde adekvátne, nechcem ich zabíjať rýchlejšie lebo polovicu času potom nebude čo sekať, za 1 kritik čiže cca 3 minúty to dokážem s 5k zosekať z poriadne namnoženého na pár mobov, ale pri tom poriadnom namnožení to už začína sekať. Zapnutého mám len wara, buffka je v zmene postavy na šetrenie swampu. Komp už mám postarší, ale myslím že práve takú ekuru by to ešte malo zvládať v poriadku. Witcher 3 na high bez hairworks úplne v poriadku na 60FPS , kingdomcome deliverance na 40 FPS ..
GeForce GTX 760 grafika, I5 - 4440 3,1ghz procák. Prikladám nastavenia hry. Za akékoľvek rady vopred ďakujem.

Edit: Upraven název tématu. Vyvarujte se prosím nadbytečnému užívání velkých písmen.
/Avery
Přílohy
ekura nastavenia.png

blood70CZ
Lv.8
Lv.8
Příspěvky: 42
Registrován: pát 01. črc 2016 23:50:12
Poděkoval: 23×
Má poděkování: 44×

Re: SWAMP - LAGY

Příspěvek od blood70CZ » pon 12. bře 2018 0:12:48

ja mam gtx 1060 6GB i5 6600k 16GB ram ddr4 a tez nemohu dost namnozit jinak dostanu lagy ale vydelaval jsem za 2:40 900kk problem je ze metin bezi na jedno jadro
BLOOD70CZ-145lvl [Hlavní postava]
Zručnost-P
Karma-P
Rybaření-G1
Herbaření-G3
Biolog-full
Lorenz-150 [Entarianská postava]
ShadowSphere-160 [PVP postava]

Uživatelský avatar
Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Příspěvky: 522
Registrován: ned 17. lis 2013 20:07:12
Bydliště: Kroměříž
Poděkoval: 215×
Má poděkování: 197×

Re: Lagy ve Swampu

Příspěvek od Spartaa16 » pon 12. bře 2018 1:44:01

Ejsik píše:
ned 11. bře 2018 23:48:31
Zdravíčko, chcel by som sa spýtať, ako môžte tak brutálne množiť ten swamp bez toho aby vám to padalo? Som malý lvl takže zatiaľ chodím len zver, ale vždy keď sa mi to trochu namnoží tak mi to začne sekať, a pokiaľ tomu dám ešte chvíľku nech sa množia, tak to dokonca padne. Zveri beriem tak 5k, čo mi príde adekvátne, nechcem ich zabíjať rýchlejšie lebo polovicu času potom nebude čo sekať, za 1 kritik čiže cca 3 minúty to dokážem s 5k zosekať z poriadne namnoženého na pár mobov, ale pri tom poriadnom namnožení to už začína sekať. Zapnutého mám len wara, buffka je v zmene postavy na šetrenie swampu. Komp už mám postarší, ale myslím že práve takú ekuru by to ešte malo zvládať v poriadku. Witcher 3 na high bez hairworks úplne v poriadku na 60FPS , kingdomcome deliverance na 40 FPS ..
GeForce GTX 760 grafika, I5 - 4440 3,1ghz procák. Prikladám nastavenia hry. Za akékoľvek rady vopred ďakujem.

Edit: Upraven název tématu. Vyvarujte se prosím nadbytečnému užívání velkých písmen.
/Avery

Vše vypnout(chat, jména, skrýt zásahy, okno na minimum)

Základ je kvalitní procesor na tom vše běží, to psal i sám Saggi ,nejlepší je intel, u amd zamrzává obraz, zčerná obrazovka, vynechávají efekty, neukazuje to buffy apod... zkrátka amd s ekurou nejsou kamarádi. :) mám pc amd a ntb intel tak vím za ty roky sám. :)

Na pc si to množím jak chci, lagy jsou občas malé, občas větší, ale jak to trochu posekám bez problému, není problém tahat i 2-5 účtů zároveň, chce to jen znát svůj limit a vědět kdy plášťovat více, kdy méně.

I na mím noťasu 4gb, i3 , 2.0ghz dvoujádro, integrovaná grafika si vesele plášťuji na ezo celkem bez problému, i mě samotného to překvapilo. :)

Za těch 6 let swampu jsem si na to zvyknul, lagy jsou vždy, jde jen o to si na ně nějakým způsobem zvyknout a umět to vysekat, plášťovat sbírat tak, abych se to nekouslo/nepadlo to/nekoplo tě to...


Btw: týden zpět jsem expil wara z 100 na 110 na zvěři a 5k je málo. ;)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

BaaGoo
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 36
Registrován: pát 02. říj 2015 22:57:28
Má poděkování: 10×

Re: Lagy ve Swampu

Příspěvek od BaaGoo » pon 12. bře 2018 13:10:06

Vše záleží hlavně na taktu jednoho jádra. Pokud máš Z170 desku, můžeš ji flashnout a přetaktovat si procák nad jeho limit, i když nemáš odemčený násobič, samozřejmě pokud ti to chladič pobere. Jen je mi záhadou, že notebookové procesory většinou šlapou lépe, než high-end procesory na počítačích. Pamatuju si, že na i7 4700mq mi swamp skoro nikdy nelagoval a mohl jsem množit, jak se mi chtělo. Poté jsem Ekuru zapnul na své 8600k (OC na 5,3Ghz) a 1070 Ti, neutáhl jsem ani stejné množství ezo jako na starém NB s AMD grafikou. Každopádně pokud dám procesor do stock frekvence, výkon se rapidně sníži a lagy pociťuji dříve.

Takže jdi do BIOSu, nastav si clock prvního jádra na 3,1 GHz a zbytek třeba na 2,7, aby ti fakt to první jádro šlapalo na 3,1, protože teď ti to šlape na slabším clocku, díky všem čtyřem jádrům.

Ejsik
Zakladatel tématu
Lv.1
Lv.1
Příspěvky: 3
Registrován: ned 11. bře 2018 23:39:56

Re: Lagy ve Swampu

Příspěvek od Ejsik » stř 28. bře 2018 1:26:31

Díky všetkym za odpovede, môžme dať lock si myslim :)

Zamčeno

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Akiryu « pon 11:29 pm »
@schvarz,  Já mám v puse brčko a píšu tím brčkem
@ schvarz « pon 11:16 pm »
Neuznávám nikoho, kdo nepíše prstama u nohou
@ Trubice « pon 11:04 pm »
@Akiryu,  To jsem neřekl jen to není fér psát všemi deseti a nebo to tam datlovat jinak :) jde o styl
@ Akiryu « pon 10:44 pm »
@schvarz,  Noo, rád bych nesouhlasil, ale patří ti to! :D
@ schvarz « pon 10:30 pm »
To mam za to, že jsem na steak chtěl sypat petržel. Dobře mi tak. :D
@ schvarz « pon 10:30 pm »
Krájel jsem petržel a ukrojil jsem s ní i půl nehtu a bříško prstu :D
@ Akiryu « pon 10:29 pm »
@schvarz,  Jak se ti to podařilo, ti ruplo něco ve věži, tak jsi běžel do kuchyně a prostě si ho ufik!
@ schvarz « pon 10:29 pm »
Jenže teď mám nějak pokažený ty nervový zakončení v tom prstu a on mě nechce poslouchat no :D
@ schvarz « pon 10:28 pm »
No nepsal jsem úplně tím klasickým způsobem psaním všemi deseti, ale jak jsem byl do počítačů od ranýho věku a programoval jsem od asi 12 let, tak jsem uměl psát opravdu rychle víceméně všema deseti :D
@ Akiryu « pon 10:27 pm »
@schvarz,  To jsi psal už všema deseti, co? :D
@ schvarz « pon 10:27 pm »
Já jsem psával 140WPM, než jsem si uřízl kus ukazováčku, teď se dostanu jen na těch 100 už :(
@ Akiryu « pon 10:23 pm »
@schvarz,  Ale čísla klamou, Trubice je prostě lepší :(
@ schvarz « pon 10:02 pm »
Vždyť máte zhruba stejnou přesnost :D
@ Akiryu « pon 10:01 pm »
@Trubice,  Jsi chodil na ženskou školu? :o :lol: Joo, já se taky snažil naučit se psát všema deseti, protože pak si myslím, že by to bylo ještě lepší, ale prostě se ani zdaleka nedokážu dostat na takovou rychlost, na jaké jsem teď :-D Klidně zkus i tohle, to je sice anglicky, ale máš tam souvislý věty. https://play.typeracer.com
@ MoravskyPepin « pon 10:01 pm »
@Akiryu,  Myslím si, že je to o cviku, osobně jsem spokojen :D
@ Trubice « pon 10:00 pm »
Tak my jsme se to učily ve škole v programu ATF (all ten fingers) a znám kluka co se to naučil psát i s rukama za zády Pozn. u mě je tady problém, že to nejsou souvislé věty a trochu špatný design (jsem zvyklý dělat mezery)
@ Akiryu « pon 9:59 pm »
@MoravskyPepin,  Pořád dobrý ale :p
@ MoravskyPepin « pon 9:58 pm »
Tak s 65 WPM vás asi neohromím :D No nic není každý den posvícení :D
@ Trubice « pon 9:57 pm »
to nesmí :)
@ Akiryu « pon 9:56 pm »
Tak normálně píšu trošku pomaleji a chyby skoro nedělám, ale když se snažím fakt na rychlost, tak mi moje prsty občas sjedou někam a udělají neplechu :(
@ Trubice « pon 9:56 pm »
těch chyb tam xD
@ Akiryu « pon 9:55 pm »
@ Akiryu « pon 9:53 pm »
Tak mi dej chvilku :D
@ Trubice « pon 9:53 pm »
no tak to by mě zajímalo kolik dáš :)
@ Akiryu « pon 9:51 pm »
@Trubice,  Já osobně píšu jen šesti prstama... :-D
@ Trubice « pon 9:51 pm »
no tak ono je to spíše pro ty co umí psát všemi deseti :)
@ Akiryu « pon 9:50 pm »
@Trubice,  Je to zábava na chladné letní večery... :D
@ Trubice « pon 9:44 pm »
Jsem ani nevěděl, že něco takového je :)
@ Akiryu « pon 9:42 pm »
@MoravskyPepin,  Já se ptal první :P
@ MoravskyPepin « pon 9:32 pm »
@Akiryu,  Kolik máš? :D
@ Akiryu « pon 9:06 pm »
Docela by mě zajímalo, jak rychle píšete? :P https://10fastfingers.com/typing-test/czech
@ MoravskyPepin « pon 8:26 pm »
@TopTopiik, Jen si ho tam nech 😂😂
@ TopTopiik « pon 8:15 pm »
@qSTRoNgMANp, jednoduchá odpověď :lol: :lol:
@ qSTRoNgMANp « pon 8:08 pm »
@schvarz,  zmen risi
@ schvarz « pon 7:58 pm »
Říkám to už 2 roky - nemá existovat bonus, který téměř zdvojnásobí vaši odměnu. To je prostě hovadina. Hra má být vybalancovaná i bez toho, což samozřejmě není. :D
@ schvarz « pon 7:58 pm »
A pokud úlomky vyměňuješ, tak hodnota úlomku vychází na chabých 2,5kk
@ schvarz « pon 7:57 pm »
A že v keri máš 1,5kkk/hod za dropování úlomků? :D Škoda jen, že to je 6 stánků úlomků, což se prodává zhruba týden :D Takže když chci 15kkk vydělat, tak mám postavit 60 stánků s úlomky nebo jak? :D Jako 1 postava na splnění keri 1 potřebuje tak 70-80 úlomků. To bych musel sehnat 4 kupce na 1 hodinu v keri :D To úplně nevychází :D
@ schvarz « pon 7:56 pm »
A já se teda nebudu plácat v entu za 1,1kkk/hod, když nějakej jouda ve swampu má to samý :D
@ schvarz « pon 7:54 pm »
V modrý říši běží bonusy skoro nonstop. Tak půjdem jako všichni do modrý a válka říší bude o ničem :D Well done
@ schvarz « pon 7:54 pm »
Hra má bejt nastavená, aby žádný bonusy nebyly.
@ disaster1591 « pon 7:40 pm »
Tjn, aspon vidiet kto bez bonusov nemoze zit a musi stale nahanat yangy :lol:
@ blood70CZ « pon 7:21 pm »
:D jako brecet kvuli pokladne v 2k20 je haluz no
@ Akiryu « pon 7:21 pm »
Kde jsou ty časy, kdy bonusy nebyly :--)
@ disaster1591 « pon 6:31 pm »
Vzdy som sa tomu flathovi divil, teraz ho chapem s tymi danami :ignor:
@ Skullhlav « pon 6:30 pm »
Nene já nemusím mám svou říší :hello:
@ Kurinozka « pon 6:25 pm »
Králům se sebraly sloupy a teď i bonusy? Za chvíli nebude motivace toho krále ani dělat :D Udělal bych to tak, aby pokladna měla svoje minimum a maximum
@ Mionix « pon 6:20 pm »
@MoravskyPepin:lol:
@ MoravskyPepin « pon 6:19 pm »
@Mionix,  Ve žluté máme klid, ať nikam nechodí
@ qSTRoNgMANp « pon 6:19 pm »
@Skullhlav,  nechci ti nikterak radit, ale bacha na to co říkáš, sice ban asi nedostaneš, ale už budeš nadosmrti v mířidle týmu. :D
@ Lejno « pon 6:18 pm »
Už som zlty, kasa bude pretekať 😀
@ Mionix « pon 6:15 pm »
@Skullhlav,  My máme řešit vaše interní spory v říši? Nelíbí se vám to? Jděte do žluté, tam je kasa prázdná pořád, ne jen někdy. To by jste poznali teprve bolest. A opravdu netuším, co kdo do mě vrazil?
@ qSTRoNgMANp « pon 5:55 pm »
Preckvakněte se z toho, že bonus je samozřejmost, na to že samozřejmost není bonus, a když je tak toho využit, mimochodem, pokud chodite do entu za BMko, tak stačí jit do keri a máte za hodku jen při prodeji ulomku cca 1,5kkk. :)
@ schvarz « pon 5:19 pm »
Ale já kupříkladu nemám motivaci to zase spravovat :D Já se na tu hru jednoduše vykváknu, stejně jako X dalších lidí.
@ TopTopiik « pon 5:19 pm »
Já tam nechal i tak 10kkk, nemůžu za to, že Brahim tam nechal 3 :D
@ schvarz « pon 5:18 pm »
Sice z toho nejsem nadšenej, že jste to úplně vybrakovali tu kasu, ale když to Saggi takhle nastavil tu hru, tak co já můžu
@ Skullhlav « pon 5:18 pm »
Mionix píše: Do naschválů a nevraživosti v rámci stejné říše opravdu zasahovat nebudeme. Tak ať je klidně říše celý týden bez bonusů včetně bonusů ve válkách. Váš problém. :-)
Ale když se peníze vražej do vás joooo to se vám líbí :lol: :lol:
@ schvarz « pon 5:18 pm »
Jak říkám - když to ten systém umožňuje, tak tě z toho nemůžu úplně vinit
@ TopTopiik « pon 5:17 pm »
Ušetři mě hádky o tom, že to nekazíte

Kdo chatuje

offline Betty 
offline Empiron 
offline Fozzy 
offline Inferna 
offline LOGI06 
offline Mionix 
offline pikasek