Lagy

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
lama4ewer
Zakladatel tématu
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 15
Registrován: sob 30. říj 2010 12:24:28
Poděkoval:

Lagy

Příspěvek od lama4ewer » úte 09. říj 2018 21:50:08

Zdravím, mám velké problémy ve swampu s lagama.
Častokrát, když přepnu na buffa a zpět na hlavní pomocí alt tab, ani se mi hra nenačte a musím ji ukončit přes správce. Hledal jsem to zde na foru v mnoha tématech, vše sem zkoušel, i dát hru na minimální rozlišení, vše na nejnižší detaily a stále lagy jako prase. Přitom když naženu velkou bandu, necham pořádně namnožit, hlavní postava se mi ani nenačte, ale s buffem v blízkosti hlavní postavy se mi to ani nesekne. Počítačem to podle mě není, ale nechám to na odborníky:

Grafika - NVIDIA GeForce GTX 1050 - paměť 2048MB
Procesor - Intel core I5 - 2,5/3,5GHz, čtyřjádro
RAM - 8GB - frekvence paměti 2400MHz

Internetem to taky být nemůže, na wi-fi mam připojení kolem 40MB a přes kabel mezi 80 a 90MB. Zkoušel jsem oboje možnosti, nic nepomohlo..

Prosím někoho, kdo tomu opravdu rozumí, ať mi sem napíše něco, co by mi třeba i pomohlo, budu vděčný :)

Děkuji.

Uživatelský avatar
FluffyHero
Lv.19
Lv.19
Příspěvky: 215
Registrován: úte 12. pro 2017 21:18:01
Poděkoval: 170×
Má poděkování: 191×

Re: Lagy

Příspěvek od FluffyHero » úte 09. říj 2018 22:19:06

viewtopic.php?f=10&t=122723 viděl bych to tak, že tohle bude zdroj tvého problému

JohnDoe
Lv.21
Lv.21
Příspěvky: 319
Registrován: sob 01. pro 2012 12:19:48
Poděkoval: 184×
Má poděkování: 504×

Re: Lagy

Příspěvek od JohnDoe » úte 09. říj 2018 22:26:01

Spoiler:
lama4ewer píše:
úte 09. říj 2018 21:50:08
Zdravím, mám velké problémy ve swampu s lagama.
Častokrát, když přepnu na buffa a zpět na hlavní pomocí alt tab, ani se mi hra nenačte a musím ji ukončit přes správce. Hledal jsem to zde na foru v mnoha tématech, vše sem zkoušel, i dát hru na minimální rozlišení, vše na nejnižší detaily a stále lagy jako prase. Přitom když naženu velkou bandu, necham pořádně namnožit, hlavní postava se mi ani nenačte, ale s buffem v blízkosti hlavní postavy se mi to ani nesekne. Počítačem to podle mě není, ale nechám to na odborníky:

Grafika - NVIDIA GeForce GTX 1050 - paměť 2048MB
Procesor - Intel core I5 - 2,5/3,5GHz, čtyřjádro
RAM - 8GB - frekvence paměti 2400MHz

Internetem to taky být nemůže, na wi-fi mam připojení kolem 40MB a přes kabel mezi 80 a 90MB. Zkoušel jsem oboje možnosti, nic nepomohlo..

Prosím někoho, kdo tomu opravdu rozumí, ať mi sem napíše něco, co by mi třeba i pomohlo, budu vděčný :)

Děkuji.
je to stolní, nebo notebook? u ntb je slušná šance, že to neběží přes nvidii
os? desítky nebo něco staršího?

je to už nějaká doba co nehraju, ale pár obecných doporučení by se našlo a k zásadním změnám asi nedošlo
malé okno, koukat pod sebe, povypínat nesmysly ... čím méně se toho musí vykreslit, tím lepší šance, že se to nelagne
pokud to začne připomínat promítání obrázků, je dobré mít port někam za horizont a dojet si zpátky - většinou se to srovná
pokud to zčerná, je to mrtvé :)
a vybodni se na alt-tab ... 2 okna, klidně částečně přes sebe a přepínej to klikem do okna
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

lama4ewer
Zakladatel tématu
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 15
Registrován: sob 30. říj 2010 12:24:28
Poděkoval:

Re: Lagy

Příspěvek od lama4ewer » úte 09. říj 2018 22:37:03

Je to ntb a jedu na w10 :) Zkusím to, třeba to půjde, ale jak tak koukam, nejsem jedinej.. Tak doufám, že je chyba ve hře a ne v PC

JohnDoe
Lv.21
Lv.21
Příspěvky: 319
Registrován: sob 01. pro 2012 12:19:48
Poděkoval: 184×
Má poděkování: 504×

Re: Lagy

Příspěvek od JohnDoe » úte 09. říj 2018 22:57:39

mám tu ještě takové jedno nudné čtení, které ti sice nepomůže, protože v desítkách už to stejně nejde přes registry změnit ... ale lepší než drátem do oka
https://docs.microsoft.com/en-us/window ... di-objects
k tomu máš u ntb tak 90% šanci, že jedeš přes integrovanou grafiku a nic s tím nenaděláš, ani kdyby ses postavil na hlavu
a Fluffy může mít konec konců taky pravdu, pokud se problém objevil až v poslední době, můžou za to frantíci :)
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

lama4ewer
Zakladatel tématu
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 15
Registrován: sob 30. říj 2010 12:24:28
Poděkoval:

Re: Lagy

Příspěvek od lama4ewer » úte 09. říj 2018 23:16:49

A jak zjistím, že jedu na integrovanou grafiku prosím tě? Jsem technicky hrozně dřevěnej😂

NeverGiveUp96
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 30
Registrován: úte 11. zář 2018 12:21:27
Poděkoval: 42×
Má poděkování:

Re: Lagy

Příspěvek od NeverGiveUp96 » úte 09. říj 2018 23:32:33

Spoiler:
lama4ewer píše:
úte 09. říj 2018 21:50:08
Zdravím, mám velké problémy ve swampu s lagama.
Častokrát, když přepnu na buffa a zpět na hlavní pomocí alt tab, ani se mi hra nenačte a musím ji ukončit přes správce. Hledal jsem to zde na foru v mnoha tématech, vše sem zkoušel, i dát hru na minimální rozlišení, vše na nejnižší detaily a stále lagy jako prase. Přitom když naženu velkou bandu, necham pořádně namnožit, hlavní postava se mi ani nenačte, ale s buffem v blízkosti hlavní postavy se mi to ani nesekne. Počítačem to podle mě není, ale nechám to na odborníky:

Grafika - NVIDIA GeForce GTX 1050 - paměť 2048MB
Procesor - Intel core I5 - 2,5/3,5GHz, čtyřjádro
RAM - 8GB - frekvence paměti 2400MHz

Internetem to taky být nemůže, na wi-fi mam připojení kolem 40MB a přes kabel mezi 80 a 90MB. Zkoušel jsem oboje možnosti, nic nepomohlo..

Prosím někoho, kdo tomu opravdu rozumí, ať mi sem napíše něco, co by mi třeba i pomohlo, budu vděčný :)

Děkuji.
Počítač mám horší a seká se mi to stejně v tom swampu už roky, ale nějak jsem si na to zvykl.
Nicméně v poslední době je to fakt otřesný s těma lagama. :think:

Nehledej chybu v počítači, tím to není. ;)

lama4ewer
Zakladatel tématu
Lv.4
Lv.4
Příspěvky: 15
Registrován: sob 30. říj 2010 12:24:28
Poděkoval:

Re: Lagy

Příspěvek od lama4ewer » stř 10. říj 2018 0:00:59

Tak mirny lagy pochopim, ale to, ze se mi to i pri mensi skupince vypne, to uz nechapu😂

Uživatelský avatar
MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Příspěvky: 1177
Registrován: úte 10. pro 2013 11:07:07
Poděkoval: 373×
Má poděkování: 329×

Re: Lagy

Příspěvek od MostEVILEK » stř 10. říj 2018 5:47:05

JohnDoe píše:
úte 09. říj 2018 22:57:39
mám tu ještě takové jedno nudné čtení, které ti sice nepomůže, protože v desítkách už to stejně nejde přes registry změnit ... ale lepší než drátem do oka
https://docs.microsoft.com/en-us/window ... di-objects
k tomu máš u ntb tak 90% šanci, že jedeš přes integrovanou grafiku a nic s tím nenaděláš, ani kdyby ses postavil na hlavu
a Fluffy může mít konec konců taky pravdu, pokud se problém objevil až v poslední době, můžou za to frantíci :)
Od toho aby hra jela na silnější GK je snad v lancheru nastavení ne ?
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

JohnDoe
Lv.21
Lv.21
Příspěvky: 319
Registrován: sob 01. pro 2012 12:19:48
Poděkoval: 184×
Má poděkování: 504×

Re: Lagy

Příspěvek od JohnDoe » stř 10. říj 2018 8:12:32

launcher se pokusí vybrat...

která karta kreslí a jak moc dostává zabrat, je vidět třeba v GPU-Z
je tam i standalone mód, takže netřeba instalovat
https://www.techpowerup.com/gpuz/
Hraju si, abych nezlobil...
Temuchin

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ pikasek « úte 10:43 pm »
@TomasFoxx :  :think: :heart:
@ TomasFoxx « úte 10:39 pm »
@pikasek :  hrdinové se aktualizujou vždycky v celou, takže ty cb co tam byly jsou od začátku války do 8 (těch 11 minut) :D
@ pikasek « úte 8:43 pm »
Asi to bude jenom do osmi
@ pikasek « úte 8:42 pm »
GM ? na statistikách jsou nějak blbě cb :P
@ Borda91 « úte 8:42 pm »
a ty staty :D :D
@ JohnDoe « úte 8:02 pm »
chci dva draky, 4 nejlepší košťata a půl skladu elíků L+ - ne že bych o ně snad příšel, ale ta šance tam nepochybně byla...
@ Ivetka « úte 7:50 pm »
super, díky
@ Lacius « úte 7:49 pm »
@Mionix :  :up:
@ Mionix « úte 7:39 pm »
Poprosím. O náhradu elixírů si můžete požádat na supportu hry, stejně jako třeba při pádu HG a podobně. Na supportu stačí nick postavy + jaké elíky jste použili. Jinak maličké upozornění, kdo by chtěl podvádět a žádat něco, co neklikl, tak může očekávat zaslouženou odměnu. :lol:
@ Borda91 « úte 7:26 pm »
@TomasFoxx :  nechtěl bych :D
@ Ivetka « úte 7:26 pm »
si zkus sehnat elíky před valkou ;) dost nemožný
@ TomasFoxx « úte 7:26 pm »
@JohnDoe :  :D :D Lka klikat je hnus
@ Ivetka « úte 7:18 pm »
souhlasím
@ TomasFoxx « úte 7:15 pm »
@Mionix :  je nějak možný abych ještě před "novou" válkou dostal náhradu elíků? xD L+ teď nikde neseženu už
@ Mionix « úte 7:15 pm »
@All :  Povedlo se nám dohnat GA. Za chvíli bude u PC a řešit problém. Omlouváme se.
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
akorát to nedává cb ani :D
@ Borda91 « úte 7:12 pm »
Nedává to pry CB
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
resp. 5 nás tu je
@ TomasFoxx « úte 7:12 pm »
ale ta válka funguje
@ Borda91 « úte 7:11 pm »
Dejte pozor na nepřatelské sabotáže...to už jsou i GMka proti nám? :D
@ INParadise « úte 7:10 pm »
To je válka už jako aréna ne? Pro 20 nejrychlejších. A ještě jí dáme na 10 ráno :D:D:D:D
@ TomasFoxx « úte 7:10 pm »
:D :D :D
@ Borda91 « úte 7:10 pm »
To je tak když chceš být rychlejší než ostatní :D
@ pikasek « úte 7:10 pm »
@TomasFoxx :  máš být žid jak my a neklikat je vubec ;)
@ TomasFoxx « úte 7:09 pm »
rip hodinový elíky
@ Krudan « úte 7:05 pm »
@JohnDoe :  Ale dik Temuchin, aspon som si konecne uvedomil jaka je healer sranda a po vrateni sa som vytvoril vlastneho :)
@ INParadise « úte 7:04 pm »
Krása zase :D
@ Kaenos « úte 7:03 pm »
Víme o tom, sháníme GA
@ Theopizit « úte 7:03 pm »
co bude s tou válkou?
@ TomasFoxx « úte 7:03 pm »
pokákla se válka, některý to pustilo a ostatní ne :D
@ pikasek « úte 7:02 pm »
nějaké gm ? Nejde nás vlést do war
@ JohnDoe « úte 7:02 pm »
dovedu si představit minimálně dvě různé postavy od kterých by se teď mohl GA odrážet, a ani jedna nesouvisí s prací :)
@ Borda91 « úte 7:01 pm »
skvěla war :D
@ Krudan « úte 7:00 pm »
@JohnDoe :  To bolo od teba hnusne :D Tak ci tak som postavu ferovo vyhral v stavke :P aj ked uz ani nepametam co bola zac xD ci to bola nejaka otazka? To je fuk :D
@ Mionix « úte 6:58 pm »
@JohnDoe :  Právě že musím nějak nasimulovat, aby se GA měl od čeho odrazit. Ono většinu věcí se hrozně špatně dohledává. :D
@ JohnDoe « úte 6:56 pm »
O tom se nehádám, chtěl jsem ji uvést v obecné podvědomí... Postavu jsi dostal, že jsem byl ožralej jako prase :) a tys byl první známá postava po ruce... ani to nevadí - jen to zrakvení byl takový nežádoucí konec
@ Krudan « úte 6:50 pm »
@JohnDoe :  Mozes byt hrdy Temuchin :) malo kto by s tou postavou nalozil presne podla tvojich ocakavani :) Do slova som splnil do bodky co si po mne chcel a to ani nebol dovod preco som tu postavu dostal :) Mozes byt spokojny :) Limba si tu uz pameta kazdy :)
@ JohnDoe « úte 6:48 pm »
po smajlíku to už tak úplně neodpovídá, ale budiž - své dny slávy si nepochybně užila :D
@ Krudan « úte 6:40 pm »
@JohnDoe :  Ano a bola mi dana zo slovami aby zazila posledne dni svojej slavy co sa stalo :) A ze ak by som niekedy koncil, nech ju darujem alebo s nou urobim co ja chcem a to som aj urobil :)
@ JohnDoe « úte 6:38 pm »
@Krudan :  pochop, byl jsi poslední zodpovědná postava... pro mne je v podstatě nezajímavé, kdo ji zrakvil... důvěra byla daná tobě, a je úplně nepodstatný, na koho jsi ji převedl ... zdravá postava šla tobě
@ Krudan « úte 6:31 pm »
@JohnDoe :  Limbo zabil tak treti majitel po mne.. :D tam je perma myslim..

Som daroval postavu ked som koncil naposledy. :)
@ JohnDoe « úte 4:51 pm »
@Mionix :  nesimuluj :D
@ Mionix « úte 4:29 pm »
@Seamus :  Má pravdu ten chlapec. Nasimuloval jsem a předal GA.
@ JohnDoe « úte 4:24 pm »
@Krudan :  když už tě tu vidím, zdálo se mi to, nebo jsi Limbo zabil?
@ Krudan « úte 2:47 pm »
@Seamus :  To vyzera na bug v tom pripade.. mozno team nechal omylom, mozno pre nejake dovody schvalne, nvm.
@ JohnDoe « úte 2:37 pm »
@Seamus :  tak budeš rychlej jako vítr, buď rád, některé historické anomálie se nemažou :) třeba to bude ten případ
@ Hakan « úte 1:59 pm »
:help: :help: :help: :help:
@ Seamus « úte 11:20 am »
@Krudan :  ale ide to natočiť aj tam, kde už to v základe je...
@ TomasFoxx « úte 10:23 am »
@ TomasFoxx « úte 9:25 am »
@Moonlight5 :  drš
@ tyranka « úte 8:27 am »
@Moonlight5 :  děkuju
@ Moonlight5 « úte 8:26 am »
@tyranka :  Brko jako upomínkový předmět a 5 dní VIP 😄
@ tyranka « úte 8:04 am »
vážení klikal někdo včera na husu a podělí se o odměnu :-) předem děkuju
@ Krudan « úte 1:00 am »
@Seamus :  Vzdy sa dalo len to vecsinou neslo kôli tomu ze vecsina botiek ma uz v zaklade ten bonus.
@ Seamus « pon 8:59 pm »
Nie je chyba aj to, že do bot ide natočiť rýchlosť pohybu? Kedysi to tak nebývalo aspoň čo si pamätám, teda okrem dračích. ale teraz mi to skáče do všetkých.
@ Krudan « pon 8:47 pm »
@INParadise :  Ked uz nic ine tak mam plny block list deciek ako si ty a tiez scrollovat nejde :)
@ INParadise « pon 4:21 pm »
Krudane, když nemáš kamarády tak ti tam nepůjde rollovat dolů...
@ Lejno « pon 12:53 pm »
@Krudan :  Mne to funguje tiež bez problemu.
@ Krudan « pon 11:07 am »
@Mionix :  Screenshot toho nemam ako urobit no.. :D
Myskou to urcite nieje.. funguje vsade bezchybne.. a neviem kde inde by mohol byt problem potom este.. naviac funguje aj pri inych funkcionalitach.
@ Hakan « pon 8:27 am »
Nudaaaaa :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:

Kdo chatuje

offline Mionix