Stránka 2 z 2

Re: Lagy

Napsal: stř 10. říj 2018 10:08:24
od Anderson
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..

Re: Lagy

Napsal: stř 10. říj 2018 12:19:41
od lama4ewer
Okej, takze s tim nic neudelam? :D

Re: Lagy

Napsal: stř 10. říj 2018 12:26:55
od Cepino
Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera. Shopy minimální okna minimalizovaná na liště.

Re: Lagy

Napsal: stř 10. říj 2018 12:47:25
od NeverGiveUp96
Cepino:
Spoiler:
Cepino píše:
stř 10. říj 2018 12:26:55
Jen takový technický poznatek. Když mám zaplé na jednom PC herní okno, na něm hraji, tak jsem bez lagů, ale jak k němu zapnu další okno a tyto dvě se mi překrývají, tak to první, původní začne šíleně lagovat. Po vypnutí druhého první zas jede normálně.

Já jsem nad tím dávno zlomil hůl a již léta hraji na dvou PC najednou. Na hlavním PC mám jedno okno s hlavní postavou a na druhém PC mám shopy plus bufera.
Tohle mi dlouhé roky taky vrtalo hlavou. Proč když ve swampu množím dost, tak jeden účet jede úplně plynule a druhý kolikrát černá obrazovka nebo s ním ani nepohnu. Přitom kdybych vypl to jedno, tak to druhé záhadně najednou rozmrzne a pojede úplně normálně. :)

Tohle je fajn na Kerri/Hg/Entarianu, že člověk tam seká ať už bosse/hrad/přístav sotva 2-3 skupiny, žádné lagování a vydělá víc než ve swampu.
Swamp dřív roky už lagoval, ale člověk si na to zvykl, ale poslední dobou to je extrém.

Mrzí mě co se na Ekuře děje. Strašně moc hráčů zabanováno, Hg věci skoro neprodejný, mapy poloprázdné, válka a swamp díky lagům nehratelné.
Přitom tým se snaží a třeba magické formule a obarvení dračího brňka se fakt povedly. :+:


Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.

Re: Lagy

Napsal: stř 10. říj 2018 18:27:18
od Anderson
NeverGiveUp96 píše:
stř 10. říj 2018 12:47:25



Anderson:
Spoiler:
Anderson píše:
stř 10. říj 2018 10:08:24
Ahoj, bohužiaľ mám rovnaké problémy ako ty, mám notebook, ktorý mi rozťahá hocijakú hru, ale ak sa jedná o metin, tak je na to môj notebook krátky pretože ako JohnDoe poznamenal, Nvidia sa nejako s metinom nekamaráti a môžeš robiť čokoľvek a jednoducho metin na nvidii nespustíš a ťahá ho na integrovanej grafike, ver mi snažil som sa to riešiť xy spôsobmi, popozeral som xy tutoriálov a návodov, ako to prehodiť, ale jednoducho nič nefunguje. jediné čo s tým dokážeš urobiť je povypínať efekty v launcheri (vyhlaďovanie, stíny) hrať v čo najmenšom okne a v tomto prípade hra ide ako tak normálne, ale čo sa týka swampu, tam je to márne, či už si na stolnom PC alebo na notebooku, swamp dokáže zalagovať totálne všetko :D bohužiaľ je to smutné, ale ak máš notebook s nvidiou, tak jediné čo ti zostáva je, pozerať sa na hru z roku raz dva ako ti seká na stroji za xy stoviek €..
Tak možnost je jít Entarian, kde vyděláš víc jako ve swampu(záleží kde) a jelikož tam taháš pár příšer, tak lagy nebo tak nehrozí.
Do hradu to chce pořádného ninju s výbavou, nicméně přístav s bmkem se dá zvládnout a náklady na výbavu nejsou tak velký a vydělal jsem o dost víc jak ve swampu. Řekl bych, že člověk na výběr nemá, v kerri vyděláš strašně málo, hg věci neprodejný, swamp nehratelný. Nic kromě entu už ani nezbývá na důstojný výdělek.
Problém ale nastáva presne v tom, že zatiaľ čo do entarianu potrebuješ výbavu a postavu za xy kkk a zarobíš tam, 2kkk za hodinu, (neviem presne, koľko, ak sa mýlim opravte ma) tak mne do swampu stačí výbava na dropovi za 5kkk, potom buff výbava za 4kkk a spravím za 2hodiny 1,5kkk...Takže podľa mojej logiky sa mi jednoducho neoplatí naliať do postavy mnohonásobne viac yangov, len preto, aby som zarobil o trochu viac.. Ako hej tie lagy mi vadia, ale rozhodne nemám také obrovské lagy ako tu vy popisujete a to hrám na notebooku kde mi to teda ide na integrovanej grafike...Sem tam to musím vypnúť cez správcu keď to fakt moc premnožím, ale rozhodne to nie je rutina a ani necítim nejaký obrovský rozdiel v lagoch vo swampe teraz a napr polroka dozadu, stále je to to isté..

Re: Lagy

Napsal: čtv 11. říj 2018 10:36:55
od LordGabriel
Ja mám trochu iný problém, vo war aj na námestí alebo na rôznych mapách sa mi stáva že pri utekaní sa mi obraz kúsne cca na 1,5s a následne sa mi odkúsne na tom istom mieste(čakal by som, že ma to posunie o vzdialenosť úmernú času zaseknutia). Na druhú stranu pri sekaní vo swampe tento problém pri prebiehaní nemám. Tam už je to štandart lagov k premnoženiu ... Nemáte niekto nejaký nápad ? :D