Swamp s procákem I3 ? :)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 16:58:16

Zdravím,
tento dotaz je směřovaný spíš na lidi co se alespon trochu víc vyznají a né každého kdo pouze prošel informatikou na základní škole :D

Chtěl bych se vrátit po dlouhé době zas na ekuru,ale vím že tady to byl věčný problém s lagama a to obvzlášť teda když mluvím o swampu.Mám v kompu i3 která má takt 3,7ghz (sice 2 jadra) ale pokud si dobře pamatuji tak metin jede jen na jednom jádře. A nwm jestli je potřebné k plynulé hře kupovat procák od intelu s taktem 4 a vic ghz,nebo to budou vyhozene penize.Jde mi oto že se tedy rozhodnu zase začít a věnovat tomu svůj čas a odměnou mi budou lagy ve swampu,ktery mi tu hru akorat znepříjemní a skončím u fifi :D


Jinac grafika : Sapphire Dual-X R7 370 2G D5, 2GB
A 8gb ram
:fight:

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 19×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:16:55

Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
ObrázekWashupObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
238k+minut
5xP
Full bio
Drop/Obrana
Hotova
5.4k+
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 17:22:30

Takže mi chcete říct že se s tím i po tolika letech nic neudělalo ? :roll: :(

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 19×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:24:00

Mno swamp je furt stejný , neřekl bych že je nějáká změna.
ObrázekWashupObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
238k+minut
5xP
Full bio
Drop/Obrana
Hotova
5.4k+
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 27
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 20×
Má poděkování: 10×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 17:26:51

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

disaster1591
Lv.19
Lv.19
Příspěvky: 218
Registrován: čtv 08. bře 2018 12:28:41
Poděkoval: 55×
Má poděkování: 38×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od disaster1591 » čtv 20. pro 2018 17:35:59

Ahoj. Ako stolny pocitac kde hravam ekuru aj som chodil swamp som mal 5 rokov stary pc poskladany asi za 400e s i3 2jadrom tusim 3,4ghz(neviem presne) grafika niaka multimedialna 630 od gerforce,8gb ram a ked som sa naucil mnozit a poznal hranice svojho pc tak to islo pekne, obcas sa mi stalo ze som musel ukoncit ekuru cez spravcu ale vacsinou ked dosiel buff,aura a rapidne sa to premnozilo. Myslim,ze s tvojim pc ked sa to tiez naucis to budes davat napohodu :)
Ps: za swamp aura+buff vip+premko okolo 1,2-1.3 som dal vzdy cisto yang pruty a to som nezbieral bylinky,premeny atd

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 19×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:41:11

malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
ObrázekWashupObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
238k+minut
5xP
Full bio
Drop/Obrana
Hotova
5.4k+
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 27
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 20×
Má poděkování: 10×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 18:16:58

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:41:11
malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
Taj 2.5 za swamp je možný snad jen s bonusama z cechu a říše ne? :D bez toho co vim se dá dát tak 1.7 za 2 hodinky ;)
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Uživatelský avatar
Cepino
Lv.38
Lv.38
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 14. bře 2012 10:01:55
Poděkoval: 972×
Má poděkování: 1371×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od Cepino » čtv 20. pro 2018 21:43:53

Na starém PC jsem jen čichl k množiči a zatuhl mi obraz. Co mám i7 s 8GB RAM, tak asi 1000x lepší. I když maxi množiče také nedávám. Tak že za mě, lepší procesor a více paměti samozřejmě pomáhá. Co jsem tak za ta léta vysledoval, tak grafika jen dle mého názoru na lagy ve swampu moc vliv nemá.

Jinak člověk nemůže čekat, že když namnoží 10.000 příšer, k tomu 10.000 dropu na zemi a k tomu veškeré animace, že to bude jakýkoliv PC zvládat. Upřímně, neznám jinou hru, kde by jste bojovali s takovým množstvím příšer. Možná takové jsou, ale nemám tu čest.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Uživatelský avatar
malamira
Lv.6
Lv.6
Příspěvky: 27
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 20×
Má poděkování: 10×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » pát 21. pro 2018 14:37:37

Zkrátka, pokud chystáš kupovat něco čistě kvůli metinu tak na to prď, Intel je teď drahý jako kráva a celkově ten výkonový rozdíl je minimální o proti ryzenu druhé generace,
můj tip: https://www.czc.cz/amd-ryzen-5-2600/233925/produkt
https://www.czc.cz/crucial-ballistix-sp ... 74/produkt
https://www.czc.cz/gigabyte-b450-aorus- ... 37/produkt

Jako člověk co má doma Ryzen 7 1700 a 3000 Mhz RAM k tomu, ti můžu říct že s tim novějšim Ryzenem to bude ještě lepší co se týče swampu ;) :fight:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Seamus « pon 8:59 pm »
Nie je chyba aj to, že do bot ide natočiť rýchlosť pohybu? Kedysi to tak nebývalo aspoň čo si pamätám, teda okrem dračích. ale teraz mi to skáče do všetkých.
@ Krudan « pon 8:47 pm »
@INParadise :  Ked uz nic ine tak mam plny block list deciek ako si ty a tiez scrollovat nejde :)
@ INParadise « pon 4:21 pm »
Krudane, když nemáš kamarády tak ti tam nepůjde rollovat dolů...
@ Lejno « pon 12:53 pm »
@Krudan :  Mne to funguje tiež bez problemu.
@ Krudan « pon 11:07 am »
@Mionix :  Screenshot toho nemam ako urobit no.. :D
Myskou to urcite nieje.. funguje vsade bezchybne.. a neviem kde inde by mohol byt problem potom este.. naviac funguje aj pri inych funkcionalitach.
@ Hakan « pon 8:27 am »
Nudaaaaa :shoot: :shoot: :shoot: :shoot:
@ Mionix « ned 6:33 pm »
@Krudan :  Nemohu nasimulovat. Zkoušel jsem na dvou postavách, funguje normálně.
@ Kaenos « ned 2:03 pm »
Dnes ve 20:05 bude spuštěna soutěž OX. Těšíme se na Vás.
@ Krudan « ned 1:08 pm »
@Seamus :  Nie stale.. vela krat to blbne
@ Seamus « ned 1:00 pm »
@Krudan :  ide to normalne
@ Krudan « ned 12:57 pm »
Team, bolo vam uz nahlasene ze velmi blbne scrollovanie v friendliste alebo mozem robit ticket? Mysou to nieje, aj klikanie na posun sipkou blbne dost.
@ Alkoholik « ned 11:28 am »
ktory mi zvysil DMG z 15K az na 17K.. aaaale pomaly je, malicke nozky, cupka si
@ TomasFoxx « ned 2:08 am »
tak s tou husou to je tak, že když upečete první, dostanete jí upečenou a můžete otevřít 11.11. Když pak upečete druhou tak je táááák úúúúúúúúúžasná (nebo to je možná jen moje :o) že si jí vyžádá sám císař a vám za ní nechá pštrosa :D Podle mě lepší než to bylo minulej rok, takže :up: :up: :up: :up:
@ LordGabriel « sob 11:05 pm »
rip vemola
@ Ariyon « pát 7:30 pm »
@ZbojniX :  medvědy v 1. městě, dokud ti to nebude po zabití psát ''To by mohlo stačit.''
@ ZbojniX « pát 7:21 pm »
ake medvede zabijat na med lebo biolog ukazuje stale 195. dik
@ TomasFoxx « pát 5:25 pm »
@Ivetka :  ranní ptáče dál doskáče
@ Ivetka « pát 5:18 pm »
Trošku dost
@ Mionix « pát 5:00 pm »
@Ariyon :  Co jsem tak zaslechl, tak quest byl trošku předělán, ale zas myslím, že se husa nemusí kontrolovat co pár hodin. :-)
@ Ivetka « pát 5:00 pm »
Jako mám jí vyzvednout v půl 5 ráno (klapklap) :D
@ Ariyon « pát 4:58 pm »
Ale 12 hodin je opravdu dost, to má Ivet pravdu. Minulý rok si šlo vybrat mezi obyč a královskou (délka pečení)
@ Ariyon « pát 4:55 pm »
@TomasFoxx :  Nee jen tak na 8mi 🤣
@ Mionix « pát 4:48 pm »
@Ariyon :  Netuším.
@ Ivetka « pát 4:45 pm »
12 hodin pečení husy? To bude dobře černá. :ouch: :ouch: :ouch:
@ TomasFoxx « pát 4:29 pm »
@Ariyon :  ty to zas pojedeš všude co..😂😂
@ Ariyon « pát 4:29 pm »
@Mionix :  :hello: Do kdy bude?
@ TomasFoxx « pát 4:26 pm »
@Mionix :  sz
@ Mionix « pát 3:57 pm »
Myslím, že Husa je již spuštěna, jen je "asi" třeba pro objevení questu nutno vypnout a zapnout okno.
@ Hakan « čtv 10:37 pm »
:hello:
@ Lejno « čtv 10:25 pm »
@TomasFoxx :  no ved to je jasné, ale ty si mi ešte nevyplatil, tak neskáč 😅
@ TomasFoxx « čtv 9:49 pm »
@Lejno :  ale musis aspon 100kk za info😂😂
@ Akrostichon « čtv 9:41 pm »
👋
@ Lejno « čtv 9:10 pm »
Ak chce niekto info o stitu zo zasvecka pm v hre
@ beniamino « čtv 2:53 pm »
@Lejno :  styd se
@ Mionix « čtv 10:30 am »
@Ariyon :  :up:
@ Ariyon « čtv 9:27 am »
@Mionix :  :hello: Máte v SZ ☺️
@ Mionix « čtv 9:07 am »
Nemá prosím někdo kontakt na nick na foru: Vossenisimo ??
@ TomasFoxx « stř 10:49 pm »
@Trubice :  máš mi jít pomoct
@ Trubice « stř 8:20 pm »
Fox mi utekl do entu :( hroutí se mi život
@ Kaenos « stř 7:55 pm »
@Lejno :  Gratuluji :clap:
@ Lejno « stř 3:15 pm »
Ja som úspešne hodil 0 dyni :whistle:
@ tyranka « stř 10:08 am »
@Mionix :  se nám jako směješ? no počkej na tebe taky dojde :lol:
@ Mionix « stř 10:07 am »
:lol:
@ tyranka « stř 10:02 am »
tak jsem dostala nadané :-) takže prý úchyláci nejsme, jen nás to baví :heart: :heart: :chunjo:
@ tyranka « stř 9:44 am »
:chunjo: úchyláci, závisláci se z nás stávají :heart: , ale není to jen o nás i hráči ve hře nám pomáhají po svém dropem dýní a kopáním vosků za což jim patří nejen ty yangy co z toho mají ale i naše díky :heart: :joy:
@ TomasFoxx « stř 9:23 am »
@tyranka :  já jsem rád že chytim pár nožíků a vy takhle.. 😂😂
@ tyranka « stř 6:10 am »
jinak to děláme pro toto: https://www.ekura.cz/statistiky/sindicate/cechy :-) všechny body jsou za eventy
@ tyranka « stř 6:02 am »
@TomasFoxx :  odpovím ti já místo cepina: prostě někteří z nás nespí a jsou závisláci a poctivě od začátku sází a ne na jedné postavě. když koukneš na roky zpět zjistíš že toto je náš oblíbený event a pravidelně vyhráváme a i občas něco vytvoříme. upozorním, že event děláme ve 4 lidech
@ NemasZac « úte 11:31 pm »
tyvole
@ TomasFoxx « úte 11:27 pm »
tyvole cepi, jsme našli místo vašeho cechu v ohnivce, jak to sakra děláte? xD jinak fakt pěkný to máte teda :D
@ ZbojniX « úte 9:43 pm »
event v stvrtok konci?
@ Sempresiva « úte 6:30 pm »
@MoravskyPepin :  :lol: :lol:
@ MoravskyPepin « úte 5:33 pm »
@Mionix :  Kde mám SZ? Dáda Patrasová je legenda, je to celé podplacené
@ TomasFoxx « úte 4:42 pm »
@Mionix :  zas to máte rozbitý, chybí tam moje jmeno
@ TomasFoxx « úte 4:07 pm »
jde se gambliiiiiiiiiit
@ Mionix « úte 4:01 pm »
@TomasFoxx :  Tak snad opraveno, již můžeš gamblit.
@ Lejno « úte 2:13 pm »
Dostane po ušoch
@ Mionix « úte 1:51 pm »
@TomasFoxx :  Fox překousal napájecí kabel.

Kdo chatuje

offline Kaenos 
offline Mionix 
offline Saga