Swamp s procákem I3 ? :)

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 16:58:16

Zdravím,
tento dotaz je směřovaný spíš na lidi co se alespon trochu víc vyznají a né každého kdo pouze prošel informatikou na základní škole :D

Chtěl bych se vrátit po dlouhé době zas na ekuru,ale vím že tady to byl věčný problém s lagama a to obvzlášť teda když mluvím o swampu.Mám v kompu i3 která má takt 3,7ghz (sice 2 jadra) ale pokud si dobře pamatuji tak metin jede jen na jednom jádře. A nwm jestli je potřebné k plynulé hře kupovat procák od intelu s taktem 4 a vic ghz,nebo to budou vyhozene penize.Jde mi oto že se tedy rozhodnu zase začít a věnovat tomu svůj čas a odměnou mi budou lagy ve swampu,ktery mi tu hru akorat znepříjemní a skončím u fifi :D


Jinac grafika : Sapphire Dual-X R7 370 2G D5, 2GB
A 8gb ram
:fight:

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 22×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:16:55

Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

rajndo77
Zakladatel tématu
Lv.2
Lv.2
Příspěvky: 8
Registrován: ned 18. kvě 2014 21:30:59
Poděkoval:
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od rajndo77 » čtv 20. pro 2018 17:22:30

Takže mi chcete říct že se s tím i po tolika letech nic neudělalo ? :roll: :(

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 22×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:24:00

Mno swamp je furt stejný , neřekl bych že je nějáká změna.
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 35
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 23×
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 17:26:51

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

disaster1591
Lv.20
Lv.20
Příspěvky: 279
Registrován: čtv 08. bře 2018 12:28:41
Poděkoval: 62×
Má poděkování: 47×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od disaster1591 » čtv 20. pro 2018 17:35:59

Ahoj. Ako stolny pocitac kde hravam ekuru aj som chodil swamp som mal 5 rokov stary pc poskladany asi za 400e s i3 2jadrom tusim 3,4ghz(neviem presne) grafika niaka multimedialna 630 od gerforce,8gb ram a ked som sa naucil mnozit a poznal hranice svojho pc tak to islo pekne, obcas sa mi stalo ze som musel ukoncit ekuru cez spravcu ale vacsinou ked dosiel buff,aura a rapidne sa to premnozilo. Myslim,ze s tvojim pc ked sa to tiez naucis to budes davat napohodu :)
Ps: za swamp aura+buff vip+premko okolo 1,2-1.3 som dal vzdy cisto yang pruty a to som nezbieral bylinky,premeny atd

Uživatelský avatar
kukis
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 33
Registrován: pát 09. úno 2018 15:49:19
Poděkoval: 22×
Má poděkování: 19×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od kukis » čtv 20. pro 2018 17:41:11

malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
_____________________________________________________

"Smrt je jako vítr, vždy při mém boku."
"Má čest mě již dávno opustila."
"Je jediným účelem listu opadnout?"

Uživatelský avatar
malamira
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 35
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 23×
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » čtv 20. pro 2018 18:16:58

kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:41:11
malamira píše:
čtv 20. pro 2018 17:26:51
kukis píše:
čtv 20. pro 2018 17:16:55
Swamp se bude lagovat i s new generací i30 :'D Je to jedno co máš :D
To bych netvrdil, já jsem přecházel z I5-3550 na ryzen 7 1700 OC 3.7 GHZ na všech jádrech a od té doby po lagách ani památky, spíš narážim na možnosti servru alias hry kolik to ještě snese :lol: :lol: je jasné že když tam máš stovky příšer + tak s tím nic víc neuděláš, btw 16 Gb RAM 3000 MHZ + gtx 980/ teď už gtx 1080ti a jedu bomby ;) za swamp s prémkem + VIP = 2 hodiny zisk 1.2kkk yang na ezách (včetně prodeje prutů) a to jsem lempl co to množení fláká :lol:
Mno ale ty nedáváš 2.5 za swamp a nemnožíš pořádně :D
Taj 2.5 za swamp je možný snad jen s bonusama z cechu a říše ne? :D bez toho co vim se dá dát tak 1.7 za 2 hodinky ;)
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Uživatelský avatar
Cepino
Lv.38
Lv.38
Příspěvky: 1808
Registrován: stř 14. bře 2012 10:01:55
Poděkoval: 952×
Má poděkování: 1360×

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od Cepino » čtv 20. pro 2018 21:43:53

Na starém PC jsem jen čichl k množiči a zatuhl mi obraz. Co mám i7 s 8GB RAM, tak asi 1000x lepší. I když maxi množiče také nedávám. Tak že za mě, lepší procesor a více paměti samozřejmě pomáhá. Co jsem tak za ta léta vysledoval, tak grafika jen dle mého názoru na lagy ve swampu moc vliv nemá.

Jinak člověk nemůže čekat, že když namnoží 10.000 příšer, k tomu 10.000 dropu na zemi a k tomu veškeré animace, že to bude jakýkoliv PC zvládat. Upřímně, neznám jinou hru, kde by jste bojovali s takovým množstvím příšer. Možná takové jsou, ale nemám tu čest.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Uživatelský avatar
malamira
Lv.7
Lv.7
Příspěvky: 35
Registrován: pát 17. led 2014 20:19:13
Poděkoval: 23×
Má poděkování:

Re: Swamp s procákem I3 ? :)

Příspěvek od malamira » pát 21. pro 2018 14:37:37

Zkrátka, pokud chystáš kupovat něco čistě kvůli metinu tak na to prď, Intel je teď drahý jako kráva a celkově ten výkonový rozdíl je minimální o proti ryzenu druhé generace,
můj tip: https://www.czc.cz/amd-ryzen-5-2600/233925/produkt
https://www.czc.cz/crucial-ballistix-sp ... 74/produkt
https://www.czc.cz/gigabyte-b450-aorus- ... 37/produkt

Jako člověk co má doma Ryzen 7 1700 a 3000 Mhz RAM k tomu, ti můžu říct že s tim novějšim Ryzenem to bude ještě lepší co se týče swampu ;) :fight:
Obrázek Bjarni Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek 549 6 13 17 P

Odpovědět

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ qSTRoNgMANp « pon 9:39 pm »
Asi opustim práci, abych stihal eventy, ktere se objevi out of nowhere. :D
@ MoravskyPepin « pon 9:38 pm »
Kdyžtak je OX, kdo by chtěl a nevěděl
@ TomasFoxx « pon 9:36 pm »
@MoravskyPepin :  diky
@ MoravskyPepin « pon 9:36 pm »
@TomasFoxx :  Pěkná citace
@ TomasFoxx « pon 9:36 pm »
MoravskyPepin píše: @Kaenos :  Nervy nervy nervy, jako by nestačilo že to některé seklo a museli čekat než se někteří pohnou, ale ještě se vám GMka motají do cesty (Nezkoušejte na mě nějaké že jste průchozí o jednoho z vás jsem se sekl) NERVY. Ale jako díky za steep žejo <3
ok
@ MoravskyPepin « pon 9:35 pm »
@TomasFoxx :  Nebreč
@ TomasFoxx « pon 9:34 pm »
stačilo by třeba i jen na 10 sekund, aby prostě všichni měli šanci vystartovat stejně :D
@ qSTRoNgMANp « pon 9:30 pm »
26 MIN před eventem, ok tho ... :D
@ TomasFoxx « pon 9:28 pm »
nešlo by ten steeple nastavit tak jako teď fungují stánky vs hráči? :D že by se prostě dalo procházet mezi sebou :D
@ MoravskyPepin « pon 9:27 pm »
@Kaenos :  Nervy nervy nervy, jako by nestačilo že to některé seklo a museli čekat než se někteří pohnou, ale ještě se vám GMka motají do cesty (Nezkoušejte na mě nějaké že jste průchozí o jednoho z vás jsem se sekl) NERVY. Ale jako díky za steep žejo <3
@ Neves « pon 9:25 pm »
skôr sa nedalo?
@ Kaenos « pon 8:34 pm »
Dnes 1.6.2020 ve 21:00 se na Vás těšíme na Steeplchase!
@ TomasFoxx « pon 8:17 pm »
@Mionix :  ahaaa
@ Mionix « pon 8:11 pm »
Teď naskočil bonus 25%. Byl 50 od krále.
@ Mionix « pon 8:09 pm »
@TomasFoxx :  Nebyl bonus od krále?
@ TopTopiik « pon 8:08 pm »
Zas tu chytří lidé porovnávali dodělanou proměnu a low výbavu na BM v entu? :D
@ TomasFoxx « pon 7:51 pm »
@Mionix :  miooo, modrá nedostala za první místo ve výlovu bonuuus 😂
@ Kurinozka « pon 7:12 pm »
@Mionix :  <33333333
@ Mionix « pon 6:56 pm »
@YungSinatra :  Měl by, ale já už nic neslibuji. Neb mě zas pak budete kamenovat. :lol:
@ MoravskyPepin « pon 4:44 pm »
@YungSinatra :  Taky si myslím
@ YungSinatra « pon 4:40 pm »
Zdravíčko, výroční event přijde ve čtvrtek společně s údržbou?
@ qSTRoNgMANp « pon 4:19 pm »
@TomasFoxx :  Ono to není nakonec.
@ TomasFoxx « pon 3:59 pm »
@disaster1591 :  tak nakonec jsi tu za blbýho zase ty 🤫
@ MoravskyPepin « pon 3:48 pm »
Musím potvrdit můj ninja 170kkk po slevě mělo to být 180 G6 😂😂😂😂
@ Selema « pon 3:37 pm »
Nevím co je vtipného na ceně 200 za ninju s karmou... nabídka na jacka byla 200 když měl G7 ale jo, má skin 20% dabel luk no..
@ qSTRoNgMANp « pon 3:21 pm »
yangy začinaji ztacet na hodnotě a cenější jsou věci a postavy, ktere stoji "nesmyslne" částky.
@ qSTRoNgMANp « pon 3:20 pm »
@disaster1591 :  200kkk za karmu P yang/ obrana ninja je jeste celkem privetivý....
@ TomasFoxx « pon 3:19 pm »
@disaster1591 :  já se tomu taky divil, ale hold takový ceny teď jedou😂
@ disaster1591 « pon 3:17 pm »
200 :lol: :lol: vzdy si myslim ze uz ma nemas cim prekvapit ale vzapati trepnes dalsiu hovadinu
@ qSTRoNgMANp « pon 3:17 pm »
však do proměny mužou s jakoukoliv postavou a pokud nejsi lopata ty 2kkk dáš.
@ TomasFoxx « pon 3:06 pm »
bmko s full biologem za 35kkk vs ninja s karmou yang obrana za 200kkk 🧐
@ disaster1591 « pon 2:59 pm »
Jaj ja som zabudol ze pri BM nepotrebujes ani postavu ani buff a yangy ti sami naskakuju do inventara :think:
@ TomasFoxx « pon 2:57 pm »
@disaster1591 :  pokud budes pocitat i buff a postavu tak jj
@ disaster1591 « pon 2:55 pm »
Takze taka trochu nadpriemerna vybava na ninju stoji 500-600kkk podla teba hej? :lol: :lol:
@ Mionix « pon 2:41 pm »
@schvarz :  Předal jsem do týmu do chyb. :up:
@ MoravskyPepin « pon 2:32 pm »
@schvarz :  No jako když by vydělával míň jak BM tak by asi takovou cenu neměl 🤔🤔
@ schvarz « pon 2:30 pm »
tím, že v entu vydeláš míň neztrácí ninja cenu :D
@ TomasFoxx « pon 2:30 pm »
@MoravskyPepin :  taky no😂😂 a kdyz uz to pocitame tak podrobne tsk i buff, pozehy, promeny😂
@ MoravskyPepin « pon 2:29 pm »
@TomasFoxx :  Cena BMka vs Ninji do proměny 🤔🤔
@ TomasFoxx « pon 2:26 pm »
@MoravskyPepin :  jaka postava
@ MoravskyPepin « pon 2:26 pm »
@TomasFoxx :  A co ta postava?
@ TomasFoxx « pon 2:24 pm »
@disaster1591 :  protoze vybava na promenu stoji celkove tak 3x vic nez na bmko😂
@ MoravskyPepin « pon 2:13 pm »
To je vážná věc proměna 😤
@ disaster1591 « pon 2:13 pm »
Hlavne ze ked premena zacne zarabat o 10kk menej vsetci sa tu idu roztrhat :normal: :normal:
@ MoravskyPepin « pon 2:12 pm »
Je to vlastnost mobek a jenom to miss nenapsalo 🤔😂
@ disaster1591 « pon 2:11 pm »
Tak oni to sledovali dost dlho na mole, by ma fakt zaujimalo kde tie zavery skoncili
@ MoravskyPepin « pon 2:10 pm »
To bude v dalším nerfu
@ schvarz « pon 2:10 pm »
Ale sépky to vynechalo no
@ MoravskyPepin « pon 2:10 pm »
Konečně ten nerf na ty dálkaře přišel
@ schvarz « pon 2:10 pm »
Rána mečem, všecky 3 kouzla BMek, zruško, létající talisman... :D
@ schvarz « pon 2:09 pm »
Až na to, že to dělá všem kouzlům, která jsou cíleným projektilem :D
@ MoravskyPepin « pon 2:09 pm »
Já si myslím že je to tak správně a nic by těm bmkam opravovat neměli 🤔😂
@ schvarz « pon 2:08 pm »
K debugnutí tohle stačit nebude, potřebujou toho vidět víc, aby to porovnali a viděli, co to má společnýho :D
@ schvarz « pon 2:08 pm »
Jen jsem to ukázal, schovám si to a až toho budu mít víc, tak to sešiju dohromady a pošlu na ticket
@ schvarz « pon 2:07 pm »
Já jim nepošlu ticket s jedním úkazem
@ disaster1591 « pon 2:07 pm »
@schvarz :  radsej tu sprav vlakno alebo posli tiket lebo ten link zachvilu upadne do zabudnutia :D
@ schvarz « pon 2:07 pm »
@disaster1591 :  Já testuju všechno, ne jen nějaký naušnice :D
@ MoravskyPepin « pon 2:06 pm »
@schvarz :  oh Sherlock ♥️♥️
@ schvarz « pon 2:06 pm »
Pěkná citace Brahime :D :D
@ disaster1591 « pon 2:06 pm »
schvarz píše: Tak nebudu se řídit lidma, co si nic neotestujou :D
nebyt drbny duxa nemas co testovat ani :lol:

Kdo chatuje

offline Manif 
offline Mionix 
offline Pajik 
offline Wolfikk