Spustenie hry v práci

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Yayxx
Zakladatel tématu
Lv.3
Lv.3
Příspěvky: 11
Registrován: úte 11. pro 2018 10:06:34
Poděkoval:
Má poděkování:

Spustenie hry v práci

Příspěvek od Yayxx » čtv 24. led 2019 10:17:56

Zdravím, mám prácu pri ktorej som neustále za pc. Ale má to jeden háčik, keby si chcem pohodovo kopať rudu / chytať rybky popri práci tak potrebujem spustiť samozrejme EKuru. Tu prichádza ten háčik, keď ju chcem spustiť potrebujem súhlas "správcu" no, nemyslím si žeby mi na tieto účely povolili využitie tohto prístupu tak by som sa rád spýtal či vás niekoho nenapadá spôsob ako to obísť. Za každú radu budem vďačný a ak nejaké bude fungovať som ochotný sa aj odmeniť.

- Jedná sa o win. 10.


E: Upraven název tématu. /Artoria

Uživatelský avatar
tyranka
Lv.26
Lv.26
Příspěvky: 662
Registrován: pát 13. črc 2012 12:11:45
Bydliště: KM
Poděkoval: 264×
Má poděkování: 252×

Re: SPUSTENIE HRY V PRÁCI

Příspěvek od tyranka » čtv 24. led 2019 12:55:19

Zdravím, pokud se ti hra nespustí je to asi z nějakého důvodu. Jeden z možných je blokování určitých věcí od správce sítě na firmě. Ostatní ti určitě ještě něco poradí nebo dovysvětlí.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

Yayxx
Zakladatel tématu
Lv.3
Lv.3
Příspěvky: 11
Registrován: úte 11. pro 2018 10:06:34
Poděkoval:
Má poděkování:

Re: SPUSTENIE HRY V PRÁCI

Příspěvek od Yayxx » čtv 24. led 2019 12:57:01

Ahoj, ďakujem za vyjadrenie. Som si vedomí toho, že to zámerne blokujú len ma zaujíma či nieje prípadne nejaký chodníček ktorý to vie obísť. Každopádne ďakujem za odpoveď.

Uživatelský avatar
qSTRoNgMANp
Lv.26
Lv.26
Příspěvky: 611
Registrován: ned 17. bře 2013 21:02:18
Poděkoval: 333×
Má poděkování: 232×
Kontaktovat uživatele:

Re: SPUSTENIE HRY V PRÁCI

Příspěvek od qSTRoNgMANp » čtv 24. led 2019 12:57:38

Nabootovat windows embedded z flashky. :D
ObrázekqSTRoNgMANpObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
175k+ min 145 LVL
Jinno
Aura
FULL
P/G8/
G8/G8
P
G9
Y/O
18
2 13/25
Obrázek

Yayxx
Zakladatel tématu
Lv.3
Lv.3
Příspěvky: 11
Registrován: úte 11. pro 2018 10:06:34
Poděkoval:
Má poděkování:

Re: SPUSTENIE HRY V PRÁCI

Příspěvek od Yayxx » čtv 24. led 2019 13:16:52

Obchodnik799 píše:
čtv 24. led 2019 12:57:38
Nabootovat windows embedded z flashky. :D
Ďakujem, Stromku xd

Uživatelský avatar
Electrix
Lv.22
Lv.22
Příspěvky: 392
Registrován: pon 06. pro 2010 11:34:04
Bydliště: Invincibles
Poděkoval: 172×
Má poděkování: 950×

Re: SPUSTENIE HRY V PRÁCI

Příspěvek od Electrix » sob 26. led 2019 15:18:51

Ahoj, mělo by pomoci spustit program s právy tvého uživatelského účtu a obejít tím okno UAC. K tomu můžeš využít jednoduchý batch skript. Základní předpoklad je, že musíš mít práva k zápisu do složky se hrou (tj. mít hru třeba na flashce, nebo v uživatelském adresáři). Všechny funkce launcheru ti asi nepůjdou, ale na přihlášení do hry by to mělo stačit. Jak to udělat?
  1. Vytvoř si ve složce se hrou nový textový soubor a pojmenuj ho dle libosti (třeba launcher_noadmin.bat).
    • Pokud nemáš ve Windows zapnuté zobrazení přípon, zapni ho, jinak ti zůstane v názvu souboru neviditelná přípona .txt.
  2. Do souboru vlož následující text a ulož ho:

    Kód: Vybrat vše

    cmd /C "set __COMPAT_LAYER=RunAsInvoker && start ekura_launcher.exe"
  3. Poklikáním na tenhle soubor teď spustíš launcher hry, aniž by po tobě požadoval zvýšení práv na administrátorská.
  4. Když budeš chtít, můžeš si kamkoliv dát i zástupce na tenhle skript, abys mohl hru spuštět, jak jsi zvyklý. Vytvoření zástupce je úplně stejné jako u jakéhokoli jiného programu (tj. pravé tl. v průzkumníkovi -> nový -> zástupce).
Při troše štěstí nebude už žádná další komplikace (např. administrátorem zablokované TCP porty kromě 80 a 443). Dej vědět, jestli se ti povedlo hru tímhle způsobem zprovoznit.
Návody: Bonusy I. | ObrázekBonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(Obrázek) | ObrázekExpulator | Lovecké(Obrázek) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Yayxx
Zakladatel tématu
Lv.3
Lv.3
Příspěvky: 11
Registrován: úte 11. pro 2018 10:06:34
Poděkoval:
Má poděkování:

Re: SPUSTENIE HRY V PRÁCI

Příspěvek od Yayxx » pon 28. led 2019 10:53:15

Spoiler:
Electrix píše:
sob 26. led 2019 15:18:51
Ahoj, mělo by pomoci spustit program s právy tvého uživatelského účtu a obejít tím okno UAC. K tomu můžeš využít jednoduchý batch skript. Základní předpoklad je, že musíš mít práva k zápisu do složky se hrou (tj. mít hru třeba na flashce, nebo v uživatelském adresáři). Všechny funkce launcheru ti asi nepůjdou, ale na přihlášení do hry by to mělo stačit. Jak to udělat?
  1. Vytvoř si ve složce se hrou nový textový soubor a pojmenuj ho dle libosti (třeba launcher_noadmin.bat).
    • Pokud nemáš ve Windows zapnuté zobrazení přípon, zapni ho, jinak ti zůstane v názvu souboru neviditelná přípona .txt.
  2. Do souboru vlož následující text a ulož ho:

    Kód: Vybrat vše

    cmd /C "set __COMPAT_LAYER=RunAsInvoker && start ekura_launcher.exe"
  3. Poklikáním na tenhle soubor teď spustíš launcher hry, aniž by po tobě požadoval zvýšení práv na administrátorská.
  4. Když budeš chtít, můžeš si kamkoliv dát i zástupce na tenhle skript, abys mohl hru spuštět, jak jsi zvyklý. Vytvoření zástupce je úplně stejné jako u jakéhokoli jiného programu (tj. pravé tl. v průzkumníkovi -> nový -> zástupce).
Při troše štěstí nebude už žádná další komplikace (např. administrátorem zablokované TCP porty kromě 80 a 443). Dej vědět, jestli se ti povedlo hru tímhle způsobem zprovoznit.
Ďakujem krásne, funguje to.

Uživatelský avatar
Mionix
Board Administrator
Board Administrator
Příspěvky: 213
Registrován: ned 23. pro 2018 19:43:54
Poděkoval: 424×
Má poděkování: 348×

Re: Spustenie hry v práci

Příspěvek od Mionix » pon 28. led 2019 12:03:08

Na přání zakladatele uzavírám.

/Mionix

Zamčeno

  • Nemáte právo psát zprávy v chatu.
@ Akiryu « pon 11:29 pm »
@schvarz,  Já mám v puse brčko a píšu tím brčkem
@ schvarz « pon 11:16 pm »
Neuznávám nikoho, kdo nepíše prstama u nohou
@ Trubice « pon 11:04 pm »
@Akiryu,  To jsem neřekl jen to není fér psát všemi deseti a nebo to tam datlovat jinak :) jde o styl
@ Akiryu « pon 10:44 pm »
@schvarz,  Noo, rád bych nesouhlasil, ale patří ti to! :D
@ schvarz « pon 10:30 pm »
To mam za to, že jsem na steak chtěl sypat petržel. Dobře mi tak. :D
@ schvarz « pon 10:30 pm »
Krájel jsem petržel a ukrojil jsem s ní i půl nehtu a bříško prstu :D
@ Akiryu « pon 10:29 pm »
@schvarz,  Jak se ti to podařilo, ti ruplo něco ve věži, tak jsi běžel do kuchyně a prostě si ho ufik!
@ schvarz « pon 10:29 pm »
Jenže teď mám nějak pokažený ty nervový zakončení v tom prstu a on mě nechce poslouchat no :D
@ schvarz « pon 10:28 pm »
No nepsal jsem úplně tím klasickým způsobem psaním všemi deseti, ale jak jsem byl do počítačů od ranýho věku a programoval jsem od asi 12 let, tak jsem uměl psát opravdu rychle víceméně všema deseti :D
@ Akiryu « pon 10:27 pm »
@schvarz,  To jsi psal už všema deseti, co? :D
@ schvarz « pon 10:27 pm »
Já jsem psával 140WPM, než jsem si uřízl kus ukazováčku, teď se dostanu jen na těch 100 už :(
@ Akiryu « pon 10:23 pm »
@schvarz,  Ale čísla klamou, Trubice je prostě lepší :(
@ schvarz « pon 10:02 pm »
Vždyť máte zhruba stejnou přesnost :D
@ Akiryu « pon 10:01 pm »
@Trubice,  Jsi chodil na ženskou školu? :o :lol: Joo, já se taky snažil naučit se psát všema deseti, protože pak si myslím, že by to bylo ještě lepší, ale prostě se ani zdaleka nedokážu dostat na takovou rychlost, na jaké jsem teď :-D Klidně zkus i tohle, to je sice anglicky, ale máš tam souvislý věty. https://play.typeracer.com
@ MoravskyPepin « pon 10:01 pm »
@Akiryu,  Myslím si, že je to o cviku, osobně jsem spokojen :D
@ Trubice « pon 10:00 pm »
Tak my jsme se to učily ve škole v programu ATF (all ten fingers) a znám kluka co se to naučil psát i s rukama za zády Pozn. u mě je tady problém, že to nejsou souvislé věty a trochu špatný design (jsem zvyklý dělat mezery)
@ Akiryu « pon 9:59 pm »
@MoravskyPepin,  Pořád dobrý ale :p
@ MoravskyPepin « pon 9:58 pm »
Tak s 65 WPM vás asi neohromím :D No nic není každý den posvícení :D
@ Trubice « pon 9:57 pm »
to nesmí :)
@ Akiryu « pon 9:56 pm »
Tak normálně píšu trošku pomaleji a chyby skoro nedělám, ale když se snažím fakt na rychlost, tak mi moje prsty občas sjedou někam a udělají neplechu :(
@ Trubice « pon 9:56 pm »
těch chyb tam xD
@ Akiryu « pon 9:55 pm »
@ Akiryu « pon 9:53 pm »
Tak mi dej chvilku :D
@ Trubice « pon 9:53 pm »
no tak to by mě zajímalo kolik dáš :)
@ Akiryu « pon 9:51 pm »
@Trubice,  Já osobně píšu jen šesti prstama... :-D
@ Trubice « pon 9:51 pm »
no tak ono je to spíše pro ty co umí psát všemi deseti :)
@ Akiryu « pon 9:50 pm »
@Trubice,  Je to zábava na chladné letní večery... :D
@ Trubice « pon 9:44 pm »
Jsem ani nevěděl, že něco takového je :)
@ Akiryu « pon 9:42 pm »
@MoravskyPepin,  Já se ptal první :P
@ MoravskyPepin « pon 9:32 pm »
@Akiryu,  Kolik máš? :D
@ Akiryu « pon 9:06 pm »
Docela by mě zajímalo, jak rychle píšete? :P https://10fastfingers.com/typing-test/czech
@ MoravskyPepin « pon 8:26 pm »
@TopTopiik, Jen si ho tam nech 😂😂
@ TopTopiik « pon 8:15 pm »
@qSTRoNgMANp, jednoduchá odpověď :lol: :lol:
@ qSTRoNgMANp « pon 8:08 pm »
@schvarz,  zmen risi
@ schvarz « pon 7:58 pm »
Říkám to už 2 roky - nemá existovat bonus, který téměř zdvojnásobí vaši odměnu. To je prostě hovadina. Hra má být vybalancovaná i bez toho, což samozřejmě není. :D
@ schvarz « pon 7:58 pm »
A pokud úlomky vyměňuješ, tak hodnota úlomku vychází na chabých 2,5kk
@ schvarz « pon 7:57 pm »
A že v keri máš 1,5kkk/hod za dropování úlomků? :D Škoda jen, že to je 6 stánků úlomků, což se prodává zhruba týden :D Takže když chci 15kkk vydělat, tak mám postavit 60 stánků s úlomky nebo jak? :D Jako 1 postava na splnění keri 1 potřebuje tak 70-80 úlomků. To bych musel sehnat 4 kupce na 1 hodinu v keri :D To úplně nevychází :D
@ schvarz « pon 7:56 pm »
A já se teda nebudu plácat v entu za 1,1kkk/hod, když nějakej jouda ve swampu má to samý :D
@ schvarz « pon 7:54 pm »
V modrý říši běží bonusy skoro nonstop. Tak půjdem jako všichni do modrý a válka říší bude o ničem :D Well done
@ schvarz « pon 7:54 pm »
Hra má bejt nastavená, aby žádný bonusy nebyly.
@ disaster1591 « pon 7:40 pm »
Tjn, aspon vidiet kto bez bonusov nemoze zit a musi stale nahanat yangy :lol:
@ blood70CZ « pon 7:21 pm »
:D jako brecet kvuli pokladne v 2k20 je haluz no
@ Akiryu « pon 7:21 pm »
Kde jsou ty časy, kdy bonusy nebyly :--)
@ disaster1591 « pon 6:31 pm »
Vzdy som sa tomu flathovi divil, teraz ho chapem s tymi danami :ignor:
@ Skullhlav « pon 6:30 pm »
Nene já nemusím mám svou říší :hello:
@ Kurinozka « pon 6:25 pm »
Králům se sebraly sloupy a teď i bonusy? Za chvíli nebude motivace toho krále ani dělat :D Udělal bych to tak, aby pokladna měla svoje minimum a maximum
@ Mionix « pon 6:20 pm »
@MoravskyPepin:lol:
@ MoravskyPepin « pon 6:19 pm »
@Mionix,  Ve žluté máme klid, ať nikam nechodí
@ qSTRoNgMANp « pon 6:19 pm »
@Skullhlav,  nechci ti nikterak radit, ale bacha na to co říkáš, sice ban asi nedostaneš, ale už budeš nadosmrti v mířidle týmu. :D
@ Lejno « pon 6:18 pm »
Už som zlty, kasa bude pretekať 😀
@ Mionix « pon 6:15 pm »
@Skullhlav,  My máme řešit vaše interní spory v říši? Nelíbí se vám to? Jděte do žluté, tam je kasa prázdná pořád, ne jen někdy. To by jste poznali teprve bolest. A opravdu netuším, co kdo do mě vrazil?
@ qSTRoNgMANp « pon 5:55 pm »
Preckvakněte se z toho, že bonus je samozřejmost, na to že samozřejmost není bonus, a když je tak toho využit, mimochodem, pokud chodite do entu za BMko, tak stačí jit do keri a máte za hodku jen při prodeji ulomku cca 1,5kkk. :)
@ schvarz « pon 5:19 pm »
Ale já kupříkladu nemám motivaci to zase spravovat :D Já se na tu hru jednoduše vykváknu, stejně jako X dalších lidí.
@ TopTopiik « pon 5:19 pm »
Já tam nechal i tak 10kkk, nemůžu za to, že Brahim tam nechal 3 :D
@ schvarz « pon 5:18 pm »
Sice z toho nejsem nadšenej, že jste to úplně vybrakovali tu kasu, ale když to Saggi takhle nastavil tu hru, tak co já můžu
@ Skullhlav « pon 5:18 pm »
Mionix píše: Do naschválů a nevraživosti v rámci stejné říše opravdu zasahovat nebudeme. Tak ať je klidně říše celý týden bez bonusů včetně bonusů ve válkách. Váš problém. :-)
Ale když se peníze vražej do vás joooo to se vám líbí :lol: :lol:
@ schvarz « pon 5:18 pm »
Jak říkám - když to ten systém umožňuje, tak tě z toho nemůžu úplně vinit
@ TopTopiik « pon 5:17 pm »
Ušetři mě hádky o tom, že to nekazíte

Kdo chatuje

offline Betty 
offline Empiron 
offline Fozzy 
offline Inferna 
offline LOGI06 
offline Mionix