Krudan píše: ↑pát 20. pro 2019 8:44:21
Na podporu sa daju nabrat ludia, hlavne treba vediet anglicky co teraz len malo kto nevie v dnesnej dobe.. A ako som uz pisal nemam problem vam prelozit osobne komplet vsetko na servery co potrebujete, ale pochybujem ze to je nutne tot kazdy programator anglicky vie, cize aj GA.. a bude mu jednoduchsie proste prepisovat nazvy ako to citat z manualu

Druhy CZ server.. vyznam proste nema.. tot si povedia.. druha ekura.. a vdaka sinfortii si pomyslia ze to zas spojite.. co by nebolo odveci raz spojit ekuru s medzinarodnym ale az po rokoch ked hraci dohnaju uroven.. poznam stovky hracov uz len CZ/SK co nehraju ekuru preto lebo je cisto CZ.. je tam vonku obrovska komunita.. ktora sem rada nazenie hracov.. a ja za tie roky mam tiez uz vela kamosov na medzinarodnych serveroch ktore proste upadaju.. s kvalitou ekury.. a pribranim par novych clenov do teamu.. by to slo bez problemov.. eventy atd mate povymyslane.. nieje to ako build uplne noveho serveru od nuly.. a hlavne.. ekure by to aj prospelo tot povedzme si na rovinu.. v inych krajinach nemaju problem dat vyssie ciastky do IS..

jedine co pre to treba urobit je urobit kopiu kodu a nahrat to na novy server.. a prepisat do anglictiny..
Nápad to je dobrý, ale ma to svoje dve stránky a preto by som to ja nechal tak ako to je.
Ta dobrá stránka je to, ako píšeš, stým súhlasím, čo som si hneď na začiatku povedal, že to by mohlo byť super, lenže potom
som si uvedomil jednu vec, ktorá mi jedná z pár vadí na metine.
Tento metin hrám už asi 4 krát a nikdy som to nejako nedotiahol ďaleko.
Vždy som to prestal hrať kvôli tej jednej veci, veľa ľudi.
Kto asi začínal sam bez pomoci asi vie o čom hovorím, pretože začiatky sú strašne ťažké, no sú ešte horšie, ak
je veľa ľudí na metine. Je to to obdobie kedy zbierate ešte strieborné pruty zo zeme a beriete každú vec čo niekto vyhodí.
Idete na polobossov je niekto tam, idete metinland je niekto tam, chcete expnuť na 100ku na metinoch 90kach je niekto tam.
Stále vás niekto niekde zabija, vyháňa lebo sú zabrate miesta, poprípade si rieši na vás svoje komplexy, že vás zabija len tak.
Čiže môj názor je ten, ako nápad dobrý, ale mne to vyhovuje, že čim menej ľudí, tým lepšie. Možno budeš argumentovať, že by sa rozšírili miesta na exp, drop, ale príde mi, že už dávno mohlo byť viac miest, častejši drop meteorov, zákaz zabíjania mimo arény, ale je to tak ako to je, v podstate už som vyšší lvl, takže už mi to tak veľmi neprekáža, ale aj tak. Menej je niekedy viac v mojom prípade

.
Error404