Byl jsem ve swampu a byl mě nějaký ninja, který byl v proměně a solidně to tam dával narozdíl ode mě

Děkuji za všechny názory

kokinusss píše:Ahoj lidi!
Byl jsem ve swampu a byl mě nějaký ninja, který byl v proměně a solidně to tam dával narozdíl ode mě. Chtěl bych se zeptat jaký názor máte na wara do swampu v proměně (s jedákem lvl101 na orky).
Děkuji za všechny názory
Nechci to tam tak dobře dávat ale jestli místo 7K kterých beru teď budu brát třeba 13KDundee7 píše:kokinusss píše:Ahoj lidi!
Byl jsem ve swampu a byl mě nějaký ninja, který byl v proměně a solidně to tam dával narozdíl ode mě. Chtěl bych se zeptat jaký názor máte na wara do swampu v proměně (s jedákem lvl101 na orky).
Děkuji za všechny názory
Když se ti podaří nasadit luk tak to budeš taky dávat![]()
![]()
Jinak můžeš ninju v proměně jen obdivovat a říkat si jo takhle to tu dávat já nebudu
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Dundee7 píše:Vyzkoušej a uvidíš![]()
Upřímně, bude to asi lepší o to že je nebudeš odhazovat, ale o moc větší útok nečekejkokinusss píše:Dundee7 píše:Vyzkoušej a uvidíš![]()
tak jinak: bude to lepší tam s ní chodit? (vyzkoušej a uvidíš na to ti kadim...
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
No takovej mental v promene je treba lepsi nez bez promeny ale bez promeny je to pohodlnejsi aspon teda u toho mentala.Renegade2 píše:.... ale přeci to že bereš 7k není proměnou ale úplně něčím jiným. Proměna je vhodná jenom pro určité chary a válečník mezi ně rozhodně nepatří.