Vážení hráči,
připravili jsme si pro vás oblíbenou soutěž
Hledej Zlaté Prasátko
Já jsem zlaté prasátko,
o Adventu zářivé,
objevím se na krátko,
budu běhat vesele.
Očka mi jasně svítí,
kůže zlaté, zimní kvítí.
Najdi mě a udělej obrázek,
na Fórum pak spěchej, holečku,
vlož správně svou fotečku.
Kdo chce zlatý dárek mít, musí první mě najít.
Pravidla soutěže: Soutěž bude probíhat po celý měsíc prosinec v různé dny a různé časy, toto vám vždy oznámí GM přímo ve hře. Někde na neznámém místě, avšak na známých a všem hráčům dostupných mapách na CH1, se objeví zlaté prasátko. Prasátko na eventové mapě se této soutěže neúčastní. Ale pozor
Kdo jej objeví první, ještě nevyhrává. Jen jediným vítězem každého kola se stává ten nebo ta, kdo jej objeví a PRVNÍ nám o tom dá vědět zde na fóru hry formou vloženého obrázku do tohoto tématu.
Prasátko se bude oznamovat větou např: "Ve hře se objevilo Zlaté Prasátko. První, kdo ho najde, vyhrává krásné a bohaté odměny."
Jak: Na forum do tohoto tématu první nejrychlejší hráč vloží celý obrázek, žádný výřez, ze hry (screen), kde budete vy (včetně nicku postavy) a prasátko. Obrázky se nijak nesmí upravovat, chceme kromě vás vidět i váš čas a souřadnice
(ta čísla vpravo nahoře pod minimapou), bez inventáře. A nahoru nad obrázek přidáte i jméno dané postavy. Pokud už někdo v daném kole vyhrál s obrázkem na foru, další obrázky prosím nevkládejte. Vždy na každé kolo jen jeden výherce - odměna.
Mionix

SHRNUTÍ = NAJDI -> VYFOŤ -> PŘIDEJ SCREEN SEM DO TÉMATU JAKO PŘÍSPĚVEK -> BUĎ PRVNÍ -> ODMĚNA
Odměna pro výherce každého kola:
1.) Zlaté prasátko do vitrínky k Soonovi - 
2.) Talisman vánoční laně na 7 dní - 
3.) Velká eventová truhla - 
PS: Pokud již ve vitrínce u Soona jedno prasátko vlastníte, tak další jdou prodat u NPC.