Aréna přežití - lepší odměny, dynamická obtížnost

Prostor pro Vaše nápady na vylepšení hry nebo úpravy již zaběhnutých stálic.
Nutné schválení moderátorem.
Pravidla fóra
• Každý návrh musí obsahovat anketu.
• Máte-li návrhů více, vytvořte pro každý nové téma.
• Chcete-li vyjádřit pouze souhlas či nesouhlas, použijte anketu.
• V reakcích na podaný návrh se vyjadřujte vždy k tématu, vyvarujte se off topicu, byť jen částí příspěvku.
• Nová témata schvaluje pouze herní tým (GA, GM, TGM).

Hlasujte

Ano, jsem pro obě možnosti
10
25%
Ano, jsem jen pro jednu možnost napíšu pod téma kterou.
4
10%
Ne, vše mi vyhovuje tak jak je tomu nyní
26
65%

Celkem hlasů: 40

Spartaa16
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 208 poděkování
Dostal poděkování: 194 poděkování

Re: Aréna přežití

Příspěvek od Spartaa16 » čtv 15. bře 2018 22:57:44

yatchman píše: čtv 08. bře 2018 16:36:58 Ono by bylo možná stejně nejlepší, kdyby ten skin žádný bonus nedával a byl vyloženě jen na okrasu, odlišení. Teď je to tak, že každý radši udělá spoustu skinů ze zbraně malého levelu, protože pravděpodobnost, že bude mít skin např. s 3% na lidi, je tak mnohem větší. Takže to pak vypadá tak, že každá 150 běhá se skinem z meče lvl 5, protože tam má lidi, no a vypadá to hnusně. Nicméně 3%na lidi jsou fajn.

Kdyby se ty bonusy úplně smazaly, hráči by dělali skiny reálně na to, na co byly primárně určeny a nějak by to vypadalo.

Máš pravdu, vypadá to otřesně, když pak vidím lidi lítat po městech s brnkama od 0 nebo zbraněma od lvl 10+ :)

V jiných hrách je to vykompenzováno tak, že stačí napsat do chatu "no skin 01" a pak vidíš ty originální zbraně/výstroj, co ten člověk má.

Taky mě to štve. :)
P1P097 ©

Moje experimenty aneb kdo si hraje, nezlobí. :heart: 8-)
viewtopic.php?f=56&t=122291&p=1271816#p1271816

Četl jsem tak strašné věci o hraní na počítači, že jsem se raději rozhodl přestat číst.

Odpovědět