Návrhy týkající se HeroMarketu a/nebo BlackMarketu
-
L3XOUN Zakladatel tématu
- Lv.13

- Poděkoval: 64×
- Má poděkování: 87×
Příspěvek
od L3XOUN » ned 12. bře 2017 12:24:46
Zdravím,
Můj návrh je zcela jednoduchý. Jde jen o to aby se přidaly na Hero Market filtry. Vzhledem k tomu že na každém učtě je několik postav, tak by si prodejce musel jednu z nich vybrat, která by byla prezentována jako ta nejdůležitější, podle které by si to pak ostatní hráči mohli vyseparovat. Filtrování by bylo jednoduché, podle charakteru postavy a podle lvl. Samozřejmě pokud by si s tím někdo dal tu práci tak by se možná dalo filtrovat i podrobněji ( např.: podle úrovně karmy, herbaření, rybaření, biologa atp. ) Snad se bude návrh líbit
. Budu rád za jakékoliv připomínky
.
Naposledy oživil L3XOUN v ned 12. bře 2017 12:24:46
-
-
Nemáte právo psát zprávy v chatu.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
@Mionix, no nějak mi to došlo, měl to bejt jen vtípek
Snad se nám brzo vrátí
@TomasFoxx, Welkin je z osobních důvodů v současnosti mimo tým.
@TomasFoxx,
nejlíp kolem toho času aby se lognul
pon 02. bře 2020 23:24:56
Welkin by se dneska mohl lognout na forko, aby to měl přesně na rok od posledního přihlášení
Skullhlav píše: Začínám si všímat že se tahle Hra je už jen pro některé (vyvolené). Jsi v Metinlandu v klidu dropíš najednou se přífaří 160 pvp a začne tě kosit o swampu ani nemluvím teď aréna a tým si změní tržku Logika tu nehraje roli
jj tak už to můžeš přestat hrát
@schvarz, Za to se ti omlouvám Mistře
a tys mi napsal "tak ty si už nezadropuješ"
Já si pamatuju, jak jsem ti omylem v cave 2 naplášťoval jednu skupinku, drope
Ale jelikož mi GP Schvatz zakázal si stěžovat a vůbec tady být tak se odporoučím
@Nejko123, Jméno ti neřeknu dívám se jen po cechu a z velkou oblibou to dělají ysterious a Navaria
@Skullhlav, kto konkrétne bol ten lvl 160 čo ťa zabíja v metinlande ?
Začínám si všímat že se tahle Hra je už jen pro některé (vyvolené). Jsi v Metinlandu v klidu dropíš najednou se přífaří 160 pvp a začne tě kosit o swampu ani nemluvím teď aréna a tým si změní tržku Logika tu nehraje roli
@Skullhlav, Ako jasné, že pri takom množstve ľudí neni 100% šanca že sa tam dostanem, ale presne ako hovoríš, to je zaujímavé, že stále tí istí tam sú.
@Anderson, ono se dá trochu chápat že při tom množství lidí to víc jak 80% nepustí ale když dělám pořad to samé a vidím že tam chodí vesměs pořád stejní lidi něco je špatně
@Skullhlav, Ja som takisto pred 2 dňami skúšal arénu aj s radami, ktoré sa nedávno písali do nejakého vlákna ohľadom arény, pripravil som si všetko tip top, v čase od 17:54 do spustenia arény som takmer nedýchal a so 100% koncentráciou som sa sústredil na oranžový text v chate, aj tak som sa od nej nedostal, začínam mať pochyby o tom, že sa tam normálny smrteľník má šancu dostať
@Nejko123, To víš chtěl jsem jí mít pro sebe
@Skullhlav, no ak si skúšal arénu o 8:30 tak sa nečudujem že si sa nedostal
Tak jsem chtěl jít Arénu zas po delší době a usoudil jsem že たわごとシステム dřív jsem se tam dostal z 90% teď abych měl PC od NASA a kabel píchlej přímo k satelitu s nulovou Latenci
@ImHardy, ty si moje šťastie
@TomasFoxx, zisti toooo, potom mi povieš
ja chci taky slyšet nejaky drby, nějaky drama
omg a co se stalo, pls someone tell me
@Nejko123, tobě stačí málo ke štěstí
@schvarz, jo jako s tými TBčkami za tú " hroznú " správu co týpek napsal, si zase dal pár bodov reputácie dole, ale na druhej strane vylepšil chitinovú kalkulačku takže zamňa +1 aktuálne
Dobrou noc kluci a holky
Mio bude mít radost
@schvarz, Nemá ještě něco, že bych jí taky napsal
By mě zajímalo na koho to je, no vidím, že dneska se mi to povedlo
Odpust mi, že mě nebaví odepisovat žebrákům, mezi kterými jsi mimochodem byl i ty

A když tě člověk odmítl, tak jsi se šel kamarádíčkovat s jadeidou, aby ti taky něco dala
Ale sak on nic jiné nedělá. Klasika schvarz
@schvarz, Narážel jsem na to tvoje lhaní
Na něco, co nemám, to slušně vynáší
@MoravskyPepin, Taky si myslím, prostě chce být zase zajimavej, nic víc.
Myslí ty zahrádky co nemá
jsem po půl roce zase oživil zahrádky a asi z toho budu mít karpál
@TomasFoxx, jsi nula, change my mind
lidi co kazi tyden mavani by meli dostavat permu, change my mind
Vy jste lopaty, neumíte nic jiné, než se jen hádat. Hrůza.
tak to nevyšlo no, možme sa isť zase hádať
Pepin pokazí každou srandu
pokazili ste týždnové mávanie, ste fakt k ničomu
Nechci dělat Miovi vrásky
@schvarz, Měl jsi tu nechat tu verzi o tom jak jsem hloupej
Já už na tohohle vola nebudu reagovat