Co podle vás znamená slovo "Fullka"?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- ZeDDys
- Lv. 18
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
Co podle vás znamená slovo "Fullka"?
Zdravím, měl bych takovej dotaz když mam Štíty na všechny postavy tak to znamená že jsem fullka?
Já už opravdu nevim kdysi slovo "fullka" znamenalo že prostě byl plnej inventář šperků, zbraní, brnke no prostě všeho na postavu a na každou postavu ten dotyčnej měl full výbavu a to znamená že měl 10/10, to je full ale já už opravdu fakt nechápu jak je možné že když mam jen štíty+9 že každýho koho zabiju tak mě nazývá fullkou která přehazuje neustále výbavu přitom jediný co přehazuju jsou maximálně tak štíty, tak by mě zajímal i váš názor ikdyž řekl bych že když brečej i ty lvly 120+ že já 95lvl kterej si je dám sem fullka tak bych řekl že i pulka tohodle fóra jsou lidi kteří nazývaj každýho kdo je zabije fullkou, takže by mě dost zajímal co si pod slovem "fullka" někteří představujete.
Já už opravdu nevim kdysi slovo "fullka" znamenalo že prostě byl plnej inventář šperků, zbraní, brnke no prostě všeho na postavu a na každou postavu ten dotyčnej měl full výbavu a to znamená že měl 10/10, to je full ale já už opravdu fakt nechápu jak je možné že když mam jen štíty+9 že každýho koho zabiju tak mě nazývá fullkou která přehazuje neustále výbavu přitom jediný co přehazuju jsou maximálně tak štíty, tak by mě zajímal i váš názor ikdyž řekl bych že když brečej i ty lvly 120+ že já 95lvl kterej si je dám sem fullka tak bych řekl že i pulka tohodle fóra jsou lidi kteří nazývaj každýho kdo je zabije fullkou, takže by mě dost zajímal co si pod slovem "fullka" někteří představujete.

- nechápavec
- Lv.24
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Re: Co podle vás znamená slovo "Fullka"?
Tak podle mě budeš BM sura, to je první podmínka pro to být nazýván fullkou. Potom budeš mít samozřejmě dobré obrany, nebo máš na někoho víc a na někoho míň. Pokud máš samozřejmě štíty s 30% obranou, potom už si o tobě mohou myslet, že jsi fullka...
A proč sem vůbec tohle píšeš? To, že jsem fullka vidím pokaždý, když se jdu někam prát. Normálka. Prostě tě nedají, tak jsi fullka. Nemůžeš mít přeci lepší výbavu, než mají oni.
A proč sem vůbec tohle píšeš? To, že jsem fullka vidím pokaždý, když se jdu někam prát. Normálka. Prostě tě nedají, tak jsi fullka. Nemůžeš mít přeci lepší výbavu, než mají oni.
-
- Lv.9
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Já se to zase "učil" tak, že full - na všechny - tzn, že máš meče,obouruče a prostě tyto obrany v jedné výbavě .. Jen štíty jsou jiné, takže prostě na každej char máš několik % v jedné výbavě no.. A to, že má někdo výbavu na každého(půl inventáře šperků s obranama) , tak tomu se říkalo setka .. Tak nwm, jak je to teď, ale já to budu brát furt stejně .. A je pravda, že je tam dost lidí, kteří neunesou prohru a začnou tam psát "setko" a nebo "fullko", ale tomu se jde jen zasmát
Tak ať si tu set výbavu udělaj taky a nestěžujou si
Ale jak jsem psal, tak takto to bylo dříve no .. 

- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Podle mě je fullka ten co má max obrany ve věcech v pvp bonech, protože mu dotyčnej protihráč absolutně nic nebere, max jen špetku.

-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Fulka je název pro hráče který má v pvp bonech jak silný tak obranu proti jednomu charu a zároven má v pvm bonusu specifickou obranu v maximální hodnotě. tzn např válečník meč či obouruč. Málokdy fullka má oboje.
Tak snad tohle by měl vědět každej ne
Jeslti někdo nemá něco z toho co jsem vypsal není fullka ale jenom se o ní snaží.
Jako dodatečný bonus může mít otravu, průnik atd, ale to není moc časté a není to podmínkou a většina hráčů který mají full opravdovou to ani nemají pač porarazí v nerovnoměrném soubojí i hráče o 30 levelů vyšší jako když se rozbije skořápka od vejce
Tak snad tohle by měl vědět každej ne

Jeslti někdo nemá něco z toho co jsem vypsal není fullka ale jenom se o ní snaží.
Jako dodatečný bonus může mít otravu, průnik atd, ale to není moc časté a není to podmínkou a většina hráčů který mají full opravdovou to ani nemají pač porarazí v nerovnoměrném soubojí i hráče o 30 levelů vyšší jako když se rozbije skořápka od vejce
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
- GurenaimeYuraki
- Lv.23
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 190 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pod pojmem fullka si představím člověka s výbavou kde má jak v horních tak i dolních bonusech 10/10 na určitý char, pak % proti věcem jenž ten char používá(magie, meč, obouručka). Nicméně už to pro mě není nadávka, než spíše komické konstantování
A když mě nějáká fullka složí? No a co, je to jeho věc, že někoho baví PvP jen proti jednomu charu.

A když mě nějáká fullka složí? No a co, je to jeho věc, že někoho baví PvP jen proti jednomu charu.

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
ten co ma na urcity char 102% + obrany
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 62 poděkování
Ten kdo má obranu jen na 1 char, který mu bere max 800 na skill a od jiného charu dostává přes 5k na skill ...
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

- OxPrimes
- Lv.1
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já si pod pojmem fullka představím to samé, jako většina ostatních hráčů - hráče, který má maximální nebo téměř maximální hodnoty bonusů se zaměřením pouze na určitou část hry (jednotlivé postavy, ...).
Upřímně si ale myslím, že se vždy najdou nějací hráči, kteří ti řeknou „fullko“ i když je porazíš třeba s výbavou bez bonusů... podle mě spíš ani tak nejde o to, že by hráčům vadilo, že jsi fullka, ale jen o to, že se jim nelíbí jejich prohra v souboji a tak si chtějí alespoň nějak zvednout sebevědomí / náladu.
Upřímně si ale myslím, že se vždy najdou nějací hráči, kteří ti řeknou „fullko“ i když je porazíš třeba s výbavou bez bonusů... podle mě spíš ani tak nejde o to, že by hráčům vadilo, že jsi fullka, ale jen o to, že se jim nelíbí jejich prohra v souboji a tak si chtějí alespoň nějak zvednout sebevědomí / náladu.

„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“
Albert Einstein
- Universality
- Lv.15
- Dal poděkování: 30 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já si pod slovem ''Fullka'' vybavím člověka, který mám set věcí a to 4x na každý daný char. Jedinou fullku kterou znám je asi TheEssence, můžete se podívat na jeho videa. V jednom ukazuje svojí výbavu a mám tam fullky.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « sob 6:57 pm »

@
ChunjoKing « sob 6:48 pm »

@
Suko201 « sob 10:37 am »

@
Tomino26 « pát 8:55 pm »

@
noxforko « pát 8:29 pm »

@
cleo « čtv 8:30 pm »