Proti novému servru nic nemám, klidně ať se spustí. Vše je na teamu, ale zase si team (Saggi) musí uvědomit, že další server = větší výdělek (podle mě). Ale ta práce s tím by byla velká, takže raději jeden server a pořádný
Taková otázka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Andri
- Lv.24

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Re: Taková otázka
No, taky přidám svůj názor. Podle mě druhý server je zbytečnost. Já bych osobně byl pro více ch (alespon CH5). Server je poměrně přeplněný a bude hůř
.
Proti novému servru nic nemám, klidně ať se spustí. Vše je na teamu, ale zase si team (Saggi) musí uvědomit, že další server = větší výdělek (podle mě). Ale ta práce s tím by byla velká, takže raději jeden server a pořádný
Podpis smazán moderátorem fóra.
-
kojak1
- Lv.4

- Dal poděkování: 2 poděkování
Já bych teda řek že to převážně zkopírujou a pořídí procesory a vše co je k tomu potřeba myslimže by na to mohli za tu dobu už mět s prominutím nahrabaného dost..
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Budu k tobě upřímnej (jak divné
) když se podívám na datum když jsi se registroval na forum, tak od té doby jsi měl dost času se seberealizovat ve hře a ne teď psát že ti ujel vlak. Já ti řeknu jak by to s tebou dopadlo kdyby byl novej server. Zaregistroval by jsi se, vykašlal na to a po 2 letech by jsi chtěl další protože rychlík už by byl v jiný galaxii 
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
kojak1
- Lv.4

- Dal poděkování: 2 poděkování
- strnaj
- Lv.23

- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 49 poděkování
Ako sa už kolega vyjadril mohli by sa spraviť dalšie ch pomohlo by to a server by nebol tak neskutočne zahltený,...Andri píše:No, taky přidám svůj názor. Podle mě druhý server je zbytečnost. Já bych osobně byl pro více ch (alespon CH5). Server je poměrně přeplněný a bude hůř.
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
kubinoxy
- Lv. 12

- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
nechápem aj tak tvoju sťažnosť. Dnes som si expil bmka a od 1lvl som mu dnes za 4 hodky dal 87 lvl. Ty si 93. Do 100 to máš za jeden deň. Potom od 100 swamp : zárobok jak prasa. Nechápem čo tu riešiš.