Jenomže drak není standrardní itemovský předmět jako kostě nejspíš takže tím by byla Ekura fakt unikát
Co je to??talisman dračího koně
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Renegade2
- Lv.35

- Dal poděkování: 48 poděkování
- Dostal poděkování: 181 poděkování
Re: Co je to??talisman dračího koně
No lítat, na koštěti jsi taky mohl lítat jako v dívce na koštěti, tak proč ne jako v jiných filmech (vím o něm nemůžu si vzpomenout na název) na drakovi.
Jenomže drak není standrardní itemovský předmět jako kostě nejspíš takže tím by byla Ekura fakt unikát
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||
Spoiler:
Herbaření P
-
hliza
- Lv.17

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
na koštěti lítáš ale podle mě je tam jen nějak odmazaná ta textura nohou koně a místo sedla udělané koště výškově to asi i odpovídá... pokud myslím opravdové lítání jako např. ve wowku tak to by zde asi nešlo... a na druhou stranu létat na drakovi ve stejné výšce jako na koštěti mi přijde divné.Renegade2 píše:No lítat, na koštěti jsi taky mohl lítat jako v dívce na koštěti, tak proč ne jako v jiných filmech (vím o něm nemůžu si vzpomenout na název) na drakovi.
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
čas by byl-věci nejsou
-
Andri
- Lv.24

- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Aby drak lítal je blbost. Protože to by možná byl rychlejší, ale stejně by nemohl letět přímou vzdušnou čarou. Protože jsou zde skály/kopce/hory.
Ale kdyby jen chodil
to by bohatě stačilo
akorát bych upravil větší rychlost
protože to by musel přidávat něco úplně "bomba" skvělýho, aby jsme to vyměnili za Diabolose
K magické pečeti jsem se ještě moc nedostal. Pokusím se ji co nejdříve pořádně prozkoumat. Třeba by se přetáhnutím na některého moba z ní udělala pečeť (na toho moba, prostě přivolávání). Kdyby jste někdo něco objevili, hned to hlašte
Ale kdyby jen chodil
K magické pečeti jsem se ještě moc nedostal. Pokusím se ji co nejdříve pořádně prozkoumat. Třeba by se přetáhnutím na některého moba z ní udělala pečeť (na toho moba, prostě přivolávání). Kdyby jste někdo něco objevili, hned to hlašte
Podpis smazán moderátorem fóra.
- Ghibli
- Lv.24

- Dal poděkování: 366 poděkování
- Dostal poděkování: 528 poděkování
Ták - konečně jsem získal obrázek Dračího koně. Víc ve Spoileru.
Každý, kdo otevře tento SPOILER, souhlasí s tím, aby mu z jeho herního účtu byl jednorázově odečten drobný poplatek ve výši 100.000.000 yangů ve prospěch autora. To za účelem, aby se pokryly náklady na koupi Talismanu Dračího koně plus za fotografa a modela. Děkujeme za váš příspěvek a zachovejte nám přízeň.
Ještě přidám odkaz od Justice, kde jsou taky obrázky Dračího koně. http://paris.wobo.cz/ostatni/novy-kun-a-npc.html
Každý, kdo otevře tento SPOILER, souhlasí s tím, aby mu z jeho herního účtu byl jednorázově odečten drobný poplatek ve výši 100.000.000 yangů ve prospěch autora. To za účelem, aby se pokryly náklady na koupi Talismanu Dračího koně plus za fotografa a modela. Děkujeme za váš příspěvek a zachovejte nám přízeň.
Ještě přidám odkaz od Justice, kde jsou taky obrázky Dračího koně. http://paris.wobo.cz/ostatni/novy-kun-a-npc.html
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa | ||||||||||
-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
No viděl jsem nějaký video kde se lítalo na nějakym Fénixovi.
Ale nemůžu to video najít.

Oblíbený citát:
"Za všechno může Chyumgo..." - Wisdom
#BlameItOnChyu
-
hliza
- Lv.17

- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
jojo videí kde na něčem lítaj je fakt mraky ale málokdy je to něco pěkného neukradeného z jiných herwisdom píše:No viděl jsem nějaký video kde se lítalo na nějakym Fénixovi.Ale nemůžu to video najít.
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
čas by byl-věci nejsou