Války pořád dokola
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Re: Války pořád dokola
SvetaPan - jestli dostaneš do Svaté tolik lidí, co do Válek aspoň na hodinu denně, tak určitě ano. Ale do té doby jsou Války aspoň pro mě "tahounem" zdejšího PvP. Jsou stabilní v počtu lidí (je nás sice míň než bývalo, ale pořád je to početná a hlavně pravidelná skupina) a navíc se při ní dokážou "zabavit" všechny tři říše najednou. Navíc u Válek se nemusí vymýšlet nic zcela nového (v PVP) - stačil by nějaký další impulz, aby se zvedla "návštěvnost", přibylo víc "pernamentek" na zápasy a máme vystaráno. 

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Celkem recht máš, kdyby se podle mě zastavila válka říší třeba na 7 dní, na test, tak bych byl sám zvědavej jestli by se začalo chodit do svaté, pak by se projevilo jestli to pvp zaniklo nebo ne.SvetaPan píše:chce to svatou rozjet valka risi je o nicem
Ale plno hráčům jde aji o CB a někdo by stratil a uplakaně by se porlti do města.

- Ghibli
- Lv.24
slusnej - jestli můžu zase já.
Ale je to jen podle mého gusta: o CB nejde, klidně je i ztratím, ale nechci ten samý systém, co mají Války. Jednoduše proto, že kdybysme teoreticky "zapnuli" Války místro režimu třikrát týdně na nonstop, tak tam nakonec zůstanou ti nejskalnější ze skalních příznivců PvP a - a máme zpátky tu starou Svatou s tím, že se tam udržel nejčastěji ten, čí říše měla nejvíc vytrvalců. Ostatní to pak dřív nebo později zabalili. A naopak - kdyby teoreticky mělo přijít do Válek 30 červených, 7 modrých a 3 žlutí, tak sice vylezu ven, Zazruškuju, zkusím někoho povalit, jednou, dvakrát, třikrát a - jde se ven. Já osobně nechodím do Válek, že to jsou TY Války, kde můžu ukázat, co umí moje výbava a nebo jak jsem schopný bojovat pro říši - pro mě je hlavní kolektivní zábava. Od rozcvičky na Seřadišti, přes interakce na bojisti, až po výkop z Válek, kdy jsme sice zase druhý, ale já si užil dost akcí. Navíc jsem náročný i na atrakce, takže mě na druhý skoro ten samý "kolotoč" nedostanete - já buď chci na labutě, nebo na houpačku a nebo na horskou dráhu. 
EDIT: ale jak píšu - když by to ostatní bavilo, tak proč ne. PvP nemusí být jen Války. Je tu navíc pořád prostor na PvP na cechovní úrovni a pak i na úrovni jednotlivců.

EDIT: ale jak píšu - když by to ostatní bavilo, tak proč ne. PvP nemusí být jen Války. Je tu navíc pořád prostor na PvP na cechovní úrovni a pak i na úrovni jednotlivců.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
- _MoOn^_
- Lv.4
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Stačí se podívat na statistiky a uvidíte proč je červená nejslabší.V první desítce jestli jsou 3 známější hráči tak je to někdy i moc.Červené legendy zkončily a nebo přestoupily jinam a říši nechali osudu, a právě tím že v čele shinsa nejsou ty legendy co byli třeba před půl rokem má za následek taky to že lidé nechodí do války a proč? Protože pro mě byla třeba čest bojovat po boku nějakýho legendárního hráče a chtěl jsem bojovat za jeho zády a sledovat jak si šikovně poradí s čímkoliv a s kýmkoliv teď už v shinsu moc takových lidí není a proto se ani já do války nechystám bohužel snad se to změní třeba se někdo vrátí z těch přeběhlíku a třeba se vrátí lidé kteří zkončily s hraním to ví jenom bůh:-) mě nezbývá než jenom čekat a doufat že budu zase brzy bojovat po boku červeného hrdiny:-)
Proti všem.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Tak to pro mě nebyla nikdy nějaká čest, že vedle mě vyžíral tepličák, ale byl jsem rád, když vedle mě stál člověk jako trolík o, kterém jsem věděl, že jen tak nechcípne._MoOn^_ píše:Stačí se podívat na statistiky a uvidíte proč je červená nejslabší.V první desítce jestli jsou 3 známější hráči tak je to někdy i moc.Červené legendy zkončily a nebo přestoupily jinam a říši nechali osudu, a právě tím že v čele shinsa nejsou ty legendy co byli třeba před půl rokem má za následek taky to že lidé nechodí do války a proč? Protože pro mě byla třeba čest bojovat po boku nějakýho legendárního hráče a chtěl jsem bojovat za jeho zády a sledovat jak si šikovně poradí s čímkoliv a s kýmkoliv teď už v shinsu moc takových lidí není a proto se ani já do války nechystám bohužel snad se to změní třeba se někdo vrátí z těch přeběhlíku a třeba se vrátí lidé kteří zkončily s hraním to ví jenom bůh:-) mě nezbývá než jenom čekat a doufat že budu zase brzy bojovat po boku červeného hrdiny:-)
Jen ať si přeběhlíci zůstanou tam kde jsou. Červená se obejde i bez nich, stejně jako se vzpamatovalo chunjo ve, kterém byl kdysi dávno akorát Loco tak se vzpamatuje i červená. On i ten extreme, kterýho všichni tak nesnášíte je dost užitečný. Na druhou stranu to dneska docela ušlo ta válka.
Nebuď jeden z milionu, buď jeden z 300..
- _MoOn^_
- Lv.4
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Já taky nemyslel DataTeplice já myslel jak píšeš trolofa exiho a tyhle borce za které jsem se mohl schovat:-)))) Loco30 jak se dívám tak stále hraje nechci ho nijak urazit ale neberu ho jako tahouna červené říše když je na spodu v tabulce.Ve válce bylo 92 lidí a mám takové tušení že to pujde ještě razantněji dolú protože tu bude více lidí jako jsem já.NepremoziteIny píše:Tak to pro mě nebyla nikdy nějaká čest, že vedle mě vyžíral tepličák, ale byl jsem rád, když vedle mě stál člověk jako trolík o, kterém jsem věděl, že jen tak nechcípne._MoOn^_ píše:Stačí se podívat na statistiky a uvidíte proč je červená nejslabší.V první desítce jestli jsou 3 známější hráči tak je to někdy i moc.Červené legendy zkončily a nebo přestoupily jinam a říši nechali osudu, a právě tím že v čele shinsa nejsou ty legendy co byli třeba před půl rokem má za následek taky to že lidé nechodí do války a proč? Protože pro mě byla třeba čest bojovat po boku nějakýho legendárního hráče a chtěl jsem bojovat za jeho zády a sledovat jak si šikovně poradí s čímkoliv a s kýmkoliv teď už v shinsu moc takových lidí není a proto se ani já do války nechystám bohužel snad se to změní třeba se někdo vrátí z těch přeběhlíku a třeba se vrátí lidé kteří zkončily s hraním to ví jenom bůh:-) mě nezbývá než jenom čekat a doufat že budu zase brzy bojovat po boku červeného hrdiny:-)
Jen ať si přeběhlíci zůstanou tam kde jsou. Červená se obejde i bez nich, stejně jako se vzpamatovalo chunjo ve, kterém byl kdysi dávno akorát Loco tak se vzpamatuje i červená. On i ten extreme, kterýho všichni tak nesnášíte je dost užitečný. Na druhou stranu to dneska docela ušlo ta válka.
Proti všem.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Tak, ale přece si jdeš zabojovat ne se za někoho schovávat
Vím, jak to myslíš, ale hráči se pořád obměňují tak holt musíš zamakat a být tahounem sám ..

Nebuď jeden z milionu, buď jeden z 300..
- Ghibli
- Lv.24
NepremoziteIny - výborně.

A je to PŘESNĚ TAK. Nejde možná tak o tu obměnu hráčů, o které tvrdím, že se děje, děla a bude dít bez rozdílu, jestli do Válek přestanu chodit. Jde o to ještě důležitější - a to, že i ti "menší" časem dorostou (dokončí Bio, Karmu, dotočí výbavu, začnou si víc věřit apod.) a přijde chvíle, kdy i oni budou muset nastoupit po boku svého oblíbeného TOP PvP hráče a nebo dokonce to budou oni, okolo kterého se postaví další spoluhráči. Prostě klasická výměna rolí = mládí vpřed
a stáří vydržet
a být stále tím dobrým příkladem pro všechny.
Aj, taky mě to moc nebaví, běhat v první linii a držet na sobě několik protivníků, se kterými mám ještě bojovat. Meče a Magie - to je základ všech obran, takže jako WP se svými kouzly dávám ostatním spíš "sranda rány", takže na větší bojování to není. Ale taky už se stalo, že do Válek přišlo málo TOP PvP a pak - mazej dopředu. :wannafight: A přitom já tak rád, když je někdo silný od nás přede mnou a já si pak můžu vesele škodit Zruškem na všechny strany, kde je někdo nabuffován nebo na mě jako magnet svítí Aury, Temné ochrany a další podpůrná kouzla.
_MoOn^_ - myslím, že ti taky rozumím - ale jak už psal NepremoziteIny, tak i my budeme muset jednou dopředu.
A LOCO30 - ten se zase začíná "rozehřívat" a jeho velké chvíle ještě přijdou. 

Výstižně napsané a tahle věta by se měla zlatým písmem razit nad každým vlezem do Válek říší - hráči se pořád obměňují tak holt musíš zamakat a být tahounem sám ..Tak, ale přece si jdeš zabojovat ne se za někoho schovávatVím, jak to myslíš, ale hráči se pořád obměňují tak holt musíš zamakat a být tahounem sám ..

A je to PŘESNĚ TAK. Nejde možná tak o tu obměnu hráčů, o které tvrdím, že se děje, děla a bude dít bez rozdílu, jestli do Válek přestanu chodit. Jde o to ještě důležitější - a to, že i ti "menší" časem dorostou (dokončí Bio, Karmu, dotočí výbavu, začnou si víc věřit apod.) a přijde chvíle, kdy i oni budou muset nastoupit po boku svého oblíbeného TOP PvP hráče a nebo dokonce to budou oni, okolo kterého se postaví další spoluhráči. Prostě klasická výměna rolí = mládí vpřed

Aj, taky mě to moc nebaví, běhat v první linii a držet na sobě několik protivníků, se kterými mám ještě bojovat. Meče a Magie - to je základ všech obran, takže jako WP se svými kouzly dávám ostatním spíš "sranda rány", takže na větší bojování to není. Ale taky už se stalo, že do Válek přišlo málo TOP PvP a pak - mazej dopředu. :wannafight: A přitom já tak rád, když je někdo silný od nás přede mnou a já si pak můžu vesele škodit Zruškem na všechny strany, kde je někdo nabuffován nebo na mě jako magnet svítí Aury, Temné ochrany a další podpůrná kouzla.

_MoOn^_ - myslím, že ti taky rozumím - ale jak už psal NepremoziteIny, tak i my budeme muset jednou dopředu.

Já bych docela bral aby byla nějaká nová mapa bylo by to spestření a kdyby se třeba střídali 3-4 mapy tak by to nalákolo docela dost lidí a to otom zmenšní mapy to bych nebral protože není moc lidí co ustojí chumel a dost hráčů by to tudiš odradilo
ale určitě by to bylo zajimavý

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
diver « čtv 4:14 pm »

@
TomasFoxx « čtv 3:45 pm »

@
diver « čtv 12:58 pm »

@
Azi123 « čtv 11:22 am »

@
Azi123 « čtv 11:16 am »

@
diver « stř 10:11 pm »