TheWampire - Jednička, když přijde Dvojka, už nebude mít novým co nabídnout (pokud Dvojka nepřijde s něčím extra jiným), takže ani nedojde k doplňování odešlých hráčů.... Alien to krásně rozepsal.

A proto bych nevěřil na to, že se hráčská komunita bude zvětšovat na obou serverech.
Podle mě je jen iluze, že tady máme něco dokonalého, co přiláká masy hraní chtivých hráčů, kteří se momentálně "trápí" na jiných Metin2 serverech (offik, privát). Kdyby tomu tak bylo, tak tu máme UŽ TEĎ narváno a ta Dvojka by byla logickým vyústěním. A plno tu ROZHODNĚ není. To s tou dokonalostí si zvažte každý, kdo hrajete ještě jiné priváty. Mě stačí informace, co mám ze svého okolí a věřte nebo ne, v některých ohledech jsou někde dál než my.
Kdo by teda přišel do Dvojky? Přeběhlíci? Ti, kterým když se otevře další server jiného nejmenovaného Privátu, zase poběží někam jinam, aby zažili další šanci mít chvíli pocit, že mohli být první? Takže ti co sem přijdou, nám zase můžou utéct. A nebo dospělí hráči? To mají být ti, co jim "vadí", že tu teď má spousta dalších velké levely? Asi známe každý jiné "dospělé", protože ty moji sem chodí víc za zábavou, než si hlavně honit levely.
Boom privátů s Metin2 už máme za sebou, takže pokud si chceme urvat z koláče herní komunity, co je na trhu, větší podíl hráčů, tak ne tím, že postavíme další poloprázdnou boudu. Chce to buď další atrakce a nebo úplně něco zcela nového, co by "šokovalo" stejně jako kdysi Sindi.

Vzbuďte už někdo toho Hlavního testovače, ať se můžem pohnout dál. :wannafight: Takhle tu jen z nudy přehráváme "ohrané písničky". :wannafight: