Alien píše:lord michal 2 ... nestaci ti ze si dostal misovu vytunenou postavu s vecma... musis i na foru vystupovat jako on, co takhle vlastni identita na to asi nemas ze?
gratuluju ke svatbe se siminkou, vic co mi psala? Ze te vubec nezna, ze ji premluvili aby sla do tohodle cechu, aby delala extrímímu reklamu na nábor, ze te opravdu vubec nezna, a ze na ty postve uz ani nebyva ona.
Kdyz sem si ji zeptal jesi ji to co dela prijde dobry, vis co mi napsala? Ze uz tu hru nehraje, nezalezi ji na tom co se tu deje, je ji to proste jedno, a jeste jednou zopakuju ze te vubec nezna.
Jen sem to chtel napsat aby lord michal 2, kterej ukradl identitu misovi, neudelal to sami i simince....
Dobré ráno

.. :Hello:
1) Míšovu postavu jsem nedostal ale koupil!
2) Usilovně jsem se snažil o změnu nicku "identiti" na podpoře (více ve Spoileru) ! (neúspěšně)
3) MICHAL oznamoval na forum že postava je prodána a je na ní nový majitel a osobně myslím že ve hře už sem to napsal 1.000 lidem !
4) děkuji za gratulaci ke svatbě a za tvé informace, udělal si mi radost.
5) Podle mého názoru je naprosto skvělé že se neznáme, můžeme se stále poznávat, překvapovat a oživovat náš vztah něčím jiným, a né že se budeme znát jako své boty a nic nás nepřekvapí a vztah už nebude to co by měl být!
6) Ano hru už moc nehrála, svatá pravda, proto jsem přišel já abych docílil toho aby hru hrála, ale pozor! ne jen hrála, ale aby sem chodila ráda! Ze své vlastní zkušenosti sní vím že jí to není jedno co se tu děje a při té příležitosti veřejně děkuji Simince že JÍ NEBYL JEDNO, že jsem byl s nejmenovanou osobou pohádaný a pomohla mi vše urovnat!
7) Ještě jednou zopakuji že je dobře že se neznáme
8) Reklamu cechu? tu dělám i já !!!

a každý slušný hráč s každým dobrým skutkem pro někoho udělá dobrou reklamu cechu
8) Děkuji ti za tvou starost o Siminku

ale mužu ti zaručit že je v dobrých rukou stejně jako LORDxMICHAL, kterému žádnou identitu nekradu, pokud narážíš na nick na forum, tak jsem tu neměl účet, proto jsem založil takovýhle!
No tak snad už jsem ti objasnil všechny tvoje informace a otázky