Takže nejake rady z item shopu ? alebo black marketu ?
Kupa SD
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Vandrak
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Kupa SD
Chcem sa spitat idem si akurat kupit 100-150SD a neviem čo si kupit niečo čo by som predal za draho, začinam a peniažky potrebujem 
-
FullScreen
- Lv.15

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Re: Kupa SD
Buď na BM koupit pruty 100kk za 50-60 SD podle toho jak tam zrovna jsou nebo koupit na IS medaile hrdinství a 1 prodat za +- 20kk
- CruzY
- Lv.20

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kupuj medaile a levné pruty .. za 150kk při trošce štěstí můžeš mít 300kk (pruty) nebo +- 380kk (medaile) 
Edit: Já mu to vypočítal ..
Edit2: Ještě je dobré kupovat kameny některé .. jsou lidi co zrovna shání ten ,který nikde neni a dávají za to nemalé částky
Edit: Já mu to vypočítal ..
Edit2: Ještě je dobré kupovat kameny některé .. jsou lidi co zrovna shání ten ,který nikde neni a dávají za to nemalé částky
Naposledy upravil(a) CruzY dne ned 05. kvě 2013 20:21:29, celkem upraveno 3 x.
-
FullScreen
- Lv.15

- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
a co jsem nahoře napsal? Nauč se číst :warn:CruzY píše:Kupuj medaile a levné pruty .. za 150kk při trošce štěstí můžeš mít 300kk (pruty) nebo +- 380kk (medaile)