Mě se libí, jak si tady každý hraje na ekonoma, věštce a podobně...
Důvod toho, proč ofík upadal i se svými X dalšími servery je jeho jednotvárnost-IS, a hromady hodin prosezených ve stejných mapách. Na Ekuře máme každou chvíli nějákou změnu(viz kolonie Cydonia, a kameny na jejichž názvy si nevzpomenu

). Osobně z tom vidím pár výhod-
Jsem tady poměrně "novým" hráčem, takže jsem neměl tu příležitost sledovat otevření kerindoru, první zbraně od 100 +9, a zkrátka takové ty věci, které patří k nově spuštěným novinkám.
Druhak bude oddělení zrna od plev-přitažlivka se trochu uvolní, což bude znamenat vzestup některých hráčů na trase metiny 90-rychlý výdělek ve swampu a pak nějáké zapojení do PvP.
Je jasné, že tak měsíc až dva to bude nová senzace což bude asi znamenat větší odliv z prvního serveru, ale pak se situace ustálí, někteří pochopí, že prodírat se do TOPky se jim ani zde nepodaří a vrátí se zpět.
Ono by totiž občas neuškodilo pochválit(i když maličko) ten náš tým za to, co pro nás dělá, i když to je třeba občas krok vedle. Ale, i kdyby se tu dalo prase na stříbrném podnosu s ptačím mlíkem tak to pořád někomu nebude dost dobré.