Ale jejich pozdější spotřeba vyvolá další poptávku po nákupu SD = peníze pro provozovatele. Tak to filiph zřejmě myslel.Cepino píše:filiph1 laskavě nadávej si svejm rodičům ju? Když nechápeš základní věci, tak je mi tě líto. Napíšu ti to po lopatě, jestli nepochopíš ani toto, tak už nevím, chce to zapnout to co máš na krku. Na serveru Ekura majitel za nákup SD vydělá třeba 1.000.000 kč a lidé dostanou do oběhu 1.000.000 SD. Teď mi povět ty raketovej odborníku, co vydělá majitel na tom, že převede třeba 500.000 SD na server Sinfortia ze serveru Ekura? Ano budou se spotřebovávat SD, ale to majiteli nevydělá ani halíř. Tato hra není postavená na spotřebovávání SD, ale na nákupu SD. Znova, nákup SD - majitel vydělává, nákup prémka za SD - majitel nevydělá ani korunu. Majiteli je šumák jestli mezi lidma bude 3 miliardy SD, on vydělá na pořízení SD, na její pozdější spotřebě už nevidělá. Nevím jak ti to napsat lépe.
Druhý svět - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- SliimJiim
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Re: Druhý svět - obecná diskuze
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL
Duto WAR 110 LVL
- DarkMagic
- Lv.19
- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
no je to asi jako - kdy se ten novej server spustíHonzaM píše:Možná to tu zaznělo, ale zajímalo by mě, jestli se na novém serveru objeví hned mapy jako kerindor nebo swamp, či se bude uměle natahovat hrací doba postupným přidáváním map.
nikdo bohužel neví, nesnáším takovýhle překvapení
Naposledy upravil(a) DarkMagic dne stř 08. kvě 2013 11:27:49, celkem upraveno 1 x.
Metin 3!
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
To už je druhořadý efekt hry, ano pokud se spotřebují všechny SD, tak se musí koupit nové. Ale to si myslím nehrozí, protože mezi lidmi je myslím mraky SD. Tak že spíše jde o to koupit nové.SliimJiim píše:Ale jejich pozdější spotřeba vyvolá další poptávku po nákupu SD. Tak to filiph myslel.Cepino píše:filiph1 laskavě nadávej si svejm rodičům ju? Když nechápeš základní věci, tak je mi tě líto. Napíšu ti to po lopatě, jestli nepochopíš ani toto, tak už nevím, chce to zapnout to co máš na krku. Na serveru Ekura majitel za nákup SD vydělá třeba 1.000.000 kč a lidé dostanou do oběhu 1.000.000 SD. Teď mi povět ty raketovej odborníku, co vydělá majitel na tom, že převede třeba 500.000 SD na server Sinfortia ze serveru Ekura? Ano budou se spotřebovávat SD, ale to majiteli nevydělá ani halíř. Tato hra není postavená na spotřebovávání SD, ale na nákupu SD. Znova, nákup SD - majitel vydělává, nákup prémka za SD - majitel nevydělá ani korunu. Majiteli je šumák jestli mezi lidma bude 3 miliardy SD, on vydělá na pořízení SD, na její pozdější spotřebě už nevidělá. Nevím jak ti to napsat lépe.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- DarkMagic
- Lv.19
to je myslím ten opravdový důvod spuštění nového serveru - je už tolik SD, že to třeba, už nikdo moc nekupuje jako před cca rokem
možná se pletu, možná ne
možná se pletu, možná ne
Metin 3!
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Takže zaplatí x tisíc za nové servery aby snížili počet "virtuálních penízek" ve hře? Seems legitDarkMagic píše:to je myslím ten opravdový důvod spuštění nového serveru - je už tolik SD, že to třeba, už nikdo moc nekupuje jako před cca rokem
možná se pletu, možná ne

- DarkMagic
- Lv.19
tak určitě výhodnější, než nemít příjem vůbec, tak daj 2 servery - půlka lidí k tomu bude mít radost, že to vůbec spustěj, tak zaplácnou 2 mouchy
může to být jeden z důvodů
může to být jeden z důvodů
Metin 3!
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
ja bych se nebal toho, ze nevydelavaji, kdyby byli v - uz by to davno zavreli.HonzaM píše:Takže zaplatí x tisíc za nové servery aby snížili počet "virtuálních penízek" ve hře? Seems legitDarkMagic píše:to je myslím ten opravdový důvod spuštění nového serveru - je už tolik SD, že to třeba, už nikdo moc nekupuje jako před cca rokem
možná se pletu, možná ne
Pokud chces vetsi zisky musis investovat.
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Né, fakt? Byla to reakce na tvrzení, že důvod spuštění serveru je moc sd v oběhu, ale co já vím, že jofiliph1 píše:ja bych se nebal toho, ze nevydelavaji, kdyby byli v - uz by to davno zavreli.HonzaM píše:Takže zaplatí x tisíc za nové servery aby snížili počet "virtuálních penízek" ve hře? Seems legitDarkMagic píše:to je myslím ten opravdový důvod spuštění nového serveru - je už tolik SD, že to třeba, už nikdo moc nekupuje jako před cca rokem
možná se pletu, možná ne
Pokud chces vetsi zisky musis investovat.

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Četl jsem jen pár příspěvků a číst těch 20 nebo kolik stran spamu fakt nehodlám.
Za prvé, Filipe, víš ty vůbec co pojem TOP znamená? Já jen že ty jsi na ni nedosáhl ani malíčkem.
Za druhé jsem naprosto proti tomu aby byl druhej server. Na co bude? Stejně to za chvili bude vypadat stejně jako na první, akorát se tím zbytečně rozdělí komunita. Jestli server nepohřbili předešlý updaty, tak tohle ho pohřbí zaručeně.
Za prvé, Filipe, víš ty vůbec co pojem TOP znamená? Já jen že ty jsi na ni nedosáhl ani malíčkem.
Za druhé jsem naprosto proti tomu aby byl druhej server. Na co bude? Stejně to za chvili bude vypadat stejně jako na první, akorát se tím zbytečně rozdělí komunita. Jestli server nepohřbili předešlý updaty, tak tohle ho pohřbí zaručeně.
- Kruger0
- Lv.20
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Souhlasím s Jolandou a její věštbouStrees píše:Četl jsem jen pár příspěvků a číst těch 20 nebo kolik stran spamu fakt nehodlám.

Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »