Pro Shaggiho

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
necromander
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Pro Shaggiho

Příspěvek od necromander » stř 15. kvě 2013 19:03:40

Píšu to sem protože ticket systém štrajkuje a nechce odoslat žádost na susport .... !!!

Ako vždy tento ticket je určený Saggimu.
Ahoj
Ako obyčajne ti píšem, ak nie som z niečím spokojný tak v prvom rade veľká vďaka za tu upravu točenia talismanov už to začinalo byť akutne takže tlieskam a veľka vdaka že ste nakoniec na sindi nepošupali do buffov a nechali ich tak ako boli len dúfam že aj tak ostanú ....

Teraz k problematike pred malou chvíľou som posielal žiadosť o schválenie príspevku na fore v téme návrhy ktorý bol zamietnutý s tým že vraj môj príspevok nezapadá do žiadnej z kategorii aj ked som tam zadal že patrý do hry a pod tým bolo niečo ako dodatok že máme dať novému systému par dni či týždňov...

No bohužiaľ mi hru hrajeme a nie vytvárame nemáme čas ani chuť čakať týždne na otestvanie nových zmien ktoré aj tak skončia najskôr uplným pohoršením PVM a určite aj PVP hráčov.
To s cidoníjskymy krištálmy a zdobenými taveninami je strašný krok vedľa shaggi, proti tomu prerozdeleniu že do normal šperkou normálna tavba a do zdobených zdobená nema zrejme nikto nič proti ale ak už je ta tavba zdobená a jej výroba patrične naročná tak by mala pridávať aj vyššie hodnoty než obyčajná ... po prípade by bolo super ak by sa do zdobených šperkov dala vkladať aj obyčajná tavba ktorá by ale nedávala toľko + ako zdobená a na túto stranku sa vyjadrilo negatívne s takouto prosbou o zmenu xxx hráčov takže toto rozhodne neber len ako môj názor ... naviac to ťaženie kryštálov v svetej zemi nie je zlý nápad proti tomu nič nemám aspoň ťažba nebude taka nudná a nebude to vopruz a kus si zabeháme ale je tu ten ptoblém že hráči ako ja čiže full PVM s len buff pvp na obranu nemáme vo válke šancu !!! žiadnu !!! a je potovina aby sme si teraz kôli kryštálom robili full výbavy do pvp do války pretože nemáme ako ziskať CB
Pretom som aj v príspevku vyjadril prosbu aby toto bolo upravene tak aby bolo možné u veliteľa si kupiť CB za prislušné množstvo jangov alebo nejakú priepustku ako do cave aby aj mi pvm hráči ktorý nehráme do pvp a ani nebudeme lebo tento štýl hry nepovažujeme za zabavný naviac núťiť nas k tomu berieme ako hrubu šikanu zo strany Teamu sindicate ktorý by mal prave svojim spravaním a rozhodnutiami a zmenami hráčom pomáhať v napredovaní a robiť hru pre hráčov čo najzabavnejšiu a najpriťažľivejšiu a toto mi príde ako trň v oku ktorý bude mať určite násldky je jasné že ak sa to vy nerozhodnete zmeniť mi stým nič nespravíme a budeme sa hoc na silu musieť prispôsobiť ale sam seba sa opítaj dokedy vám budeme taketo zmeny ktoré robite a ktoré su nie len mne ale aj mnohým iným výslovne " proti srtsi " trpieť ?

Keď ste sa už rozhodli urobiť takéto zmeny tak ich dotiahnite do konca tak aby boli všetci hráči spokojný, zvýšte počet žíl v svetej zemi nech sa tam nemusíme tiskať jak k***** na jednej rude to je blud uplný, potom dajte možnosť vkladať do zdobených šperkov aj normálnu tavbu z ôvodnou starou hodnotou +, a zdobenú tavbu prerobte tak aby pridávala viac + daných bonov než ta klasická tým bude pre hráčov a aj pre mna  lakavá, dajte nám PVM hráčom možnosť zakupiť si CB u veľiteľa aby sme nemrhali svojím časom čo aj tak nebudem na robenie pvp výbavi pričom nemam ani z patra šajnu ake bony do PVP som proste od kedy len pametám PVM a poznám haldu takýchto hráčov mne podobných ktorý možnosť kupi CB alebo nejakej priepustky by veľmi ocenili ...

Dúfam že moje myšlienky sa u teba stretnu hoc len s malým pochopením a po buduco týždňovom update budeme spokojný všetci ako blchy v kožúchu.
Tak sa maj a hodne zdaru, vždy ste všetko robili tak ako trebalo neverím že zrazu by ste to takto zkonili :D to proste nie ste vi a len nás trochu naťahujete za nos :D tak nás nesklamte !
Nech môžeme byť poriadne hrdý že hrajeme na sindi a môžeme sa s naším super privátom pochváliť :D
Naposledy upravil(a) necromander dne stř 15. kvě 2013 20:04:12, celkem upraveno 1 x.
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )

Cti ke slávě

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Pro Sheggiho !!!

Příspěvek od Cepino » stř 15. kvě 2013 19:13:51

Neopustím si k tomu něco připsat. Jeslti jsi Saggi zamýšlel udělat Sidonii, kde je nutné kopat krystaly kvůli tavbě, kvuli blbnutí nezletilých hovádek, tak se ti to povedlo. 141ky tam vyžírají CB na 110 a na PvM hráčích. Co má sakra společného PvM s PvP. Jestli se tahle banda chudáků má potřebu exibovat někde, tak jim udělej mapu a at se tam mlátí donekonečna. Proč trestáš nás ostatní hráče? To nás platící PvM kaře chdeš od téhle hry definitivně odradit? Hnul jsi mi teda pěkně žlučí. Člověk si sem chodí odpočinout, ale tohole to je utrpení a otročina, s odpočinkem to už přestává platit. Ono tady na té mapě se právě projeví ti srábci, co ani polovina do válek nechodí, mají jen full sety a tady vyžírají kopače. Znova ti tleskám, hodně z nás jsi velice potěšil. Ironie. :-( Jen dodám, dopadne to tak, že zdobené tavby bude méně a méně. Jestli jsi i tohle zamýšlel tak se ti to povedlo, protože tyto děcka chodí do Sidonie dělat akorát svinčik a kopání je nezajímá.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » stř 15. kvě 2013 19:31:07

Jako chápu tady snahu oživit PvP. Vždyť tady už dost lidí kříčelo jak je válka mrtvá.
Ale mlátit do bezbranné postavy kopající rudu fakt s PvP nemá nic společnýho.
I kdyby tam kopal ExtreeeMeee, tak mu to prostě těžbu přeruší, i kdyby měl na sobě fully. Viděl bych to na nějákou úpravu (sefezona kolem rud?).
Třeba sem dá nějáký chytrý návrh Ghibli jako vždy :)
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » stř 15. kvě 2013 19:35:39

Tohle udělal Saggi jako masakr PvM kařů. :-(((( Nadáváme na to na TS všichni. Jestli se chce někdo mlátit, tak at se mlátí splu, ale né s těmi co o to nestojí. !!!!!!!!!!!

KahnWeder
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 76 poděkování

Příspěvek od KahnWeder » stř 15. kvě 2013 19:54:23

To taky bylo myšlené jako "pošťouchnutí" PvM kařů, aby si "uráčili" udělat PvP výbavu.
Vidím to tak, že se tam bude muset se dvěma postava, kde jedna bude kopat a druhá hlídat. Proti single prudičům by to mělo stačit.
Při nájezdech intelektem méně obdařených jedinců budou muset pomoct kámoši nebo cech. Aby to pak neskončilo "Cechovními výpravami na tavbu"....

Přinejhorším je tu pak ještě milosrdná náruč noci, kdy by tam nemělo být moc lidí.
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012

BlabosCZ
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 17 poděkování

Příspěvek od BlabosCZ » stř 15. kvě 2013 19:59:42

141 si hrabou CB a nyní už se nedají koupit ani základní CB a abych se dostal pro krystaly, tak musím do války.... Well done! Stupidně udělaný systém -_-
ObrázekBlabosCZObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
70 000+ min
Jinno
Darebni
132
Full P
Hotovo
M1
M6
P
ObrázekDaWe88ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
70 000+ min
Jinno
Darebni
110
Full P
Hotovo
19
-
P

ori
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 20 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od ori » stř 15. kvě 2013 20:00:06

Za prvé Saggi od slova Sagittarus ,těžko nevzdělanému embryu vysvětlovat co to znamená.
Za druhé udělejte si pvp s jedním setem hrát je snad pod úroveň každého hráče.
Za třetí konečně vítám změnu v původní svaté VELKÁ pochvala patří Týmu EKURY.

ještě dodatek tvůj přispěvek jsem nedočetl ač jsem se přemáhal :lol:
Exodus, 21,23-25
a taky to někdy kopne:
Obrázek

necromander
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od necromander » stř 15. kvě 2013 20:02:34

Presne tak ať si pvpčkári sprepačením serou do vlastního hnízda a ne do našeho,.
To že PVP ubudu nie j evina PVM hráčov ani vina zarobku ktorý je na sindi viac ako slušný ale vina toho že klesá kvalita hráčov a dospelá populácia hráčov na sindy a stale viac kreténov z ofiku a dalších pofiderných privátov sem putuje ktorý sa nevedia správať slušne a to ubera na kvalite a na lukrativite PVP pretože PVP už prestalo byť výsadou najmonetarnejších hráčov a niečim luxusným ale stalo sa niečim čo služi na nasieranie normálnych hráčov a na masirovanie si vlastného ega čo s pohodovu a oddychovou hrou ktoru PVM hráči uprednostňujú nema a nikdy mať nič spoločné ani nebude !!!
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )

Cti ke slávě

necromander
Lv.19
Lv.19

Příspěvek od necromander » stř 15. kvě 2013 20:05:24

ori píše:Za prvé Saggi od slova Sagittarus ,těžko nevzdělanému embryu vysvětlovat co to znamená.

Víme kdo se ozval :D ten stých o ktorých tu hovoríme a cez skype či TS lajeme jak pohani :D

Edit: Warn za doublepost.
/Script
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )

Cti ke slávě

Cepino
Lv.38
Lv.38

Příspěvek od Cepino » stř 15. kvě 2013 20:08:15

ori píše:Za prvé Saggi od slova Sagittarus ,těžko nevzdělanému embryu vysvětlovat co to znamená.

Na to aby jsi někoho zabíjel potřebuješ žílu a kolem ní 10 lidí aby jsi hrabal CB? Proč nikdo nechodil do svaté? Váš problém, co se chcete mlátit. Tahle mapa vám jen dala možnost ne se mlátit mezi sebou ale hrabat CB na chudácích. Gratuluju ti, aspon vím kam si tě mám zařadit. Aby tam vyřírala CB Rusila, která jich má 150000 to už mi přijde zvrácenost a né PvP. :-(

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.
@ Mionix « ned 5:38 pm »
@cleo:up:
@ cleo « ned 5:26 pm »
@Suko201,  ono jich to hledá poměrně dost, ale tentokrát nás bylo také dost a měli jsme větší štěstí
@ Mionix « ned 4:52 pm »
@Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
@ Vydesenej « ned 4:41 pm »
Suko201 píše: Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
Prostě kdo nic nenašel nemá bodíky
@ Suko201 « ned 2:40 pm »
Zajímala by mě jedna věc. Jak chcete určit, že někdo hledá vlajky, když cech la fuerza to má vždy do 3-5ti minut vše? Tím nerypu, jen prostě oni to mají až moc rychle a dost lidí nestihne ani najít tu 1. Dík za info
@ Mionix « sob 6:57 pm »
@ChunjoKing,  Ne. Pouze jedna postava. Za prvé jsou tam kontroly a za druhé, i kdyby to nějak prošlo a my se to dozvěděli, tak je to na TB.
@ ChunjoKing « sob 6:48 pm »
Neplačte toľko, veď na to máte celý mesiac. Mám otázku milý tím. Môžem ísť na OX s 2 postavami?
@ Suko201 « sob 10:37 am »
Tomino26 píše: Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
jako Real no, z 20ti ks jen zacarka, požehnané pergy a zbytečnosti na zrucku xD
@ Tomino26 « pát 8:55 pm »
Ale ako vidím konsolidácia prišla aj na ekuru :D Ten drop z tých truhiel je z roka na rok biednejší...
@ noxforko « pát 8:29 pm »
cleo píše: a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
Souhlas
@ cleo « čtv 8:30 pm »
a zase jako loni o tomto eventu se velmi špatně dá najít žíla uhlí, před war jsem projela celou bakru, všechna ch a ani 1 žíla....
@ Suko201 « čtv 7:30 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Bude novinka.
oki
@ TOXIX « čtv 3:18 pm »
Novinka je, jak minuly rok ze kotel v osade chce 100ks uhli na podpal misto 10ks :)))
@ Mionix « čtv 2:28 pm »
@Suko201,  Bude novinka.
@ Suko201 « čtv 2:25 pm »
Zdravíčko, budou v patchlogu informace o dnešním updatu? :-))
@ Vydesenej « čtv 2:22 pm »
Bude možnost zakoupit ten klobouk s těmi sobími rohy za sd? :O
@ Mionix « čtv 1:53 pm »
@VOJTTANOOO,  Dobrý den, dle GA by to mohl být problém s grafikou. Zkuste vypnout okno hry a pak v launcheru přepnout na DX8 a znova pustit hru a zkusit mapu Donji. Dejte prosím vědět, zda jste uspěl.
@ VOJTTANOOO « čtv 1:25 pm »
ani pres prsten , mi to nefunguje :( kliknu ze se portnu, a naskocí to do cerne obrazovky :(
@ VOJTTANOOO « čtv 1:08 pm »
zdravím, nevím zdali je chyba v mem pocitaci, ale kdyz jsem se portnul pres Yonaha do Dongji, po loading obrazovce mi zčerná obrazovka a nic se neděje. někdo mi s tím poradit prosím ? )
@ NOACH « čtv 1:03 pm »
Zdravím, bude tento týždeň aj bonus na sd ?
@ Mionix « čtv 12:47 pm »
Už to frčí. :-)
@ Tomori « čtv 12:36 pm »
Čekání si můžete zkrátit tipováním nejlepších úlovků našeho Mionixe v Rybářské tipovačce. Třeba se vám to vyplatí a něco vyhrajete! :P :D
@ Vydesenej « čtv 12:33 pm »
Nonepovideeej píše: A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
To nedokážu slíbit :D
@ Marph « čtv 12:27 pm »
Jsem si chtěl aspoň odevzdat bio a zručku, než půjdu do práce :D
@ Nonepovideeej « čtv 12:26 pm »
A jestli ne, tak hlavně z toho nebuď Vyděšenej :D
@ Vydesenej « čtv 12:10 pm »
To bude big update uvidíte
@ Nonepovideeej « čtv 11:58 am »
Možná už nám zapnou event, tak nechtějí, aby se hned muselo něco opravovat :)
@ YanLuo « čtv 11:02 am »
Údržba do odpoledne znovu ..gg :)
@ Symbio « úte 5:58 am »
Dokáže mi prosím někdo poradit s cenou vrány 43+10ork+3stun+8síla? Ať neprodám zbytečně pod cenou? Díky :D
@ angrylunaxx « sob 11:00 pm »
je to mrtvé nebo né... ?
@ Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »
Vyhrajeme, musíme! :)
@ Mionix « čtv 5:47 pm »
Tak dneska fandíme. :-) :up:
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky

Who is chatting

offline Borda91 
offline FrobikCZE 
offline Heana 
offline Mionix 
offline Narsi 
offline vitulinek