Malinko nechápu. Mě hra celou dobu nutila dělat PVM, bez PVM nemůžu mít PVP. Tak proč když se jednou udělá, že bez PVP je horší PVM, tak je to špatně?Cepino píše:Proboha ale vy tu nerozlišujete dvě věci. Když někdo dělá PvP, tak ho také nikdo nenutí dělat PvM. Ale tady je to opačně. Dotedka si hráč mohl relaxovat, chodit si sem opočinout a dělat jen PvM, ovšem tohle to totálně překopalo a nutí to dělat PvP ne koho chce, ale všechny. To je rozdíl.
Zdobené taveniny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Re: Zdobené taveniny

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Znova ti zopakuji, tobě taky nikdo nezakazuje PvP tak proč mě nutíš do PvP. Krom toho PvP a PvM by měly být v této hře odděleny. Ovšem Cidonijská mapa sloučila PvM a PvP dohromady. Spousta hráčů si chce jen nakopat krystaly. Přijde ti to správné, že hráč udělá za den a půl 1000CB jen tím, že masakruje PvMkaře u rud s krumpáčema? A neopakuj mi, že mám někoho honit. PvP si chodím užít do války říší, když jdu kopat, tak jdu kopat a ne se nechat masakrovat chudákama, co se honěj za nějakou pozicí v tabulce a jdou totálně přes mrtvoly.LOCO30 píše:Malinko nechápu. Mě hra celou dobu nutila dělat PVM, bez PVM nemůžu mít PVP. Tak proč když se jednou udělá, že bez PVP je horší PVM, tak je to špatně?Cepino píše:Proboha ale vy tu nerozlišujete dvě věci. Když někdo dělá PvP, tak ho také nikdo nenutí dělat PvM. Ale tady je to opačně. Dotedka si hráč mohl relaxovat, chodit si sem opočinout a dělat jen PvM, ovšem tohle to totálně překopalo a nutí to dělat PvP ne koho chce, ale všechny. To je rozdíl.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
Přečetla jsem si celou diskuzi a zřejmě kromě pár lidí nikdo nedropoval poznámky vůdce ve staré svaté, kdy si hezky sekáš do nosičů, přijde žlutý, modrý nebo červený soupeř (podle toho z jaké si říše) a než se naděješ ležíš. Na druhou stranu musím říct, že jsou hráči, kteří si přišli jen popovídat (a nebyli jen z červený, ale i z ostatních říší) a člověka nezabíjeli. Jenže to je o lidech, ne o hře. Poznámky jsem takhle dropovala pro hodně postav a nikdy jsem nebrečela, že mě tam někdo zabil, maximálně jsem se domluvila s pár PVP hráči na ochraně tam.
Vysvětlete mi proč mě Malchus kdysi ve "starý svatý" při dropování poznámek nikdy nezabil, ač kolem mě projel xkrát? Že by byl normální člověk a pochopil, že tam druhý není pro PVP, ale že dělá biologa na kterého potřebuje něco dropnout?
Jediný rozdíl byl v tom, že se CB daly koupit, což teď nejde (nad znovuzavedením této možnosti bych být saggim znovu pouvažovala).
Sama CB mám a i nějakou tu PVP výbavu a přesto nejdu kopat krystaly do "svatý" sama, to si raději zničím pár metinů ZIN a dropnu mušle.
Upřímně když čtu forum tak zjišťuji, že toto je asi jediná hra, kde se snaží hráči diktovat co a jak má ve hře být a saggi aby skákal podle Vás. Jinou hru, kde by se vše dělalo podle toho jak která skupina lidí "brečí" na foru, neznám.
Takže buď si to nakopete v PVP mapě, nebo dropneš kousky kamene a překoveš na výhni anebo si to koupíš. Opět si PVM hráči vybrečeli buff 100%, aby mohli ve swampu vydělávat xkkk za swamp, tak na krystaly přece mají yangů dost. Nechtějte jen ulehčení hry.
PS. a můžete se do mě pustit, že jsem se dotkla Vašeho já, ale za tímto postojem si stojím. A souhlasím s názorem Malchuse a jemu podobných.
Vysvětlete mi proč mě Malchus kdysi ve "starý svatý" při dropování poznámek nikdy nezabil, ač kolem mě projel xkrát? Že by byl normální člověk a pochopil, že tam druhý není pro PVP, ale že dělá biologa na kterého potřebuje něco dropnout?
Jediný rozdíl byl v tom, že se CB daly koupit, což teď nejde (nad znovuzavedením této možnosti bych být saggim znovu pouvažovala).
Sama CB mám a i nějakou tu PVP výbavu a přesto nejdu kopat krystaly do "svatý" sama, to si raději zničím pár metinů ZIN a dropnu mušle.
Upřímně když čtu forum tak zjišťuji, že toto je asi jediná hra, kde se snaží hráči diktovat co a jak má ve hře být a saggi aby skákal podle Vás. Jinou hru, kde by se vše dělalo podle toho jak která skupina lidí "brečí" na foru, neznám.
Takže buď si to nakopete v PVP mapě, nebo dropneš kousky kamene a překoveš na výhni anebo si to koupíš. Opět si PVM hráči vybrečeli buff 100%, aby mohli ve swampu vydělávat xkkk za swamp, tak na krystaly přece mají yangů dost. Nechtějte jen ulehčení hry.
PS. a můžete se do mě pustit, že jsem se dotkla Vašeho já, ale za tímto postojem si stojím. A souhlasím s názorem Malchuse a jemu podobných.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
- Lv.25
A od kdy bylo v metinu oddělené PVP od PVM????? To jedině v momentě, kdy si hráči vybrečeli přemístění nosičů a sentinelu mimo svatou.... dřív to ve svaté u sentinelu bylo také o spolupráci v rámci říše, která se tímto pohřbila totálně - je to vidět na účasti hráčů ve war........Cepino píše:Znova ti zopakuji, tobě taky nikdo nezakazuje PvP tak proč mě nutíš do PvP. Krom toho PvP a PvM by měly být v této hře odděleny. Ovšem Cidonijská mapa sloučila PvM a PvP dohromady. Spousta hráčů si chce jen nakopat krystaly. Přijde ti to správné, že hráč udělá za den a půl 1000CB jen tím, že masakruje PvMkaře u rud s krumpáčema? A neopakuj mi, že mám někoho honit. PvP si chodím užít do války říší, když jdu kopat, tak jdu kopat a ne se nechat masakrovat chudákama, co se honěj za nějakou pozicí v tabulce a jdou totálně přes mrtvoly.LOCO30 píše:Malinko nechápu. Mě hra celou dobu nutila dělat PVM, bez PVM nemůžu mít PVP. Tak proč když se jednou udělá, že bez PVP je horší PVM, tak je to špatně?Cepino píše:Proboha ale vy tu nerozlišujete dvě věci. Když někdo dělá PvP, tak ho také nikdo nenutí dělat PvM. Ale tady je to opačně. Dotedka si hráč mohl relaxovat, chodit si sem opočinout a dělat jen PvM, ovšem tohle to totálně překopalo a nutí to dělat PvP ne koho chce, ale všechny. To je rozdíl.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
-
- Lv.1
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Ale jsme zas u toho...
Né každý tu má penízky na nějaké lepší pvp aby si mohl nahrabat pár těch CB ve válce říši které potřebuje pro vstup do Cidonie.. V tomhle směru je to nedomyšlené a měla by se (dle mého názoru) vrátit zpět možnost Koupi CB
Přeci nebudu lítat ve válce říší s pvm abych třeba někde ukoříztila minimum CB >pro vstup do Cidonie na krystaly :normal?:

Přeci nebudu lítat ve válce říší s pvm abych třeba někde ukoříztila minimum CB >pro vstup do Cidonie na krystaly :normal?:
![]() | VerOniQuiA | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Drak | Jinno | NoFuture | 133 | P | P | P | Full | Hotovo |
-
- Lv.25
k tomuto je tu další témaMishellQa píše:Ale jsme zas u toho...Né každý tu má penízky na nějaké lepší pvp aby si mohl nahrabat pár těch CB ve válce říši které potřebuje pro vstup do Cidonie.. V tomhle směru je to nedomyšlené a měla by se (dle mého názoru) vrátit zpět možnost Koupi CB
![]()

- tyranka
- Lv.26
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 254 poděkování
CLEO - prosím tě je to asi pravda já začala dost pozdě. Je to o lidech,ale pokud tam budou lítal lidi 100% full a budou si přehazovat setky jak na běžícím pásu a všechny zabíjet dojde to tak daleko, že za chvíli nikdon ebude mít CB na to aby šel něco kopat. Drop z mušlí? Ano je - za hodinu v jeskyni se 110 -20 mušlí - z toho 10 kamínků což je po přetavení 100 kusů rudy. Je to dost dobrá alternativa podle tebe pro PVP hráče co nemají PVP a co nesnáší války jako já například.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ |
- sisa
- Lv.8
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Ahojky pokud se pamatuji a jsem ve hře od roku 2010 od srpna, tak poznámky vůdce se dropovaly take v zanikle, kde za zabíjení nikdo CB nedostaval a šlo to ,ale jakmile je za to CB jde do tuheho . Pokud budu chtít klidně půjdu do války mam pvp výbavu,ale pokud si potřebuji jen nakopat rudu ,jsem jen oběť pro lovce CB
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
kdysi ve třetihorách měli malí savci (PvM) oproti ještěrům (PvP) nevýhodu. Proto, když si chtěli sehnat potravu, museli vycházet v noci. Vy můžete taky.
A kdo vi, třeba jednou spadne asteroid a vy pak budete mít šanci vyjít na světlo....
A kdo vi, třeba jednou spadne asteroid a vy pak budete mít šanci vyjít na světlo....
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
-
- Lv.25
Ano, jenže v zaniklé sis moc poznámek nedropla, každý tam měl dropa na dušesisa píše:Ahojky pokud se pamatuji a jsem ve hře od roku 2010 od srpna, tak poznámky vůdce se dropovaly take v zanikle, kde za zabíjení nikdo CB nedostaval a šlo to ,ale jakmile je za to CB jde do tuheho . Pokud budu chtít klidně půjdu do války mam pvp výbavu,ale pokud si potřebuji jen nakopat rudu ,jsem jen oběť pro lovce CB

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »