Zdobené taveniny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Re: Zdobené taveniny
Já dnes na tržnici byl a stánků tam bylo poměrně dost,ale prodávaly se krystalky 50 ks po 25 kk a zdobená tavba po 15 kk,takže s takovým přístupem si ty rudy nakopou jen PvP-čkáři,protože ostatní kopáče vyhladí a nahodí si přemrštěné ceny.Otázka je,zda jim to budou hráči kupovat,ono se taky klidně může stát,že si spousta z nás vymění zdobené šperky za obyčejné,když mezi nimi není až tak markantní rozdíl,co se hodnot týče.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 347 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
musela jsem jich naštosovat 110 při kování dračího štítu na +7sisa píše:to ano to jdou, ale nahazej na zem 80 pergačů, když chceš vylepšit dračí na +6

Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Pergy štosovat jdou,sice to trvá krapet déle,ale bohužel no.Stačí se jen postavit opodál,pokud máš strach,že ti je někdo posbírá a pak je naházet na sebe.sisa píše: Já myslím, že se to opravdu trošku nepovedlo,spíš bych byla přivítala štosování
požehnaných pergamenů a toho jsem se bohužel nedočkala ,tak snad někdy
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
Co tomu dát alespoň týden a potom začít psát poplašné zprávy ? Něco se zavede a ihned se strhne křik jasnovidců, jak je všechno špatně a nic nebude fungovat.Attila píše:Já dnes na tržnici byl a stánků tam bylo poměrně dost,ale prodávaly se krystalky 50 ks po 25 kk a zdobená tavba po 15 kk,takže s takovým přístupem si ty rudy nakopou jen PvP-čkáři,protože ostatní kopáče vyhladí a nahodí si přemrštěné ceny.Otázka je,zda jim to budou hráči kupovat,ono se taky klidně může stát,že si spousta z nás vymění zdobené šperky za obyčejné,když mezi nimi není až tak markantní rozdíl,co se hodnot týče.

- sisa
- Lv.8
- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Ano souhlasím ,doba hájení je všude ale toto je jen diskuze a názory hráčů a od toho ten web tady je .Třeba si z toho ti co připravují změny něco vezmou a třeba ne, ale hra je pro hráče a proto tam asi taky přidal moderator hlasování.
každý člověk má svůj názor a může ho tady svobodně (snad) vyjadřit.
Zkrátka je dobré se přisbůsobit většině a ja to udělám, ať už to dopadne jak chce .Nikoho nenapadam a vážím si všech co pro hru něco dělají.
To , že mě něco vadí ,je můj problem , ale pokud je něco co vadí více lidem tak by se s tim asi mělo něco dělat , neboť je to hra pro většinu .Jestliže to většině lidí nevadí skousnu to také (nic jineho asi dělat nemužu) Rozhodně hrat nepřestanu .
Přeji všem dobrý večer a dobrou noc
Zkrátka je dobré se přisbůsobit většině a ja to udělám, ať už to dopadne jak chce .Nikoho nenapadam a vážím si všech co pro hru něco dělají.
To , že mě něco vadí ,je můj problem , ale pokud je něco co vadí více lidem tak by se s tim asi mělo něco dělat , neboť je to hra pro většinu .Jestliže to většině lidí nevadí skousnu to také (nic jineho asi dělat nemužu) Rozhodně hrat nepřestanu .

- necromander
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Keby takých ako ty bolo v hre viac to by sindi vyzeral uplne inak tak ako by mal !sisa píše:Ano souhlasím ,doba hájení je všude ale toto je jen diskuze a názory hráčů a od toho ten web tady je .Třeba si z toho ti co připravují změny něco vezmou a třeba ne, ale hra je pro hráče a proto tam asi taky přidal moderator hlasování.
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )
Cti ke slávě
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
zdravim vsechny,na zacatek velke podekovani tymu za snahu nam ozivit hru.Zacarovany kruh,nenakopu nevydelam neudelam pvp,neudelam pvp nanekopu,sice existuje alternativa ale tolik casu na drop kousku kamene a pote swamp ma asi malo lidi,je to velka skoda
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak že další poznatek. Bylo tu spoustu chytrolínů, co tvrdilo, že jste PvM, vyděláváte, tudíž si zdobenou tavbu koupíte. Tak že, prošel jsem námko, tržnici a tam všeho všudy jeden stánek se zdobenou tavbou po pár kouskách a bratru pouze za 15kk kus, no nekup to. Tak že jestli byl cíl, aby téměř nikdo neměl ve zdobenkách tavbu, tak se to asi povedlo.
Pod příspěvek Sisy bych se podepsal, můj podobný názor, hra by se měla ubírat tam, co by chtěla většina. Přeci jen server tu není pro srandu králíků a pro zábavu hráčů, je tu předně pro výdělek majitele. Pokud nebude výdělek, nebude hra. Pokud je většina spokojená, tak posílají peníze a hra vadělává.
Pod příspěvek Sisy bych se podepsal, můj podobný názor, hra by se měla ubírat tam, co by chtěla většina. Přeci jen server tu není pro srandu králíků a pro zábavu hráčů, je tu předně pro výdělek majitele. Pokud nebude výdělek, nebude hra. Pokud je většina spokojená, tak posílají peníze a hra vadělává.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Ty s tim brekotem uz nebud trapnej.Nadropovat kousky kamene? Moc dobre vim jak se dropuji na kovani kamenu na +5+6.Takze hrac ma dropovat karmu,vydelavat yang,delat hodnost(protoze se jinak poradne ani neportne), mit zrucnost na P, udelat si Pvp vybavu,do toho obcas prekrotit.Chodit Hae doufat v zazrak dropu(sem netusil,ze unikatni draci bude v jeho dropu a jeste kovani navic)cleo píše:nakop normální rudu na potřebnou tavbu, přetav, nadropuj kousky kamene a překovej na krystaly - když nikdo neprodává jediné řešení - nemůžeš jít swamp? to nemáš buff nad 100% xDnecromander píše:TO JE DES
Bol niekto zvás na tržnici ? je tam totalne pusto nepametám kedy na posledy tam bolo tak malo stánkou a kupujúcich !!!!
OBCHODY STOJA AKO MRTVE SKORO NIC SA NEPREDAVA !!!!!!!!
POZRITE TEAM >>> TO JE VISLEDOK TOHO ZE SA SNAMI NEBAVITE A NEDAVATE NAM MOZNOST SA VYJADRIT K BUDUCIM ZMENAM ... TOTO NIE JE PO PRVI KRAT A ZREJME ANI NA POSLEDY![]()
![]()
![]()
PS zdobena tavba nie je nikde v predaji neda sa zohnať a kto vám da 15kk za 10ks cidonijskych kryštálov ??? nikto nie je cvok ...
AK kupa CB nie je možná kôli podvodom a takým individuam zneuživajúcim systém len to potvrdzuje čo som už raz písal kvalita a slušnosť hráčov klesá lebo tý poctivý a slušný odchádzajú pre taketo rozhodnutia a tý .... ****** pribudajú .... zavedte priepustky alebo dajte žilu kryštalu do dolu zvyšte hodnotu zdobenej tavby ktoru v šperku pridáva nech sa to tu zasa da do poriadku a znormalizuje ...
Ja už ani nemôžem isť swamp lebo nemam tavbu zohnať sa nedá a CB nemám stojím na suchu a na tržke sa nič nepredáva parada idem off pridem až to tu date do cajku teraz to je na :warn: :warn: :warn:
promiň, ale pro mě jen další brekot a nebo se jdi věnovat něčemu jinému
A kdy se ma pri hre bavit? Je to snad dalsi prace?
V kazde online hre si kazdy vybere co ho bavi,pokud je tam vic moznosti.A pokud ne tak se tu hru hraje,kvuli te veci o kterou tam jde.
Porad se snazit z tohodle udelat PvP server je smesne.Kvuli par nudilum to jen odnasi vsichni.Oni znicili Svatou a War risi a ted maji naslapnuto na celou hru.Jen tak dal.
Jinak forum je co vim o psani nazoru,o chvaleni,o kritice a o diskuzich.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- strnaj
- Lv.23
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
lordsword plne s tebou suhlasím zato že si skupina TOPiek vyplakala takuto hovadinu ako je nová tavba a je to udajne oživenie PvP,je to nezmysel.
Akurát si zase skupina ludí ako Rusila,DATteplice a iný nahrabú kopu CB na kopáčoch...
Ale ono je to asi zámer hry aby mal niekto xxxxx CB a niekto drel jak posledný blbec aby si mohol ísť vôbec tu rudu nakopať
Akurát si zase skupina ludí ako Rusila,DATteplice a iný nahrabú kopu CB na kopáčoch...
Ale ono je to asi zámer hry aby mal niekto xxxxx CB a niekto drel jak posledný blbec aby si mohol ísť vôbec tu rudu nakopať

Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
noxforko « pát 8:29 pm »

@
cleo « čtv 8:30 pm »

@
Suko201 « čtv 7:30 pm »

@
TOXIX « čtv 3:18 pm »

@
Mionix « čtv 2:28 pm »

@
Suko201 « čtv 2:25 pm »