Stále běží event
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Crashy
- Lv. 11

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Stále běží event
ZRUŠTE EVENT! MĚL KONČIT 9.6 EVENT JE UPLNĚ NA NIC... BONUSY ZA VÁLKU NEDOSTÁVÁME... PLNO LIDÍ JE UŽ NAŠTVANÝCH, PŘEDEM DĚKUJI ZA VYŘEŠENÍ PRBLÉMU
-
kiko18
- Lv.8

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
-
Crashy
- Lv. 11

Re: Event !
Ten event mě ale už opravdu štvě protože je uiplně k ničemu a ještě nás o omezuje o bonusy už s tim fakt něco udělejte !
-
kado
- Lv.39

no ale stezovanim na forko toho moc nevyresis protoze bud to saggi neumi vypnout alebo ma dolezijtesiu pracu ale asi to 2.Crashy píše:Ten event mě ale už opravdu štvě protože je uiplně k ničemu a ještě nás o omezuje o bonusy už s tim fakt něco udělejte !
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
lepši čas už dat nemohli? Suprkado píše:k Eventu je to divnekiko18 píše:Aspom OX dajte
a OX byva obcas ale zvycanje po 23
-
Drtikol
- Lv.2

- Dostal poděkování: 1 poděkování
3. sere na tokado píše:no ale stezovanim na forko toho moc nevyresis protoze bud to saggi neumi vypnout alebo ma dolezijtesiu pracu ale asi to 2.Crashy píše:Ten event mě ale už opravdu štvě protože je uiplně k ničemu a ještě nás o omezuje o bonusy už s tim fakt něco udělejte !
[Edit: Warn za vulgarity/Tryphena]
-
kado
- Lv.39

Tak ono zalezi na GM co je online a ci sa mu do toho chcemegac píše:lepši čas už dat nemohli? Suprkado píše:k Eventu je to divnekiko18 píše:Aspom OX dajte
a OX byva obcas ale zvycanje po 23))
-
Crashy
- Lv. 11

Jako mě je uplně jedno jakou má práci nebo ne.. prostě ten event je na nic a je tam napsáno konec 9.6 nechápu proč to prodlužujou. vsadim se že např. sněhuláky by neprodloužili ani o 1 hodinu. a že stěžováním na foru nepomužu? co mám podle vás dělat mě to prostě :warn: fakt nechápu tenhle tým... jestli dneska nedostaneme bonusy za válku tak už...
-
Drtikol
- Lv.2

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Tak už? A co budeš si jen dál stěžovat a stejně nic nenadělášCrashy píše:Jako mě je uplně jedno jakou má práci nebo ne.. prostě ten event je na nic a je tam napsáno konec 9.6 nechápu proč to prodlužujou. vsadim se že např. sněhuláky by neprodloužili ani o 1 hodinu. a že stěžováním na foru nepomužu? co mám podle vás dělat mě to prostě :warn: fakt nechápu tenhle tým... jestli dneska nedostaneme bonusy za válku tak už...