Haegeron a zvyšující se dmg
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.10
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Re: Haegeron a zvyšující se dmg
No tak to je teda super teraz dorabam vybavu do HG nech mozem expnut ninju na 120 a dozviem sa ze kym dorobim vybavu musim ju este o to viac vytunovat ako som si myslela... Dost ma to ,,tesi". HM uz neriesim tie ucty si nakoniec necham takze to uz mi je uplne fuk a samana si vyexpim sama na 120
Co sa tyka ubudaniu BZK tiez ma to stve v lvl 125+ je to asi 0.5% BZK co je v pohode ale v lvl okolo 110 to je 1% co je nahodou dost a ked sa mi vdaka par ludom z inej rise v opiciom alebo vo vezi odcita 5% lebo do mna mlatili este aj moby tak to potom uz sranda neni

![]() | Ashya | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
35k min | Chunjo | OurWay | 112 | Full P | 35/65 | G4 | 12 | 15 |
![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||
---|---|---|---|---|---|
Full P | Complete | 12 |

-
- Lv.17
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
No vidíte, tak si v nastavení zkryjte DMG stejně jako já a nebude vás to trápit
.
btw, žádnej rozdíl v DMG jsem nepocítila..

Podpis byl odstraněn administrátorem.
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena
Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena
Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno

-
- Lv.9
- Dostal poděkování: 15 poděkování
Ty si aká "inteligentná" keď si to tam vypnem zníži mi to dmg s 1 200 na 800 ako to bolo predtým ? Aha asi nie že ?Krystyxxl píše:No vidíte, tak si v nastavení zkryjte DMG stejně jako já a nebude vás to trápit.

-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
No tak uz to neuvidime ale ako nam "zahadne" ubuda ZB to neviriesi pred mesiacom 8 postav sekali sme 2 a presli sme 1,2 patro bez kosti ale teraz to uz je len ledva ledva takze o par dni mozeme kupovat kosti a to je dost skrt cez rozpocetKrystyxxl píše:No vidíte, tak si v nastavení zkryjte DMG stejně jako já a nebude vás to trápit.
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 19 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Přesně já chodil neustále celé 2 patra na pláště bez kostí a dneska jsem si bez těch kostí nahnal celou plošinu a jaksi jsem si ani neškrtl.. Jak říkám dočkáme se toho že do hg nebude nikdo chodit protože radši pujdu do swampu kde mám za hodinu a pul 800kk a tu dračí věc si koupím kterou potrebuju než abych šel do haegeronu na 2 hodiny na ty 2 hodiny potřeboval kosti které stoji 600kk a stejně tu dračí nemusím mít..kado píše:No tak uz to neuvidime ale ako nam "zahadne" ubuda ZB to neviriesi pred mesiacom 8 postav sekali sme 2 a presli sme 1,2 patro bez kosti ale teraz to uz je len ledva ledva takze o par dni mozeme kupovat kosti a to je dost skrt cez rozpocetKrystyxxl píše:No vidíte, tak si v nastavení zkryjte DMG stejně jako já a nebude vás to trápit.
''Nejlepší cech z shinsoo''

Vy jdete s proudem,já jdu vždy proti.
Vy jdete s proudem,já jdu vždy proti.
-
- Lv.39
sice pekny napad ale keby to robil kazdy takto tak zas budu draci veci stat 2kkk +- / kus ako tomu bolo 1.den HGCantStoped píše:Přesně já chodil neustále celé 2 patra na pláště bez kostí a dneska jsem si bez těch kostí nahnal celou plošinu a jaksi jsem si ani neškrtl.. Jak říkám dočkáme se toho že do hg nebude nikdo chodit protože radši pujdu do swampu kde mám za hodinu a pul 800kk a tu dračí věc si koupím kterou potrebuju než abych šel do haegeronu na 2 hodiny na ty 2 hodiny potřeboval kosti které stoji 600kk a stejně tu dračí nemusím mít..kado píše:No tak uz to neuvidime ale ako nam "zahadne" ubuda ZB to neviriesi pred mesiacom 8 postav sekali sme 2 a presli sme 1,2 patro bez kosti ale teraz to uz je len ledva ledva takze o par dni mozeme kupovat kosti a to je dost skrt cez rozpocetKrystyxxl píše:No vidíte, tak si v nastavení zkryjte DMG stejně jako já a nebude vás to trápit.

Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak Saggi určitě neměl záměr udělat mapu, kde člověk poběží s pláštěma, moby mu nic nebudou brát a obě patra dá za 30 minut. Proto pravděpodobně balancuje sílu monster. Zeptám se: To opravdu potřebujete mapy, kde vám monstra nic nebudou brát? Nebude to pro vás nuda? To musíte na všech mapách pláštovat? Pokud ta mapa bude lehká, tak za chvíli ztratí na atraktivite. Podivejte se treba na dnesní rokli, téměř nikdo ji nechodí. Nejsou nulová shellka, nejsou některé boty. Přitom poptávka třeba zrovna po kožených botkách extáze je obrovská. Posledně jsme dropli asi 5 kousků, do dvou vyšly tři talíky a jedny se prodaly okamžitě za 750kk, druhé jsme si nechali.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.24
- Dal poděkování: 35 poděkování
- Dostal poděkování: 55 poděkování
Ono nebude to dobře ? Když polovina z vás začne chodit do swampu a zbytek nadále do HG i přes to, že HG bude trvat déle a budete muset do toho více investovat ? Jak psal Kado, třeba brnka se schopkou by šli i na dvojnásobnou cenu a i pirátky by šli s cenou nahoru, nechtěli jste snad toto ? Buď si to všechno dropnete sami, nebo půjdete hold 2x do swampu a pak si koupíte jedno brnění. Myslím si, že máte na výběr 

Podpis smazán moderátorem fóra.
-
- Lv.39
No to zas nesmrtelnost ani my nechceme lenze ono by to bolo Ok keby o tom boli neake informacie dokedy sa to bude a preco je tomu tak potom mame moznost iba spekulovat a nadavat ze sme sa naucili chodit bez kosti a potom ich musime po istom case zhanatCepino píše:Tak Saggi určitě neměl záměr udělat mapu, kde člověk poběží s pláštěma, moby mu nic nebudou brát a obě patra dá za 30 minut. Proto pravděpodobně balancuje sílu monster. Zeptám se: To opravdu potřebujete mapy, kde vám monstra nic nebudou brát? Nebude to pro vás nuda? To musíte na všech mapách pláštovat? Pokud ta mapa bude lehká, tak za chvíli ztratí na atraktivite. Podivejte se treba na dnesní rokli, téměř nikdo ji nechodí. Nejsou nulová shellka, nejsou některé boty. Přitom poptávka třeba zrovna po kožených botkách extáze je obrovská. Posledně jsme dropli asi 5 kousků, do dvou vyšly tři talíky a jedny se prodaly okamžitě za 750kk, druhé jsme si nechali.
k rokli : ja a par ludi sme tam kazdu nedelu

© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
-
- Lv.3
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
DMG v HG určitě zvětšily ... Já sem to docela pocítil
PS : Nejde o to aby nic nebraly ale když si člověk nažene pár mobů a pak najednou má dole celé HP ... je to docela otrava - Třeba druhé patro Navrchu
PS : Nejde o to aby nic nebraly ale když si člověk nažene pár mobů a pak najednou má dole celé HP ... je to docela otrava - Třeba druhé patro Navrchu
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »