Prej ninja vyjde dráž -_- Jen kosti ho vyjdou na 1 miliardu, výbava 10/8 stojí taky dost. Výhodnější je udělat stunera a chodit stunovat. Až potom si postupně dělat výbavu do swampu a vydělávat tam.slusnej píše:Volil bych BM stačí k němu jen buff a kosti na útok schopkou ale nemusijou být i s těmi dáš dost, jinak ninja tě výjde dráž musíš mít buffa a stunera takže 3 postavy a když bys chtěl slušně nadropit úlomky tak bys musel mít slušnou výbavu s ninjou.Qadak píše:Díky všem za odpovědi.. Dneska sem byl na 65 a krásně sem si zadropil (padly mi 3 mapy).. No ale myslím že to byla náhoda a tak sem se rozhodl že se poradím s váma, jakou udělat postavu do kerindoru (aby mě výbava nestála majland).. Opět budu rád za každou radu
Otázky po návratu
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- BumBlee
- Lv. 12
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Re: Otázky po návratu
No hoši, vy mě tu motáte
.. Takže co je podle vás nejlepší na kerindor se vykašlat a jít swamp?.. Mohl bych obnovit hlavní, vyexpit a skočit na swamp.. Ale zas nevím, všichni si tam berou buffery se 100% buffem, a to prý stojí velký prachy.. No každopádně mi jde o to aby se už ta hlavní dala rozjet, kromě jedáku a vodka mám na něho všechno (10/75).. Takže co by ste dělali vy?.. Swamp nebo kerindor teda? A kolik by mě asi stála výbava na 100% buff.. Díky

Hlavní : KingXLuke lvl. 110
Droper : KyDropxK lvl. 68
Dropka : BeMkoPvP lvl. 95 - Nový drop do kerindoru
Buffka : KxBuffxK lvl. 89 .. Buffy 83.7% OFF
Buffka : Seagal lvl. 110 .. Buffy 102,7% Nový přírůstek
Shop : Qadakshop .. Tržnice (130,130)
Shinsoo 4ever
Droper : KyDropxK lvl. 68
Dropka : BeMkoPvP lvl. 95 - Nový drop do kerindoru
Buffka : KxBuffxK lvl. 89 .. Buffy 83.7% OFF
Buffka : Seagal lvl. 110 .. Buffy 102,7% Nový přírůstek
Shop : Qadakshop .. Tržnice (130,130)
Shinsoo 4ever
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Dobrý než udělá stůnera + buffa potom na ninju výbavu, u BM ka stačí jen celkem slušná výbava, buff nemusí být nejlepší a co padnou mu kosti a taky prodá za krásnou cenu, nevím co tu plácáš.BumBlee píše:Prej ninja vyjde dráž -_- Jen kosti ho vyjdou na 1 miliardu, výbava 10/8 stojí taky dost. Výhodnější je udělat stunera a chodit stunovat. Až potom si postupně dělat výbavu do swampu a vydělávat tam.slusnej píše:Volil bych BM stačí k němu jen buff a kosti na útok schopkou ale nemusijou být i s těmi dáš dost, jinak ninja tě výjde dráž musíš mít buffa a stunera takže 3 postavy a když bys chtěl slušně nadropit úlomky tak bys musel mít slušnou výbavu s ninjou.Qadak píše:Díky všem za odpovědi.. Dneska sem byl na 65 a krásně sem si zadropil (padly mi 3 mapy).. No ale myslím že to byla náhoda a tak sem se rozhodl že se poradím s váma, jakou udělat postavu do kerindoru (aby mě výbava nestála majland).. Opět budu rád za každou radu
Z BM jsem si vždy vystačil slušně a když jsem chodil na poslední, tak jsem to neměl pomalu kam rvát, ale je to na tobě.
Já jsem za to aby jsi udělal BM.

- BumBlee
- Lv. 12
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Jenže teď stojí kosti 600kk, ne-li víc. Padnou mu tak jedny za dva kerindory a ty už si musí nechat. Plus musí házet peníze z byliny na černý elíky. Střepy se dnes prodávají za 25kk, mudrcky, kovářky to samý. Za kerindor bude rád za výdělek 200kk a potom dá dalších 50 do bylinek apod.slusnej píše:Dobrý než udělá stůnera + buffa potom na ninju výbavu, u BM ka stačí jen celkem slušná výbava, buff nemusí být nejlepší a co padnou mu kosti a taky prodá za krásnou cenu, nevím co tu plácáš.
Z BM jsem si vždy vystačil slušně a když jsem chodil na poslední, tak jsem to neměl pomalu kam rvát, ale je to na tobě.
-
- Lv.21
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 76 poděkování
Jenom poznámka.
Měl jsem BM suru 70lvl s výbavou za +-1,7kkk (65k na kámen). Bylinky jsem si pěstoval sám (což je mimochodem dobrá investice) a za kerindor jsem měl průměrně zisk 250-300kk (bez kostí).
Měl jsem BM suru 70lvl s výbavou za +-1,7kkk (65k na kámen). Bylinky jsem si pěstoval sám (což je mimochodem dobrá investice) a za kerindor jsem měl průměrně zisk 250-300kk (bez kostí).
"Nevěřte všemu, co je na internetu."
Abraham Lincoln, 2012
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Tak jestli kupuješ kosti na 30% útok schopností za 600kk jsi frajér, já je kupoval do 150kk na 6hod, ale když padli z úlomků měl jsem je zdarma, takže asi nakupuješ trochu jinde.BumBlee píše:Jenže teď stojí kosti 600kk, ne-li víc. Padnou mu tak jedny za dva kerindory a ty už si musí nechat. Plus musí házet peníze z byliny na černý elíky. Střepy se dnes prodávají za 25kk, mudrcky, kovářky to samý. Za kerindor bude rád za výdělek 200kk a potom dá dalších 50 do bylinek apod.slusnej píše:Dobrý než udělá stůnera + buffa potom na ninju výbavu, u BM ka stačí jen celkem slušná výbava, buff nemusí být nejlepší a co padnou mu kosti a taky prodá za krásnou cenu, nevím co tu plácáš.

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »