Prázdno na serveru
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- megac
- Lv.27

- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 119 poděkování
- ercius
- Lv. 11

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Prázdno na serveru
No nevím jak ty, ale já si chodím dropovat i 6hodin denně a za celou dobu mi to nespadne ani jednou. Dropuju většinou CH4 a krásně si to jedu bez nějakého problému. Jediné CH, které mi padá je CH1 a CHX. Takže dropovat se dáKruger0 píše: pěkně napsáno, ani nepamatuju poslední OX
a taky si myslím že tam není dost lidí kvůli toho, že jak to furt padá, nemá cenu jít ani dropovat nebo tak
- Kruger0
- Lv.20

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
možná to bude tím že na jiné ch než ch1 ani nepáchnuercius píše:No nevím jak ty, ale já si chodím dropovat i 6hodin denně a za celou dobu mi to nespadne ani jednou. Dropuju většinou CH4 a krásně si to jedu bez nějakého problému. Jediné CH, které mi padá je CH1 a CHX. Takže dropovat se dáKruger0 píše: pěkně napsáno, ani nepamatuju poslední OX
a taky si myslím že tam není dost lidí kvůli toho, že jak to furt padá, nemá cenu jít ani dropovat nebo tak
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Většinou jdu hlavně do hry o půl noci menšá lagy mívám a potkám tma víc známích, ale OX tam nevidívám vůbec, že by tam vyjela.megac píše:Inak čo som sa dozvedel o OX byva o pol noci....