Sinfortia ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- MegaSuraS
- Lv.21

- Dal poděkování: 46 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
Re: Sinfortia ?
- SliimJiim
- Lv.19

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
Venku je hezky, kdo by teď hrál METIN. Možná je to pro hodně z vás nepochopitelné, jelikož ani nevíte, jak venku je, ale věřte mi, svítí tam slunce! 
Bude se vám to určitě zdát divné, ale i díky tomu mohl nastat úpadek populace ve vašem paralerním světě (aspoň tedy doufám, že je pro vás paralerním).
Bude se vám to určitě zdát divné, ale i díky tomu mohl nastat úpadek populace ve vašem paralerním světě (aspoň tedy doufám, že je pro vás paralerním).
-
Singe
- Lv.6

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Kiež by svietiloSliimJiim píše:Venku je hezky, kdo by teď hrál METIN. Možná je to pro hodně z vás nepochopitelné, jelikož ani nevíte, jak venku je, ale věřte mi, svítí tam slunce!
- DragonShade
- Lv.22

- Dostal poděkování: 4 poděkování
Promiň pupíčku,pro mě je to můj hlavní vesmír -))SliimJiim píše:Venku je hezky, kdo by teď hrál METIN. Možná je to pro hodně z vás nepochopitelné, jelikož ani nevíte, jak venku je, ale věřte mi, svítí tam slunce!
- DarkMagic
- Lv.19

- Dal poděkování: 23 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Tak svítí slunce říkáš? nevím jak u vás, ale u nás když není zataženo, tak prší.SliimJiim píše:Venku je hezky, kdo by teď hrál METIN. Možná je to pro hodně z vás nepochopitelné, jelikož ani nevíte, jak venku je, ale věřte mi, svítí tam slunce!
k Tématu: Chyba byla jen okopčit Sindi a udělat z ní Sinfortii. Za pár dní má někdo level 100? děkuju nechci. Ikdyž poděkujme Sinfortii jedno plus to má hodně hráčů přestalo hrát (ikdyž pro ekuru to je dosti blbé, že)
- Denny
- Lv.25

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 84 poděkování
presne to je tá chyba, čo napísal DarkMagic.
Sinfortia je v podstate to isté čo Sindicate, tak nehrajú ľudia ani tu ani tu .. Mal ostať jeden server ako predtým, že v Jinno o 12 na obed boli desiatky shopov a za 30 minút som to nestihol všetko popozerať a tržnica ani nehovorím, aká bola natrepaná.. teraz tam sú už len AFK predajcovia, ktorí predávajú expáky kus za 10kk a podobne, lebo shop sú schopní mať aj 72 hodín vkuse.. tak o čom to je také hranie? mám túto hru fakt rád, ale obávam sa toho, že keď dám zručnosť na P tak to prestanem hrať... bohužiaľ
Sinfortia je v podstate to isté čo Sindicate, tak nehrajú ľudia ani tu ani tu .. Mal ostať jeden server ako predtým, že v Jinno o 12 na obed boli desiatky shopov a za 30 minút som to nestihol všetko popozerať a tržnica ani nehovorím, aká bola natrepaná.. teraz tam sú už len AFK predajcovia, ktorí predávajú expáky kus za 10kk a podobne, lebo shop sú schopní mať aj 72 hodín vkuse.. tak o čom to je také hranie? mám túto hru fakt rád, ale obávam sa toho, že keď dám zručnosť na P tak to prestanem hrať... bohužiaľ
- SliimJiim
- Lv.19

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 54 poděkování
Opět jsem byl nepochopen.DarkMagic píše:Tak svítí slunce říkáš? nevím jak u vás, ale u nás když není zataženo, tak prší.SliimJiim píše:Venku je hezky, kdo by teď hrál METIN. Možná je to pro hodně z vás nepochopitelné, jelikož ani nevíte, jak venku je, ale věřte mi, svítí tam slunce!
k Tématu: Chyba byla jen okopčit Sindi a udělat z ní Sinfortii. Za pár dní má někdo level 100? děkuju nechci. Ikdyž poděkujme Sinfortii jedno plus to má hodně hráčů přestalo hrát (ikdyž pro ekuru to je dosti blbé, že)
Nejde ani tak o to, jaké je doopravdy počasí, jde spíš o využití času. Svým příspěvkem jsem chtěl naznačit nesmyslnost počínání spousty lídí, kteří denně u této hry sedí.
Je spousta jiných možností k využití volného času a na počasí při tom absolutně nezáleží.
Poroučím se.
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Myslím že jsi tím myslel, že když jsou prázdiny, tak všichni jsou na dovolené a užívají si venek než sedět na zadku za monitorem.SliimJiim píše:Opět jsem byl nepochopen.DarkMagic píše:Tak svítí slunce říkáš? nevím jak u vás, ale u nás když není zataženo, tak prší.SliimJiim píše:Venku je hezky, kdo by teď hrál METIN. Možná je to pro hodně z vás nepochopitelné, jelikož ani nevíte, jak venku je, ale věřte mi, svítí tam slunce!
Nejde ani tak o to, jaké je doopravdy počasí, jde spíš o využití času. Svým příspěvkem jsem chtěl naznačit nesmyslnost počínání spousty lídí, kteří denně u této hry sedí.
Je spousta jiných možností k využití volného času a na počasí při tom absolutně nezáleží.
Poroučím se.
-
maraczx
- Lv.15

- Dostal poděkování: 21 poděkování
Hele jestli si chceš zahrát a trochu pobavit a být trochu lepší, tak bych šel na 2 server. Furt tam máš šanci být dobrý. Což se nedá říci o 1 serveru, který jede přes 2-3 roky ? A jsou tam lidi s full bio, zručností P, herbaření P, karmou P. A ceny tam jsou trochu jinde, sice možná seženeš věci které chceš a nemusíš si je dělat. Ale zase když všechno koupíš a nic neuděláš, tak podle mě je to nuda. Tady si pěkně zajdeš pro střepy, do swampu do magičáky, na malého dropa pro runy a koveš
Ale lidí opravdu není moc, tak 200 aktivních bych řekl.